gøre Christmassy dør krans selv

gøre Christmassy dør krans selv

I tiden for juletiden kan ses i mange butikker eller blomsterbutikker dør kranse, som kan købes i forskellige designs. Men meget pænere at få så døren og vinduesdekorationer et sted, er en krans af deres eget arbejde. Fordi håndværk er sjov, vækker foregribelse af jul og advent giver udsmykningen en endnu mere personligt præg.

Hvad med en usædvanlig dør krans, dekoreret med gran eller kogler, en klassisk krans med pine grene eller en subtilt dekoreret krans snor? Med vores håndværk instruktioner til tre forskellige dør kranse De giver garantier for en julestemning i dit eget hjem! Fordi kroner, kan let fremstilles nemt forbundet med meget lidt materielle omkostninger samtidig med tilstrækkelig plads til deres egne kreative tilgange.

Indhold pille på julen dør krans

 • Julen krans af grankogler eller kogler
 • tinker dør krans lavet af gran grene
 • Instruktioner for fremstilling af reb krans med fyr grene og roser
 • Betydning døren ring

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Format: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278909 '17.861, '');

gøre Christmassy dør krans selv

Julen krans af grankogler eller kogler

materialeliste

 • Varmlimpistol
 • Gennemsigtig limstift
 • Glitter limstift
 • Floral skum ring
 • Fyrrekogler eller kogler
 • Ribbon til ophængning
 • 2 løkker eller to tykke bånd

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Format: Standard Banner (under tema) 468x60
SmartAdServer (37381/278909 '16464 '');

gøre Christmassy dør krans selv

gøre Christmassy dør krans selvDen komplette blank er dækket med stifter.

indsætte blomster skum ring med pin

For udstyret med kegler jul krans især kogler eller kogler er. Selvfølgelig kan du også bruge begge typer. Det er vigtigt kun at benene er rene, tørre og fri for utøj. At lim er bedst at bruge en varm lim pistol, du først fyldt med en gennemsigtig limstift. Efter tilstrækkelig opvarmningstid du bære limen på den blomstret skum ringen, og derefter give den splejsning med gran eller kogler. Et attraktivt udseende, er det værd benene ikke nøjagtigt og lige, men lidt forskudt og vinklet til at knytte til ringen.

Bemærk: Hvis du ønsker at hænge kransen ved afslutningen, bør du - i bedste fald, før fastgørelse af pin - et bånd slips rundt om blomster skum ringen.

forsynet hele overfladen med pin

Vedhæft etiketter til overfladen af ​​emnet med så mange kegler, indtil det ikke længere er genkendelig. Du skal sørge for, at hver tap pænt er limet. For nu den anden række følger: At skabe en dybde, tage flere stifter og bringe dem til det første bens lag. Til dette, især mindre prøver er velegnede, fordi de passer godt ind i hullerne.

gøre Christmassy dør krans selvEfter fastgørelse af gran eller kogler af julen krans modtager en Glitter glitre.

Afhængigt af dit humør, kan du også lave en ny serie. Brug den varme lim pistol, limningen arbejde lige så godt på benene - hold værktøjet så på noget tidspunkt på temperaturen!

dekorere jul krans

Men for det næste skridt du skal pistolen. Dog skal du udfylde med glimmerlim holde dem nu. For nu, er benene forsynet med en lille glitter glitre. For at du går efter behag gennem gran eller kogler og skal bære de ornamenter på. Nu tager de to sløjfer, som du enten købe på detail eller binder sig let fra to bands og lim det først sammen og derefter til jul krans lagt.

tinker dør krans lavet af gran grene

gøre Christmassy dør krans selv

materialeliste

 • Fyrrekogler eller kogler
 • gran grene
 • Kranz emne af halm eller plast
 • Varmlimpistol
 • Gennemsigtig limstift
 • blomster wire
 • beskærersaks
 • Ribbon til ophængning
 • Sløjfe eller brede bånd
 • Julekugler (ca. 5 stykker)
 • Julepynt, for eksempel, små pakker

binder fyrretræ grene rundt om kransen tom

For en julegave dør krans er dækket med fyr grene, tage bedst en krans blankt af halm eller grøn plastik. Men før det går til fastgørelse af de grene, der tidligere købte eller indsamlet Tannengrün skal først skæres til. Tag havesaks og skære de lange grene af gran grene bare så langt væk, indtil de har den ønskede længde. De bliver så knyttet til blomster wire omkring kransen blank rundt. er derfor ikke at se en af ​​tråden og på den anden kronen stigninger i volumen, er yderligere lag bundet. Placer flere grene altid så at ledningerne fra de lavere dækkede grantræer og ikke kan ses. her Påfør så mange lag som du vil! Men i de fleste tilfælde bør - for et harmonisk helhedsindtryk - mødes to til tre rækker.

Igen: Hvis du ønsker at hænge kransen ved afslutningen, bør du - helst inden limning af gran grene - et band omkring fælgen blank binder.

fix julepynt på fælgen

Nå først den varme lim pistol til at forvarmes. Men denne proces ikke tage mere end ti minutter normalt. Efterfølgende påføres klæbemidlet til gran eller kogler og presses til fyr gren. Efter kort tid både er fastgjort til hinanden, så der nu kan fastgøres de andre ben. Vary på antal og placering og lad din kreativitet løs!

Det samme gælder for følgende aktiviteter: For nu er julen bolde og julepynt limet til døren krans. Gå her den samme fremgangsmåde som før, ved at anvende lim med pistolen på den tilsvarende dekorative element, og tryk fast på kransen. Endelig løkken, der enten binder dig selv eller købe en færdig bundet kopi følger. Specielt flot og festligt båndet bundet ser rødt.

Instruktioner for fremstilling af reb krans med fyr grene og roser

gøre Christmassy dør krans selv

materialeliste

 • snor krans
 • gran grene
 • Varmlimpistol
 • Gennemsigtig limstift
 • blomster wire
 • beskærersaks
 • Ribbon til ophængning
 • Sløjfe eller brede bånd
 • Tørrede roser eller kunstige roser

Kjole snor krans med fyrretræer

For til næste variant til en hjemmelavet julegave krans, er en almindelig ring anvendes. Den krans er dækket kun tre fjerdedele af fyrretræ grene, således at mindre grønt materiale vil være nødvendig. Dette kan du enten købe eller samle noget problem med en overdådig gå Ganske parken eller skoven. Når du har nok grene, skæres her, første grenene til passende længde.

Efter at du starter med den vedhæftede fil til bunden af ​​fælgen ved at låse gran grene mithife af blomster wire. Arbejder fra bund til top og fyld en flerhed af grene over den anden - så trådene er dækket og skabt en rumlig dybde, som giver et attraktivt udseende. Medtag så mange fyrretræ grene rundt snor krans, til omkring en fjerdedel af linjerne kan ses.

vedhæfte roser og løkke

Den krans er nu næsten færdig. Nu følger roserne: Her kan du vælge, hvis du virkeligt, tage tørrede roser eller vælge at küstliche variant. Selvfølgelig virkelige blomster ser mere smuk, men også du kan over tid - især under ugunstige vejrforhold - mister deres intense farve og smukke form. Dette kan miste meget mere attraktivt døren krans. Kunstige roser dog overleve i al slags vejr og er - i god kvalitet - næsten ikke skelnes fra virkelige blomster.

Så holde roserne også værd at bruge en varm lim pistol, fordi blomsterne forbliver fast, selv i stærk vind på plads. således stikke krans dekoration som ønsket i grantræet grene og fuldføre hele med en sløjfe, som er monteret i det nederste område. Nu kan du nemt vedhæfte et bånd til at hænge linned svøb og fastgør jul på døren eller vinduet.

Betydning døren ring

Selv om mange hænge kransen af ​​rene dekorative formål, det har en dybere mening faktisk: En trailer Retning ved huset eller hoveddøren dør krans tjener ankomster både velkommen og også gestus af hilsen. Normalt han er suspenderet til Advent eller jul og til at udtrykke jul glæde og integrere gæst i denne stemning og velkommen. Hertil kommer, at stedsegrønne krans fungerer som en kontrast til det vinterlige landskab og symboliserer overvindelsen af ​​mørket.

Men en dør krans er ikke kun et tegn på velkomst og jul spænding - den udtrykker som en uendelig ring modstand og uendelighed af relationer. Hertil kommer, at de var i mange epoker for forskellige folkeslag som et levende symbol, der holder mørke kræfter eller skal repræsentere vitalitet og styrke.

instruktioner til Advent Craft

Hvem er ikke fundet det her og glad - i stedet for en dør ring - ville pille en adventskrans, som er et omfattende udvalg af links på næste side blueprint. Uanset om klassisk, moderne eller rustik - der er en samling af håndværk instruktioner om forskellige Advent kranse. Tinker Advent

Ud over de talrige, interessante fakta, forklaringer og tips - - Ud over den plan side, stedet tilbyder også rådgivning instruktioner til, hvordan man kan binde en krans selv.

Køb pil kranse online