gøre påske blomstervase selv

tinker vase fra en kokosnød, æggeskaller eller gips: til påske blomster

Tinker påske blomstervase

pille en blomstervase fra en kokosnød? Denne kreative udsmykning idé fremmaner en eksotisk og festlig stemning i påsken, uden at det er nødvendigt altid at være farvestrålende plastic æg eller små harer. Den umdekorierte drupe introducerer en helt ny facet af påskepynt og sætter denne smukke forårsblomster såsom påskeliljer, i midten.

Egnet til påske, er vaserne udformet i æggeskal finish. Ud over en kokosnød, kan du også få adgang til gips eller Paperclay. Hvem bruger reelle æggeskaller, de dekoreret med små tidlige bloomers og præsenterede dem eller dekorere dem med bestyrelsen for påske morgenmad.

Bliv inspireret og crafting din egen påske vaser og skåle fremstillet af forskellige materialer fra vores ideer og instruktioner.

gøre af indhold på påske blomstervase selv

 • pille vase af kokos: Bastelanleitung
 • Tinker påske vase lavet af æggeskaller
 • pille påske vase lavet af gips: Video
 • gøre Frühlingsvase fra dig selv Paperclay: Video

pille vase af kokos: Bastelanleitung

materialeliste

 • blyant
 • kniv
 • ske
 • kokosnød
 • bred pensel
 • Hvid akrylmaling
 • Træ ring (5 cm i diameter)
 • Dremel 8100 og slibebånd 407
 • EZ SpeedClic Skæring Wheel SC544
 • EZ SpeedClic-spindel SC402

grind kokosnødGrind kokos.

grind kokosnød

For at rode med kokos, bør du først abgeschleifen den ru overflade ved hjælp af slibebåndet så senere den hvide farve kan anvendes.


savning kokossavning kokos.

Save den øvre del

Med blyanten, trække på en zig-zag mønster på toppen af ​​kokos. Derefter skæres det med skæreindretningen langs linien og adskilt med den øverste del af frugten. Pulpen kan fjernes med en kniv og en ske.


malet kokosmalet kokos.

malet kokos

Nu er vores hjemmelavede blomstervase lægge sidste hånd. Med en bred pensel hvid akrylmaling påføres på panden og i det indre af Coconut. Så at blomsterne har en sikker fodfæste, er vasen indstillet til en lige så hvid-malet træ ring.


Færdig kokosnød blomstervasePåske blomstervase fra en kokosnød i æggeskal finish.

Klar påske blomstervase fra en kokosnød

Er alle tørret natten over, kan du bruge blomstervase. For afskårne blomster kun er brug for lidt vand i møtrikken. Vil du beholde potteplanter i det faktum skibet, skal to tredjedele være fyldt med pottemuld. Da vandingsvand ikke kan flyde fra kokos vase, kunne det hurtigt føre til vandmætning, som angriber planterne under omstændighederne.

Køb Dremel-tilbehørsdele på Amazon

Tinker påske vase lavet af æggeskaller

det er skik til påske besøg for at give værterne forår blomster. Med denne dekoration Tip unge Frühlinsblumen er pænt indrettede i en æggeskal vase, som du kan nemt værk. Slå en rå æg forsigtigt på hendes ende og fjerne den øverste tredjedel af skallen. Hæld æggehvider og æggeblommer til videre brug i en skål og skyl ægget grundigt med rent vand. Der bør være mere tilgængelig ingen rest af indholdet. Dernæst lim en smal strimmel af et transparent, tosidet klæbende tape til den nedre ende.

Så du skære blomsterne, så deres hoveder stikker ud et lille stykke fra æggeskallen. Særligt anvendelige er små blomster som krokus, tusindfryd, Perlhyazinthen og små påskeliljer. Fyld æggeskallen med lidt vand og sætte blomster i den. Ved at bruge den klæbende strimmel forbliver den lille påske vase på bordet eller vindueskarmen stativ.

tinker Easter VaseDen lille Frühblüher fremtrylle en fjeder-lignende atmosfære ved morgenbordet.stick tape på æggeskalFor at de æg-vaser stå, bliver de tapede.

pille påske vase lavet af gips: Video

gøre Frühlingsvase fra dig selv Paperclay: Video