gøre julen selv

gøre julen selv

lave smukke juledekorationer selv

Når julen selv kan lade sine design ideer frie tøjler til at gøre. Dette har to store fordele: For det første, kan du spare en penge og på den anden har du mulighed for at tilpasse de hjemmelavede julepynt til den eksisterende dekoration og så at omdanne lejligheden eller huset til et storslået winter wonderland. 

Om en mere klassisk og traditionel og grand design med fyr grøn, kanelstænger, orange skiver og kugler i rød og guld eller en mere moderne fortolkning af juletema med farverige bolde og kunstig sne, det vigtige er, at man kan se en rød tråd i julepynt.

Følgende håndværk instruktioner er særligt enkel og kan arbejdet meget godt sammen med børn. Så hvad med en hyggelig håndværk søndag i cirkler hele familien?

Varmlimpistol, sakse, tænger og håndværk tråd anvendes ofte. Selv generelle formål eller fartøjet lim kan være nyttige, når minutiøst. Udover de håndværk værktøjer, bør en skæring måtte eller andet arbejdsdokument være til rådighed.

Som materialer til jul håndværk alle materialer, der faktisk kommer i tvivl. Hvem wil spare penge, blot kan bruge de gamle juledekorationer. Hvem har brug for noget nyt for øjet, er et bredt udvalg af dekorative elementer i butikkerne. Det er tilrådeligt at opbygge lagre af bånd og spredte dele med julemotiver. Nem og hurtigt kan du krydre den indenlandske juledekoration med det.

gøre julen selv

Blueprint for moderne LED-lys bue

Selv med de juledekorationer, er tendensen i retning af enkle og enkelt indrettet. Den klassiske flyvende afstive følger denne stil, så det også kommer i et moderne design. Her finder du instruktioner til at bygge en individuel, belyst cirkelbue. Blueprint for en moderne LED lys bue


gøre julen selv

Advent håndværk: Kreative ideer

En adventskrans - med nogle kreative fantasi kan være så meget mere end en gran gren krans med fire røde lys i geometrisk arrangement. Der er mange måder at gøre en adventskrans moderne. I de simple varianter særlige talent er ikke engang nødvendigt. Tinker Advent


gøre julen selv

Juletræ, jul, juletræ

At et juletræ væsentlig del af den årlige juledekoration, behøver ikke at blive forklaret nærmere. Men hvorfor? - Her, alt drejer sig temaet jul, juletræ og juletræ.

Decals jul Wall

Selv før ferien, julemand sne med sit følge ind i stuen og giver en festlig stemning. Stille, forsvinder han så igen i slutningen af ​​december, uden at der efterlades synlige spor. Ingen indser, at han var nogensinde der. Hvordan man gør det? - I form af en væg tatoveringer.

gøre julen selv

julen papir

fremstilling af papir Julen er den mest enkle og omkostningseffektive løsning til at dekorere sit hjem til jul. Selvom billig, fantastiske smykker stykker kommer ud, når sammenlægning, tilskæring og limning. julen papir


gøre julen selv

julen træ

En stor jul dekoration træ håndværk og dekorere pejsen eller andet egnet sted. Hurtigt hjem er pakket ind i en jule indstilling. Lappeløsninger gør ikke kun sjovt, men også de små glade, hvis de kan hjælpe med farve. julen træ


gøre julen selv

Julen vinduesdekorationen

Følgende instruktioner hver ædle jul vinduesdekorationer kan gøre det selv. Alle, der er nødvendig for at opnå dette kan være bekymret i håndværk forsyninger eller hardware butik. Den detaljerede beskrivelse viser, hvordan materialet ved hånden til meget individuelle smykke behandlet. Julen vinduesdekorationen


gøre julen selv

julelys

Ingen jul uden lys! - Enten som en julegave krans som juletræspynt eller som individuelle jul Dekokerze: Uden dem, festivalen er kun halvt så jul. Hvad er de forskellige muligheder for de hjemmelavede julepynt er til rådighed, og hvad du kan gøre med det, er her: julelys


gøre julen selv

Udvendig dekoration til jul

Når det kommer til julepynt uden en første lysene orgier forekomme forstæder amerikanske huse til tankerne. Til lys og andre julelys, er det også i denne gruppe, men du ikke har det så overdrive på samme måde. En Christmassy dør krans er et anstændigt alternativ. Udvendig udsmykning til jul

Kort vejledning til jul dekoration håndværk

En hyggelig, varmt miljø i juletiden, en velkommen ændring fra den ubehagelige omverdenen og en god stemning til festivalen. Vi indsamlede diverse instruktioner om julepynt.

Indhold: Gør julen selv

 • julen papir
 • Julen vinduesdekorationen
 • julelys
 • Indhold: Gør julen selv
 • Jul briller: te lys briller med julemotiver
 • Juledekoration med naturmaterialer
 • Tabel dekoration til juleaften
 • Deco jul

Jul briller: te lys briller med julemotiver

gøre julen selv

materialeliste

 • enkle, matteret te lys briller
 • lille hvid, sølv og lilla kugler
 • gennemsigtige dekorative sten
 • Sølv karton
 • blyant
 • saks
 • Alleskleber

Bastelanleitung

Den sammenkædede nedenfor stencil af et grantræ, en måne og en stjerne bliver trykt og skåret ud. Så du overfører de tre skabeloner flere gange på billedet bord. Hvor mange træer, måner og stjerner, du har brug afhænger af antallet og størrelsen af ​​glassene.

De foto pap skabeloner er skåret ud og sikret med den alle formål lim på brillerne. Hvis du kan lide kan alternativt bruge en sølv maling pen eller blyant med Plusterfarbe at registrere julemotiver. Således motiverne er betydelige, kan vi dyrke skabelonerne indefra mod glasset og orientere sig.

Efter alt er tørret, lagt dig candle krukker sammen med juletræ bolde og dekorative sten centralt på spisebordet eller skænk. Så hurtigt kan du gøre en stor julegave selv.

skabelon

gøre julen selvgøre julen selvgøre julen selv

Juledekoration med naturmaterialer

gøre julen selv

materialeliste

 • gran grene
 • tørrede orange skiver
 • kanelstænger
 • stjerneanis
 • valgfri: fyr kogler, valnødder, etc.
 • Craft tråd eller varm lim

Bastelanleitung

I denne jul du ikke kun noget for øjet, men også for næsen. Takket være de anvendte naturlige materialer, er det rum indhyllet i en dejlig jul duft.

Den gran gren kan vælge fra hjemmet haven eller lige set væk fra bunden af ​​juletræet. Endelig enkelt par grene forbliver for det meste i forbindelse med udarbejdelsen af ​​træet. Måske har det også et par kogler i haven.

De tørrede orange skiver man kan forberede sig. I luft, kan det tage flere dage. Skal det gå lidt hurtigere, kan du tørre et par timer i ovnen til omkring fem millimeter tykke skiver ved 50 ° C (fan).

Sternarnis og Zimststangen også lugte HERLICH. Og takket være sin smukke stjerne form stjerneanis er et ideelt Dekofrucht. Med ledning eller varm lim kan sammenfattes træner dem i små pakker og distribueret sammen med de fir filialer i overalt i huset eller lejligheden.

Tabel dekoration til juleaften

gøre julen selv

materialeliste

 • en stor blok blomstret skum
 • gran grene
 • fire gyldne bloklys
 • matchende lysestager til at tilslutte
 • gyldne kugler
 • bred silkebånd i guld toner
 • wire

Bastelanleitung

Den blomsteragtige skum anbringes i et dyb tallerken, så du kan transportere borddekoration senere problemer. Brug af lysestager er faste fire lys i blomstret skum. Man er nødt til at sikre, at lysene er stabile og wobble-fri.

Nu gran grene er monteret omkring og mellem lysene. Den bør finde sted, før ingen ledige af blomster skum er mere at se så mange grene. Hvis du kan lide kan også bruge mere grønne grene som mistelten, kristtjørn og nåletræer til at løsne det store billede.

Så arrangementet kan dekorere. en eller to store løkker bliver knyttet fra silkebånd, som er fastgjort med ståltråd. Bare kan fortsætte med de baubles og andre dekorative elementer. Ved udgangen du har pillet en jule borddekoration efter dine egne ønsker.

Deco jul

gøre julen selv

materialeliste

 • Indpakning papir i forskellige farver
 • små terninger eller offentlig af karton eller andet materiale
 • goldene Kordel
 • Flydende lim eller varm lim

Bastelanleitung

Afhængigt af hvor stor den dekorative julen vil vise sig, kan du også genbruge gamle stof eller mad bokse.

De små terninger er pakket med indpakningspapiret. Især festlige pakker fra ensfarvet metalfolie eller skinnende indpakningspapir se ud. Men farverige magasin sider ser ganske pænt ud.

Med en gylden snor og nogle flydende lim fra simpel pakke rigtige julegaver, der kan fastgøres med wire på juletræet på julen krans eller andre jule blomsterarrangementer. Hvis du vil, kan Gescheke også afhænge af loftet. Det er også rart at se på.

Andre pickup tilføjelser og idéer om emnet jul:

Tinker Advent
Adventsgesteck
Tabel dekoration til jul

Køb juledekoration online