gelakt metaal tuinmeubilair

herstellen oude tuinmeubelen

Geschilderd en gerestaureerd metalen tuinmeubelen

Zon, water en vuil kan meubels kijken na verloop van tijd heel oude tuin en de aanval van het materiaal, als het niet een goede bescherming tegen weersinvloeden ontvangt. Terwijl metalen tuinmeubelen met de juiste bescherming voor een lange tijd, maar moeten stoelen en tafels op een gegeven moment een booster, omdat de kleuren vervagen onder stralen van de zon, of de verf krijgt scheuren en afbladdert.

Geef ze een nieuwe verflaag een frisse blik in plaats van een nieuwe set te kopen en te genieten van de tuin jaar met oude meubels in een kleur naar keuze op het terras of balkon. Hier wordt de inspanning voor de restauratie van metalen tuinmeubelen binnen de perken gehouden en kan zelfs zonder voorafgaande ervaring met de bijpassende verf en gereedschappen in praktijk worden gebracht.

Gebruik deze gids om de oude verf en hardnekkig vuil te verwijderen en te leren hoe je oude metalen tuinmeubelen schilderen.

Schone metalen tuinmeubilair

Door vuil, mos vlekken en vogelpoep zal de tuinmeubelen snel te zien tegen lelijke. Voor een regelmatige grondige reiniging van een milde zeep en een doek zal doen. Op deze manier blijft de verf intact. Hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd in geval van nood met een hogedrukreiniger, maar een laag niveau worden ingesteld, anders kan de verf afschilferen onder harde waterstraal.

bij roest raden we een ongebruikelijke methode: Pour mogelijk act fosfor Cola aan de verroeste plaatsen en laat de limonade enkele uren. Het fosforzuur lost oppervlakkige roest op metalen onderdelen en zelfs schroeven. Als dit niet mogelijk is, alleen de gecorrodeerde gebieden met schuurpapier of staalborstel nog worden verwerkt. Dit laatste geldt ook als u wilt dat de bovenste laag van de verf te verwijderen op de tuin stoelen en tafels.

verf oude metalen tuinmeubelen

Materialen en gereedschappen lijst

Brush tuinstoelMet een staalborstel het oppervlak van het gazon stoel wordt opgeruwd.

 • Staalborstel of draad borstel te boren
 • metaalprimer
 • Metaalverf van dezelfde fabrikant als de primer systeem
 • borstel
 • Dremel® 8200
 • SpeedClic ™ doorn SC402 en fijne slijpstenen 511S en 512S
 • SpeedClic ™ Detail schuurborstels 471S, 472S en 473S
 • Alumina schuurschijf 541
 • gebitsbeschermer
 • veiligheidsbril
 • werkhandschoenen

Stap 1: opruwen van de tuinmeubelen

Zodat de nieuwe verf blijft metalen tuinmeubilair moet worden gereinigd voor het coaten van vuil. Gebruik hiervoor een milde zeep en droog de meubels uit. Om de oude afwerking te verwijderen en voor een betere grip van de nieuwe kleur van de oude verf wordt verwijderd met een staalborstel en opruwen.

Stap 2: Schuur de oude verf

Voor het schilderen, moet u eerst maal de oude verf. Plaats de SpeedClic ™ doorn en een grove, middelgrote of fijne slijpwiel en nauwkeurig bewerken laat het oppervlak. Hier wordt aanbevolen voor gebogen of gestructureerde vormt een fijn penseel, terwijl de fijne slijpschijven kom op gladde oppervlakken worden gebruikt. Check in tussen, als het oppervlak voelt glad.

Stap 3: Tuinmeubelen gegrond

een primer wordt toegepast op alle metalen onderdelen voor een langdurige en betere hechting. Merk op dat primer en verf geschikt metaal en van dezelfde volgens de fabrikant.

Schuren oude verfvolledig maal de oude verf van de werf.Breng primer op tuinstoelBreng vervolgens de primer en laten drogen.

Stap 4: Verwijder metaal tuinmeubilair

Na priming wordt de metaalinkt aangebracht met een kwast. Afhankelijk van de dekking van de kleur meerdere doorgangen nodig zijn waartussen de verf volledig droog zijn en het oppervlak worden geschuurd. Na de laatste laklaag en de daaropvolgende droogstap, kan het herstelde tuinmeubelen opnieuw gebruikt.

Tip: Zorg ervoor dat u een metalen coating met anti-corrosie effect, dat uw tuinmeubelen beschermt tegen de elementen en nieuwe roestplekken te kiezen.

benadrukken oude tuinstoelonderstrepen het tuinmeubilair met een speciale metallic lak in meerdere doorgangen en zand.Gerestaureerd metalen tuinmeubilairMetal tuinmeubelen na de restauratie.

Koop metalen coating op Amazon