Fremstilling af malerarbejde

test vægge og forberede

Fremstilling af malerarbejde

Som i så mange ting, kan selv med malerarbejde en god forberedelse spare en masse tid og nerver. Hvad nytter det, hvis det nye maleri er færdigt hurtigt, men malingen til at skalle eller efter kort tid igen tiltrække den omarbejdning af stænk af farve fjernelse fra gulvet arbejder unnnötig i længden?

Indhold: understrege præparater på vægge

  • Taping og dække dem med malertape
  • Indendørs brug
  • udvendig brug
  • cover overflader og møbler
  • Tests for væggene

Taping og dække dem med malertape

Så forskellige som farverne, så varieret er deres ansøgninger. Det er vigtigt, at farven på henrettet nået kun hvor det hører hjemme. Intet er værre end timer af fjernelse tørrede blæk stænk eller urene farvekanter. Det vigtigste redskab her er det bevist Malerens tape at dække overflader og til frembringelse af rene kanter.

Indendørs brug

For at imødekomme de forskellige applikationer, skal crepe bånd har forskellige egenskaber. Inside er det klassiske malerens tape sikker beskyttelse og rene, lige nåede farve kanter. Crepe kan fjernes inden for tre dage uden rester og er velegnet til alle dispersionsfarver. Det fås i 19, 30 og 50 millimeter i bredden. En rolle leverer normalt 50 meter crepe.

Hvis overfladen er ru eller er at være maskeret, et ark eller en stram tur, giver sig selv en elastisk crepe på. Det er meget stærk kreppet og således kan bindes i hjørner let ved at strække tapen. af farve løbere at undgå bør tages for at sikre, at båndet før du trykker er godt forstrakt.

undgå farve løbere

Bortset fra elastisk crepe kan undgå farve løbere, ved eventuelt ovenfor spænder væggen i den ønskede farve og lad det tørre. Så de områder, der skal males en anden farve er grundigt tapede med klassisk eller elastisk crepe. For yderligere at forsegle kanten er det med baggrundsfarven primet langs crepe Knew. Det bør sikres, at kanten overalt "tæt" er. Efter tørring igen tapede overflade kan så males i den ønskede farve. Fratrække den crepe efter tørring fra, at skabe en ren kant uden farve runner.

Malerens tape til vinduer er vejr og UV-resistente og kan være op til otte uger senere fjerne rester. Det gør det til det perfekte hjælper, når maleri af vinduer og døre. Crepe er 30 millimeter bred generelt.

Hvis jorden ved siden af ​​vinduet eller døren meget følsomme, såsom en trykt papir tapet, anvendelsen af ​​en passende særlige pandekager anbefaler. Der er crepe sorter, der overholder kun lidt og dermed også for substrater kan fjernes uden rester uden at beskadige dem.

Specifikke krav til malere bånd giver den maling. Belægninger er særlig lav viskositet og delvis daekke med opløsningsmidler. Til dette er der malere tape til maling, bestående af en tynd Maling og lak-resistent film eksisterer, og også gøre det muligt at glatte overflader, abzukleben en flad og præcis maling kant uden farve kørsler.

udvendig brug

Ikke alt arbejde kræves indendørs, selv facader ønsker at blive periodisk malet. - Her kan man ikke fortsætte med en klassisk crepe. For at beskytte undergulve ußenbereich, skal dækslet være særlig og vejrbestandig være. Masking til udendørs opfylder disse kriterier og er op til seks uger rest-fri fjernelse. De kan være så normal afdækningstape proces, så være afrivelig trods deres robusthed i hånden.

cover overflader og møbler

Hvis loftet skal slettes, og / eller det sted er for lille til de møbler omarrangere, skal store områder beskyttes mod stænk. afhjælpe dette forsider Remedy. For at forenkle de besværlige knyttet de flagrende ark, kan du "Nem Cover"ark bruge, kombinere crepetape og blæk-tight film. Filmen er opladet og klynger sig til de overflader, der skal beskyttes, i. En irriterende flagrende af arket forhindres. Løb ned skygge opnås ved særlig mikrostruktur filmen bremses. "Nem Cover" leveres i en praktisk dispenser med at adskille blad og muliggør præcision maskering rene farve kanter og beskyttelse af store områder i én. Dispenseren er endda genopfyldning. For større projekter, købet er værd i hvert fald!

Tests for væggene

Følgende korte test giver oplysninger om tilstanden af ​​væggen og om, hvorvidt reparationer, fonde eller endda en ny gips er nødvendige, således at den nye maling også besidder.

Fremstilling af malerarbejde

tap-test

Når der prikkes undergrunden med knoerne De noterer hulrum eller løsrivelse af gips. Mold kan være årsagen. Når malerarbejde gipsen ville løse murværket. De hulrum skal åbnes og rengøres, så beiputzen overfladen glat og prime.


Fremstilling af malerarbejde

tommelfinger test

Når indtryk af en våd finger efterlader mørke spor, angiver, at det dårlige substrater. Her vil den nye farve ikke ansvarlig og når de passerer over den gamle maling ville flage eller kridt. Forberede med en opløsningsmiddelfri dybe grundvand.


Fremstilling af malerarbejde

scratch test

Ved at skrabe med en negl eller en stålbørste til at kontrollere konsistensen af ​​gips eller gammel maling. Du kan nemt skrabe flere millimeter, så jorden er blød og ville wegplatzen malingen. Forringede overtræk skal fjernes fra substratet. Så behandle overfladen med dybe grundvand.


Fremstilling af malerarbejde

Abreißprüfung

En ca. 20 cm lang tape presses med den klæbende side på den gamle belægning og derefter fjernet brat. Ophold i farve, skal hele området undersøges for mulig løs maling. Igen skal jorden, før et nyt lag konsolideres.


Fremstilling af malerarbejde

rene overflader

Brug en fugtig klud overflade snavs kan tørres af. Imod fedtpletter hjælper en fugtet med varmt vand og lidt sæbe svamp.


Fremstilling af malerarbejde

kompensere for revner

Revner er skrabet med en pind spatel og børstet ren.
Så fugte crack og kompensere med kit. større gips skade med en spatel stilk, at re-resistent gips er til stede. Så ren pensel, fugte og balance med Wandfüllmasse. Påfør før maling Tiefengrund.


Fremstilling af malerarbejde

løse opblomstring

Hvid opblomstring af salpeter skrabes med en spatel og behandlet med Salpeterentferner hvis væggen er tør. Så offset overfladen med fint gips.


Fremstilling af malerarbejde

Maske off fodlister

Til malerarbejde ren maskering af kanter, rammer, fodpaneler med stikkontakter og malerens tape er tilstrækkelig. Det har en høj vedhæftning og kan fjernes igen nemt uden at efterlade rester. Forbliver præcise kanter og rene kanter.


Fremstilling af malerarbejde

dækning gulv

Til forbehandling af større områder med dybe jorden samt for malinger med cremet og flydende dispersioner, er det dækkende gulv og møbler anbefales med folie. Fastgør filmen præcis tapede til fodpaneler. Grænser og rammer af vinduer og døre, lyskontakter og lignende også maskere off.


Fremstilling af malerarbejde

Påfør Tiefengrund

Alle usunde substrater bør forbehandles med opløsningsmiddelfri dybe grundvand. Han knyttet slibning gips og giver overfladen ensartet sugeevne. Den lave Overfladen skal være helt flytter ned i jorden, i tillæg til max. 1: 1 fortyndet med vand.


Fremstilling af malerarbejde

Den rigtige niveau skærer omkostninger

En simpel formel hjælper dig med at beregne den nødvendige mængde farve: rumstørrelse (væg længder tilføje) x Rumhøjde + loft overflade (stueetagen længde x bredde) - vinduer (højde x bredde) - Dør overflader (højde x bredde).

(Fotos: Dulux)