Front døre og yderdøre

Tips til dør udgangsmaterialer og specielle hollandske døre udpeger

dør

At købe en dør kræver en masse forberedelse, lade dig være så god i materialer og tilbehør rådgivning. Hus og multi-purpose døre fås i forskellige materialer. Udseendet og udseendet er også en vigtig faktor i beslutningen om køb. Særlige design er også mulige.

Alle disse aspekter, bør du søge råd hos en professionel sælger. Nedenfor vil du lære interessante fakta oplysninger, der voraba huske.

Indhold på døre og hollandske døre udpeger

  • Hus døre - du bør være opmærksom woaruf
  • Dør materialer og dør design
  • dørkonstruktion
  • Klöntür: todelt dør

Hus døre - du bør være opmærksom woaruf

Hoveddøren er en skillelinje mellem omverdenen og vores personlige liv, det er her vi bor og forme vores liv. Vi er omhyggelige og tage forholdsregler, som fremmede og uvedkommende ikke krænker eller overskrider grænserne.

Hoveddøren er altid på forkant. Det er den travleste element i et hus og kravene skal udformes i overensstemmelse hermed, især når dørene med skylight, sidepaneler eller produceret i tilpassede størrelser er. I dag, udbydes og sælges flere og flere multi-purpose døre, som har en simpel dør struktur.

Men her bør også være særligt fokus på standardudstyr såsom 5-punkts låsning, justerbare hængsler og om behandling.

Dør materialer og dør design

Front døre og yderdøre

materialer

Hus og multi-purpose døre fås i forskellige materialer. Materialerne er træ, plast eller aluminium i disse produkter. I de senere år klart en tendens i retning af plast døre udvikles.

Det er vigtigt for plast døre, at døren har tilbudt en roterende stålkerne, da plast er et strækbart materiale, køling og opvarmning effekter emne. Vigtigt standardudstyr i forhold til stabilitet, ud over stålkernen, justerbare 3-D bælter og forstærkende vinkler på dørbladet hjørner.

Træ døre er også tilgængelige i forskellige efterbehandling behandlinger (farver). Det er vigtigt her at dørene primet og følger muligvis ikke rå. aluminiumsdøre bør have termisk adskilt profil, således udstyret ved varierende temperaturer (om vinteren) er at klage ingen kondens i det indre.

Gestaltung

Udformningen af ​​en hoveddør, udseende og optik, er en vigtig faktor i købsbeslutning handyman. I mange tilfælde er det en fælles beslutning af familien.

I de senere år har producenterne udviklet en masse tilbehør, som spiller en stor rolle i udformningen af ​​døren for at opfylde de forskellige smag af køberen.

Med købet af en dørkarm, herunder kun en af ​​flere købsbeslutninger er lavet. Som regel er endda produkter fra afsnittet hardware fittings, låse og diverse sikkerhedsanordninger behov.

dørkonstruktion

Vi skelner ved hoveddøren, samt vinduets karm og ramme, som også tjener tilsvarende funktioner. For større åbninger fordøre kan være forsynet med en eller to sidepaneler og ovenlys. Side dele er produceret i forskellige varianter.

Også særlige mulige med mindre dimensioner og låsemekanismen designs, såsom 5 gange eller tre-fold låse, som er et vigtigt sikkerhedsaspekt i fordøre.

Klöntür: todelt dør

Legendariske hollandske døre udpege - praktisk og smuk

Front døre og yderdøreFront døre og yderdøre

Dansk Hollandsk døre udnævne har en lang tradition og har altid været et udtryk for komfort og åbenhed. De er opdelt i to, det vil sige, de øvre og nedre halvdele kan åbnes uafhængigt af hinanden og lukkes. Således er de middelalderlige bybefolkning i Tyskland var i stand til at åbne den øverste dør halvdel, læne sig ud og med naboer eller forbipasserende komfortabelt underholde (chatter). Børn og kæledyr kunne ikke undslippe oven i købet så ...

Men disse traditionelle dør form passer den moderne livsstil i vores tid meget godt. Ved fremstillingen af ​​det sammensatte funktion Klöntüre gør effektiv ventilation mulig uden døren skal åbnes helt. Småbørn kan kravle og hunden forbliver udenfor. Og fast også - i dag er alt for lidt chattede godt naboskab.

De legendariske hollandske døre udpege kunne bidrage lidt til at forbedre kulturen i dialog selv ... Fremstillet i henhold til traditionelt håndværk naturligt møde danske hollandske døre udnævne fra Frovin til alle kravene i det moderne byggeri teknologi og varmeisolering. De er derfor både renovering og nybyggeri som indgangsdøre, side indgangsdøre og terrassedøre - ja ideal selv som indvendige døre.

Disse døre er fremstillet udelukkende af finkornet skandinavisk fyr. Fint årige fyrretræ er hårdere end den centrale europæiske variant. Det har en høj andel af bestanddele, såsom af harpiks og fedtstoffer, der giver træet en høj modstand. Og at hollandske døre udpeger 100 år og holder længere, kan ses i mange gamle bindingsværkshuse.

Praktisk og smuk: Dansk Hollandsk døre udpege nyde et legendarisk ry og med rette. fremstillet med stor sans for detaljer i forskellige kloge varianter, som input eller terrassedør er et aktiv for ethvert hjem. Det klassiske design garanterer sikkerhed og værdi.

For mere information om dansk hollandske døre udpege og dansk vindue, kan du besøge: www.frovin.de eller på telefon 02159 / 91670:e

Køb dørtrin fra Amazon