Garden plank zelf bouwen

Garden plank zelf bouwen

Vaak gebruikte patio en tuingereedschap, zoals tuin schoenen, rubber laarzen, stoffer en met de hand borstel, water en snoeischaar, tuin eigenaren die willen bereiken. Zodat alles hoeft niet voortdurend worden opgegraven uit de tuin schuur of slordig liggen op het balkon, de aankoop van een decoratieve tuin plank wordt aanbevolen. Met deze constructie de handleiding van de goed stuk is snel gemonteerd.

Garden plank materiaal

Batten, geschaafd, 18 x 36 mm:
        Achter de muur: 1.800 mm, 8
        Paginas 1500 mm, 10 stuks
        Dwarsschoren achterwand: 480 mm, 3 stuks
        Dwarsschoren Pagina's: 320 mm, 6 stuks
        Ground Contact: 338 mm stuk 6
        Vloeren: 480 mm, 30 stuks
        Diagonale schoor achterwand: 1.600 mm, 1 stuk
        Diagonale schoor achterwand 800 mm, 2 stuks
        Diagonale stang Pagina: 1.500 mm, 2 stuks
        Truss: 320 mm, 3 stuks
    Smooth scherpkantig bewerkt, Spruce, 95 x 18 mm:
        Dak: 500 mm, 4 (10)
        Dak: 482 mm, 4 stuks (11)
    Kruiskopschroeven, 4 x 30 mm, 210 stuks
    Schroeven en pluggen voor wandmontage, 2 stuks
    Genie PRO glazuur, 750 ml, rozenhout

plank gereedschap Garden

potlood
    heerser
    Gradenboog of stel vierkant
    Accuschroevendraaier
    waterpas
    klopboormachine
    Decoupeerzaag, rasp of
    schuurpapier
    Holzbohrer 5 en 6 mm
    Rock boor 8 mm
    borstel glazuur

Garden shelf montage-instructies

Garden plank zelf bouwen

Je zal worden gesneden alle bars in toom BauMarkt. Breek eerst alle randen met een rasp of schuurpapier en verf alle strips met glazuur. (De hoofdeinden, moet je af te zagen zal later worden herschilderd.) Plaats de stroken op de achterwand en de strips voor de zijpanelen naast elkaar, en de posities van de dwarsverbindingen te tekenen.

Garden plank zelf bouwen

Schroef nu de dwarsbalken op de balken van de achterwand. Begin met de buitenste stroken schroef met een zijdelingse afstand van 18 mm. Daartussen de resterende stroken verdelen met een gelijkmatige afstand van elkaar en schroef deze vast. Ga verder met de zijdelen exact hier, maar exclusief kruisbeugels gelijk met de voorzijde bar uit. De bovenste, middelste en onderste rand projecten, zoals op de tekening, aan de achterrand 18 mm a. Nu trekken de gevel op de achterwand. De afschuining begint bij 1,500 mm en strekt 45 ° naar boven. Dan is de strips zagen met een decoupeerzaag en dep de uiteinden met het glazuur na.

Garden plank zelf bouwen

Na het controleren of de stroken met de onderrand van de respectieve delen ° hoek 90, plaatst de diagonale schoor aan de achterwand,
op basis van de lengte en snij ze af. Nu gewoon schroef. Dan moet je de onderdelen tekenen en volgen dezelfde procedure. De diagonale schoren
de zijdelen moet boven 20 mm korter dan de zijde, zodat het dak past later - deze kunnen ook worden aangebracht als boven beschreven.
Schroef nu de zijpanelen aan de achterwand. Nou gewoon de plinten aan de reeds geïnstalleerde strips schroef (als je naar beneden
beginnen, het kan later met de accuschroevendraaier gemakkelijker te hanteren).

Garden plank zelf bouwen

Tenslotte, je monteren samen het dak, deze schroef de dwarsliggers met een afstand van 40 mm aan de achterkant onder de planken. De onderste steunen moet een afstand tot de onderrand van het dak van 140 mm. Nu zitten op het dak en schroef deze vanaf de top met de zijkanten en de achterwand. Bevestig nu de plank om de rug tegen de muur - en u kan geven!

Garden plank zelf bouwen

Courtesy of Toom