gravere træskål

udsmykkede træskåle med mønstre

gravere træskål

En smuk træskål, som kan være dekoreret til at matche enhver lejlighed, kan du gøre med en smule af dygtighed og takt selv. Indgraver filigran mønstre og blomster og bruge dem derefter som en frugtskål eller prangende borddekoration med getrockenen frugt eller stearinlys.

De følgende instruktioner vil gå dig trin for trin, hvordan man laver en rektangulær, smal træskål, en rund bambus bakke og en firkantet, flad skål med forskellige mønstre og motiver. Hertil kommer, de tjener du som inspiration til dine egne kreationer, så du kan pille en speciel dekoration på familiesammenkomster og hele året rundt.

Indhold: gravere træskål

 • gøre træskål med blomstermønster
 • dekorere bambus skål med kronblade
 • Tip Dekoration: Dekoreret træskåle med indgraveret stearinlys
 • gravering filigran mønstre i frugtskål lavet af træ

gøre træskål med blomstermønster

Materialer og værktøjer liste

 • En træskål
 • blyant
 • viskelæder
 • DREMEL® 3000
 • DREMEL® Detailer greb
 • DREMEL® Hochgeschwindigkeitsfräsmesser 4,8 mm (192)
 • DREMEL® korund slibning spids 9,5 mm (952)
 • Tandbeskytter

rekord motiv på træskål

Dette Bastelanleitung du kan bruge enhver træskål. Du bør kun bemærke, at dette er en ret lavet af ægte træ og ikke et træ indretning. Vores heimwerker.de redaktører valgte en rektangulær model med en rillet, mørkt træ overflade og en rund bambus bakke, hvor vi graverer blomstermønster. Derfor, for en endnu resultere tegne med en blød blyant først en blomstermønster på træet, z. B. tre blomster med fem kronblade på den rektangulære shell samt en stor blomst med otte blade på bambus variant.

Indsæt Removal Bits

I det næste trin bliver Dremel Hochgeschwindigkeitsfräsmesser indsat i multifunktions-værktøj 192 og skrues derefter på præcision håndtag. Det er bedst at øve den første fræsning på et stykke træ. Hvis undersiden af ​​skallen er tyk nok, kan du forsigtigt trække skæring bit korte strøg, linjer eller prikker for at udvikle en fornemmelse for værktøjet.

gravere blomster i en træskål

fræsekonturerOmhyggeligt mølle konturerne af den første blomst.

Til gravering dreje træskål, så det mønster er let tilgængelig og skallen kan ikke bevæge sig. Indstil DREMEL® 3000 til fjerde fase og drage de skærende bitlinjer til, mens du arbejder dig fra den ene til den anden spids kronblad. Holde indretningen i en lille vinkel til at pålægge uden fast og fjerne spånerne. Når konturerne er blevet fræset, er det øverste tømmer lag fjernet i blomsten med de skærende bits. Dette er en succes med filigran mønstre i små roterende bevægelser, med større blomster, såsom på træet bussen skal, i lange strøg. Ind imellem bliver træflis vendt over dens overflade. Denne måde, du arbejder dig vej fra blomst til blomst foran, indtil alle motiver blev indgraveret i skallen.

gravering blomst med skalEn cirkulær bevægelse blomsten formales.gravere træskålEfter dette, at de resterende kronblade følge.fræsning blomster i skålI mellem skallen rotere at redigere emnet bedre.

Tip: Gravering fræsere med 0,8 mm (105) eller varianterne 106, 107 og 111 kan dekorere bløde træarter også. De således udformede skaller kan også fødevarer, såsom frugt, fyldt, forudsat at træflis og fremspringende kanter er blevet fjernet eller udjævnet.

male indgraveret blomstermotiver glat

Endelig er træflis fjernes og anvendes korund slibning spids 9,5 mm (952). Til dette, er præcision håndtaget skrues før papirerne udveksles. For en glat overflade for at holde skrabespidsen også skrå og føre det forsigtigt på kanterne og motiverne for at fjerne udragende chips. Endelig tørre de sidste spor af behandlingen med en fugtig papirserviet og slette om nødvendigt blyantstreger fra.

glat blomstholde enheden i en vinkel og redigere med emnet ved siden af ​​slibning spids.grind motiver på træskål glatVed at slibe overfladen af ​​skallen udglattes.

DREMEL® Order 3000 med fræsning og Gravering Cutters på Amazon

dekorere bambus skål med kronblade

fræsning linjer af blomstenMed en hvælvet shell arbejde dig vej enten fra centrum til kanten eller omvendt.

At pille en smuk dekorativt skal af denne gamle bambus skål, du har brug for de samme materialer og værktøjer som den træskål med blomstermønster. Først du tilmelder med en blød blyant på otte lige store kronblade, der står over hinanden.

Da bambus træ meget flosset under fræsning og skallen er forholdsvis tynd, bør du her tage særlig pleje ikke for dybt til at skære ind i træet for at undgå huller. På grund af krumningen af ​​skallen er de enkelte kronblade peak-to-peak fræset langs linierne før det øverste lag af træ fjernes med skærebladene i et enkelt, lange linjer. Vær sikker på at skære så flad som muligt at opnå en ensartet overflade.

fræsning konturerne af blomstermotivForsigtigt mølle konturerne af blomstermotiv og derefter redigere midten.udsmykkede træskålFra toppen af ​​den blomstermønster er behandlet.engrave blomst af bambus shellDette efterfølges igen de andre kronblade.Bambus skål med blomster efter fræsningSå bambus bakke ser efter fræsning.
slibning kantMed slibning spids udjævne takkede kanter omhyggeligt.

glat fræsede blomstermotiver

Efter formaling er korund slibning spids anvendes til at slibe de flossede kanter forsigtigt glat. I tæller indstillet til den flade skal er formales her i flere passager. Efter kanterne af de udragende træflis fjernes i lange, lineære bevægelser til at udjævne mønster i slutningen.

male flosset blomst flettetslibe flosset blomst flettet af konturer.Dekoreret bambus bakkeSådan er dekoreret bambus skallen.

Bestil DREMEL® 3000 med skærende på Amazon

Tip Dekoration: Dekoreret træskåle med indgraveret stearinlys

De indgraveret træ skaller med stearinlys, tørrede frugter, skaller eller andre elementer til at danne en smuk og unik borddekoration. Tip: For en særligt højdepunkt du foretager skaller med endnu indgraveret stearinlys. kombineres på denne måde, vores rektangulære træbakke er lige så juledekoration.

Dekoreret bæger med indgraveret stearinlysDekoreret bæger med indgraveret stearinlys (klik for større billede).Dekoreret bambus kop med indgraveret stearinlysHjemmelavet bambus kop med indgraveret stearinlys (klik for større billede).
gravere træskålTræskål med indgraveret mønstre.

gravering filigran mønstre i frugtskål lavet af træ

I denne smukke frugtskål forskellige mønstre indgraveret langs kanten. Alt du behøver er dens flade skal og de følgende materialer:

 • DREMEL® 7700 eller 3000
 • DREMEL® Engraving Cutters 105, 106, 107 eller 111
 • Fugtigt papir håndklæde eller en klud

Firkanter stok og indgraveret prik mønstre

gravering prikmønster med skalFor prikmønstre trykke på Gravering fræsere kortvarigt i træet.

Før gravering du beslutte, hvor mange forskellige områder bør udformes langs kanten med mønstre. I denne vejledning er der 16 pladser. For felter med ens størrelse, måle diameteren af ​​parabolen og dividere den med antallet af ønskede firkanter. Overføre målingerne på et stykke papir og skåret ud tre lige firkanter. Disse er nu bundet med klæbefilm på kanten af ​​skallen, således at boksen forbliver fri i midten deraf. Indsæt en af ​​Gravering Cutters i DREMEL® 7700 eller 3000, og tryk spidsen forsigtigt ind i træet. Fjern Mellem træflis.

gøre delikate linjer

gravere linier i frugt skålIndviklede linjer kræver en rolig hånd.

Når den første firkant er færdig, flyttes papir firkanter. For filigran linjer kan du bruge Gravering Cutters 106 eller 111. Du skal blot trække - uden at stoppe - skiftevis en lige og bugtet linje, som kan være dekoreret med små prikker i slutningen.

graveret bindestreg mønster

Træskål med stregmønsterDen næste firkantede får en simpel bølge mønstre.

Efter dette, papir firkanter rakte et felt igen. Dette felt gør det muligt at dekorere med små slagtilfælde eller andre mønstre. Lad i at vælge motiverne for din kreativitet. Du er velkommen til at gentage motiverne på de resterende felter, indtil hele kanten af ​​frugtskålen indgraveret.

Tør shell

Ren indgraveret træskålDet mønstrede træskål, tørre grundigt.

Det sidste trin er at fjerne træstøv og tør skålen med en fugtig papirserviet eller en klud. Nu kan den bruges som en frugtskål eller dekoration.

gravere træskål

Venligst udlånt af DREMEL®

Instruktionerne til mønstret træskål kan også findes i den kreative idé bog af DREMEL®:

Den kreative idé bog af DREMEL® indeholder 50 originale ideer til håndværk projekter med forskellige sværhedsgrader og utallige muligheder for dine egne projekter med alsidige værktøjssystemer fra Dremel.