Græskar planter med græskar frø

pull græskar fra græskarkerner selv

Græskar planter med græskar frø

Hvem ønsker at plante græskar i haven, beslutter først, hvad Pumpkin type, der skal dyrkes, for eksempel om madlavning eller ornamentale græskar skal dyrkes. Zierkürbisse indeholder bittert agent cucurbitacin, hvilket gør dem uspiselige. I modsætning hertil græskar udvikle en nøddeagtig til sød smag. I nogle tilfælde, for. Som biskoppens cap imidlertid begge egenskaber har fordel forbundet så kødet af disse dekorative Pumpkin type er også egnet til indtagelse.

Græskar er plantet efter at isen hellige og høstet om sommeren til efteråret. Ved plantning, dog er at sikre den korrekte temperatur og passende fugtighed, så de græskar planter klarer sig godt i de første par uger.

plantning af indhold på græskar

  • Proliferation af græskar med græskar frø
  • bruge græskarkerner
  • plantning græskarkerner

Proliferation af græskar med græskar frø

Hvem har udhulet Halloween græskar nogensinde, er de mange græskarkerner bemærket inde sandsynligt. Desværre kan du ikke bruge disse kerner, men næste forår som græskar frø til græskar, fordi det er meget sandsynligt, at den næste generation vil smage bitter græskar.

Selv en græskar, som var et par senge yderligere eller plantet i haven ved siden af ​​kan forårsage græskar har ukontrolleret krydset og den næste generation græskar udviklet en bitter smag.

Så hvis du vil være sikker på, at du kan græskar efter et par måneder Hege og pleje endda rigtig spise, bør ikke bruge selvstændige høstet græskarkerner, men adgangen til græskarkerner fra Gartner hylden.

Græskar planter med græskar frøFor squash ikke skal bruge græskarkerner fra vores egne vinmarker

bruge græskarkerner

Selvom du ikke bør sår selvstændige høstet græskarkerner, kan du stadig gøre en masse med det. Fordi i frøene, fundet mange vigtige plantehormoner.

Særlig vigtig er den medicinske helbredende virkning på prostata problemer og blære problemer.

plantning græskarkerner

Græskar frø fra gartneriet enten I midten af ​​april fremrykkes i lerpotter eller i slutningen af ​​maj kan plantes direkte i vegetabilske patch. Men den første metode er tilrådeligt, da de planter hverken squash planter er meget følsomme over for kulde. til foretrække i den kolde ramme eller i lejligheden lov til at kvælde græskarkerner i 24 timer i vand. Så fyldes op potter med jord og plantet i hvert tilfælde et græskarkerner omkring 1,5 cm med spidsen ned i den. Til spiring, græskar frø kræver en temperatur på ca. 20 til 24 grader, et lyst sted og tilstrækkeligt vand. Efter omkring tre til fire uger, græskar planten er stor nok til at blive placeret i den køkkenhave. At vænne sig til vejret bliver lerpotter tidligere placeret på en varm dag udenfor.

I midten af ​​maj efter den sidste frost at plante græskar planter i køkkenhave. Her skal deres rødder ikke beskadiges. Da græskar fylder meget, bør der ikke være andre planter i en radius på ca. 1 til 2 m. At forhindre forrådnelse mod fugt, dækker jorden fra strå eller bark barkflis. Når græskar er moden til plukning, afhænger primært af sorten. For detaljerede oplysninger om græskar høst og forarbejdning af spiselige græskar finde haveejere på vores råd side på græskar høste.

Køb Græskarkerner online