Gekleurde contactlenzen voor carnaval

Correcte afhandeling van kleurrijke contactlenzen voor een perfecte kostuum

Gekleurde contactlenzen voor carnaval

Als een home improvement je een groot aantal delen van zijn carnaval kostuum zelf maken. Maar in sommige kers op de taart, bijvoorbeeld, gekleurde contactlenzen, moet je terug op-selling vallen. Maar dat heeft ook een goede reden voor het maken van contactlenzen zelf, die nog niet mogelijk is. Omdat ze bestaan, kleurrijk motief lenzen zijn woede. Met hen kun je zijn ogen draaien in vrijwel alles: Alligator ogen, slang ogen, vampier ogen, smileys en nog veel meer.

De enorm hoge beschikbaarheid is een groot voordeel dat contactlenzen zijn geen pure oogarts domein een lange tijd. Echter, de lichte Buy ook verleiden door roekeloosheid, wat vooral fataal wanneer bepaalde hygiënische beginselen niet worden nageleefd. Voor het dragen van de gekleurde contactlenzen niet in het oog, moet de volgende tips te volgen.

Inhoud op Carnival Contacten

  • Problemen met contactlenzen
  • Clean lenzen, het goed gebruikt en verwijder
  • Kleurrijke contactlenzen en veiligheid in het dagelijks leven

Problemen met contactlenzen

Contactlenzen zijn als een dunne film direct op het oog. Hoewel het materiaal is zeer zacht, is het nochtans niet erg luchtdoorlatend en leidt tot snellere vermoeidheid en uitdrogen van de ogen. Hoewel de lens dragen wordt gemaakt in het oog, nog altijd een vreemd lichaam, waarbij de uitwisseling van traanvloeistof beïnvloedt. Gebrek aan lucht en vocht zodat het kan snel leiden tot irritatie. In dat geval moet de lens snel verwijderd. De maximale draagtijd is acht uur per dag toch. Dagen en nachten lang feesten zonder lenzen te breken is dus niet haalbaar.

Daarnaast zijn veel goedkope kleurrijke contactlenzen zogenaamde "daglenzen"Die moet worden afgevoerd na eenmalig gebruik. U kunt ook toegang krijgen tot duurdere "maandlenzen" op terug te vallen. Zelfs kleurrijke lenzen met glazen op sterkte zijn beschikbaar - hier de opticien van vertrouwen is de ideale partner. Toch kan een sterk astigmatisme in gekleurde modellen meestal niet volledig gecompenseerd.

Om het dragen van contactlenzen moeten wennen. Maar toen de kleurrijke contactlens uit het begin pijnlijk is, moet je niet zelfs proberen te rijden uit de pijn, want dat is niet mogelijk. Een pijnlijke contactlens onmiddellijk verwijderen - het vuil, indien verkeerd geplaatst of beschadigd. Zeer gevoelige mensen kunnen problemen ontstaan ​​wanneer gedragen zonder duidelijke verstoring factor, probeer het gewoon op voorhand.

Clean lenzen, het goed gebruikt en verwijder

gebruikBuig voorover voor eenvoudiger inbrengen van de lens naar voren.

Voordat u de gekleurde contactlenzen uit de container te verwijderen, de handen grondig wassen met zeep en water en grondig gedroogd. Het is belangrijk dat er geen verdere Fluseln de handdoek of stok om de vinger blijft een vette film. Ook eingecremte handen moeten worden gewassen, anders is er irritatie van de ogen.

Open de lens container en de lens die met droge vingers te verwijderen zonder beschadiging van het materiaal met lange nagels. Plaats de lens nu zo uw vingertop dat zij gemakkelijk in het oog kan worden gestoken. De regel is: hoe meer vocht de lens en de droger van de vingers, hoe makkelijker de contactlens kan in het oog worden gebracht. In de contactlens maar mag geen vloeistof zwemmen.

wenkAls u niet zeker weet of de lens is rechts op de vinger, helpt een schuin aanzicht. Wanneer de lens op de vingertop de vorm van een doorgesneden gebied, dus rechte randen is correct. Als het de verkeerde richting, de randen uitbuigen, zoals met een soepkom.

lensSommige contactlenzen zijn bijzonder groot en bestrijkt de gehele oogbol.kostuumZombiekostuums profiteren van multi-gekleurde contactlenzen.

Bij een eerste gebruik, wordt de lens voldoende gereinigd en kunnen direct worden gebruikt. Het helpt als je een spiegel op de tafel en maken geen gebruik van de muur gemonteerde badkamerspiegel. Houd bijvoorbeeld met de rechterhand, de linker oogleden uit elkaar en zet op de lens aan het linkeroog. U zult snel gebruik maken van hun eigen en slip na een paar seconden in de optimale positie. Indien nodig, kunt u de contactlens met uw vingers bewegen en voorzichtig en draai.

wenk: Gekleurde lenzen zijn vaak aanzienlijk dunner dan conventionele lenzen op sterkte en kan niet worden gebruikt helemaal zo gemakkelijk - probeer gewoon een beetje rond totdat de wankele ding zitten in het oog. Put zakdoeken klaar, het oog misschien wel iets scheuren.

Na ten minste acht uur, de lens moet worden verwijderd om onnodige belasting van de ogen te vermijden. Bevochtig je vingers met contactlensvloeistof - op een snuifje is ook water - en verwijder de lens door het schuiven van de marges links en rechts op hetzelfde moment naar het centrum. Zelfs met een licht gesloten ogen mogelijk. Maak de lens vervolgens met contactlensvloeistof - geen water dat de lens verhardt! - in je handpalm en vul hem eindelijk terug naar de opslaghouder. de contactlens wordt schoongemaakt voor het volgende gebruik.

wenkMedium voor de ogen kan bevochtigen gedurende de dag om hulp te bieden wanneer de ogen droog en wrijf de lenzen. Voor contactlens Geschikte producten op elk apotheek.

Kleurrijke contactlenzen en veiligheid in het dagelijks leven

lensKleurrijke linzen beperken het gezichtsveld is enorm.

Ooglenzen met modieuze kleuren dienen meestal niet ogencorrectie, maar worden alleen gebruikt voor een extern effect. Daarom bieden ze geen middelen voor een beter zicht, maar beperken het kan zelfs vereisen.

Afhankelijk van de lens motief ook slechts een kleine opening waardoor het licht kunnen krijgen om het oog te vangen. Daarom moet men vermijden zitten met zo'n kleurrijke contactlenzen achter het stuur of in het algemeen gemotoriseerd of zijn uit op de fiets het absoluut. Vooral tijdens het carnaval periode, in Daarnaast heeft de politie controles opstapelen - die wordt betrapt met kleurrijke contactlenzen tijdens het rijden, het kan zelfs worden vervolgd.

Verder is het raadzaam om het dragen van lenzen voor het carnaval dagen praktijk, omdat ze invloed hebben op het traanvocht en als hinderlijk zou kunnen worden opgevat. Ook moet de verwijdering verschillende keren gerepeteerd voordat het wordt ingewikkelder in dronken toestand. Als u wilt dragen contactlenzen de hele dag, moet u extra producten voor het bevochtigen het oog daar. Deze oogdruppels kunnen gekocht worden bij elke apotheek. Zorg ervoor dat alleen dat het product geschikt is contactlens.

kopen gekleurde contactlenzen online