GSM-hälytysjärjestelmä multi Kon kauppa Test

GSM-hälytysjärjestelmä multi Kon kauppa Test

Hälytysjärjestelmät ovat nyt saatavilla useita erilaisia ​​muunnoksia ja laitteita. Hintaa tälle vaihtelevat halpaa kallista ja valinta on vaikeaa. 

Testissä on nyt kolmanneksi hälytyksen, jonka kanssa katamme erihintaisia ​​ja variantteja. Jälkeen ei niin halpaa super ominaisuuksia ja kätevä lisäturvallisuusominaisuuksia palvelu, joka tarjoaa tietoa hälytyksen puhelimitse ja sähköpostitse, nyt otamme GSM hälytysjärjestelmä mikroskoopilla. GSM seisoo käyttöön oman käyntikortti, jotta hälytys ei verkkoa eikä internetiin tai tietoturvapalvelun tarvitaan. Tiedonkulkua puhelimitse taataan kaikkina aikoina ja käyttökustannukset tätä rajoittuvat "minimaalinen vapauttaa",

Kanssa perushinta on noin 170 € (Amazon hinnat samanlaisia) ja perusjoukko M2BX MKT (Multi Kon Trade) on matalan hintatason ja olemme innokas näkemään, jos se voi silti vakuuttaa.

Sisältö: GSM-hälytysjärjestelmä multi Kon kauppa Test

 • Tekniset erittelyt Radiohälytys M2BX
 • Hinta ja valikoima tarvikkeita
 • Ensivaikutelma on täydellinen lähes joka suhteessa
 • M2BX GSM langaton hälytysjärjestelmä kosketuslevy näyttö ja valikko-ohjaus
 • Houkutteleva manuaalinen koukuilla
 • Suhteellisen yksinkertainen asennus ja käyttöönotto
 • Testissä M2BX palvelevat mielenkiintoisia ominaisuuksia
 • Johtopäätös GSM hälytysjärjestelmä M2Bx multi Kon kauppa

Tekniset erittelyt Radiohälytys M2BX

(Valmistaja)

Toimitukseen perusjoukko:

 • 1 x M2BX hälytyskeskus
 • 1 x Motion
 • 1 x ovi /
 • 2 x Kaukosäädin
 • 1 x Indoor Siren
 • 1 x Power Adapter
 • 1 x Täydellinen manuaali + pikaopas
 • 1 x kiinnike, ruuvit, vaarnat

Erityispiirteitä ja laitteet

 • Käytä ohjauspaneelin puhelimena
 • Instant hälytysilmoitusnumero kautta puhelun ja / tai tekstiviestin
 • Kosketuslevy kanssa laaja näyttö
 • Päälle / pois kytkemisessä pistettä järjestelmään ja soittamalla
 • Akkua sähkökatkon aikana 6-8 tuntia (täydellinen toiminto)
 • 10 vyöhykettä jokaista 10 anturit
 • 6-puhelimet ja 3 SMS numerot tallennettavissa
 • Erillinen ohjaus yksittäisten vyöhykkeiden (kuuma, osittain terävä, epätarkka)
 • aikaviiveellä hälytyksen käynnistys z. Kuten tullessaan asunnon tai talon
 • ohjelmoitava aktivoivia ja deaktivoivaa

Hinta ja valikoima tarvikkeita

Kuten edellä mainittiin, GSM hälytysjärjestelmä MKT on yksi halvat laitteet. Kanssa perusjoukko noin 170 € on jo saatu hälytyskeskukseen, liiketunnistin, ikkuna / ovi yhteyshenkilö, kaksi kaukosäädintä ja sisäinen sireeni. Riittävä valvomiseksi työpajassa tai pääsyn talon. 

Kuten olemme itse-sektorilla, on löytää M2BX työpajassa niiden käyttöä (kuten aiemmin testattu hälytysjärjestelmiin samoin). Työpaja sijaitsee noin 20 metrin päässä talosta ja ulkoistettu paljon työkaluja. Lisätä turvallisuutta ja varmistaa käytön useita ihmisiä, tehtaan laajeni:

 • palovaroitin (19,90 €)
 • näppäimistön (45,90 €)
 • hätäpuhelun painiketta (15,00 €)

Toimitus testi M2BXToimitus testi M2BX

Kokonaiskustannukset olivat siis noin 250 €, mikä ehdottomasti järkevää olosuhteissa ja on erittäin kätevä. Kuka, koska olen töissä paljon työpajassa edellyttää tietenkin, jopa erityinen loukkaantumisvaara - hätäpuhelun painiketta vähän rahaa ei todellakaan ole väärässä. Ylimääräiset näppäimistö maksaa hieman enemmän, mutta etuna on, että myös isä voi nauttia aamiaisen työpajassa ilmoittamatta minulle herätyksen siitä. Kuka käyttää työpajan yksin tai kuuluvien perheenjäsenten, se voi tehdä ilman, tietenkin, koska hälytysjärjestelmä voidaan kytkeä pois päältä elävästä rakennukseen. Lopuksi palovaroitin on minulle välttämätöntä. Nämä ovat nyt lähes kaikkialla laki on tullut velvollisuus ja se on työpaja monia työkaluja, olisi täysin tuhoutunut palokunta. Yksinkertainen palovaroitin maksavat 10 € ja työskentelevät talossa turvallisia ja luotettavia. Kuitenkin, se ei ole kuuloetäisyydellä ne ovat hyödyttömiä. Kuitenkin verkottunut palovaroitin lähettävät signaalin laitteesta toiseen ja sinun piti ilmoittaa parlamentissa tulen läheisyydessä työpajassa. Kuluksi sinä vaan noin 20 € per yksikkö tulee ajoittaa täällä ja vaatii vähintään kaksi lisäämiseksi kuuloetäisyydellä. Multi Kon kauppa tarjoaa palovaroittimen jatkeeksi noin 20 €. yksi on jo riittävä ajan tasalla tulipalon sattuessa. Että jos ei ole vain kuuloetäisyydellä. Savu ilmaisin liittyy hälytysjärjestelmä ja ilmoitti puhelimitse, vaikka kukaan ei ole omaisuutta. Tämä yksin vaihtoehto, en ole tehnyt hälytysjärjestelmä huomioon, jolle ei ole palovaroitin. Mieluummin varmistaa, että kokonaishinta seuraa useita palovaroitin, koska on olemassa melko suotuisa tarjouksen hälytysjärjestelmät, joissa palovaroitin on saatavilla, mutta lakko 40 € per osake varata. Tässä vaiheessa M2BX voi etukäteen Super pisteet.

Ensivaikutelma on täydellinen lähes joka suhteessa

Ennen hälytysjärjestelmä on asennettu, sitten tutkimuksen kohteita, jotka tulivat melko nopeasti ja hyvin pakattuna. 

M2BX GSM langaton hälytysjärjestelmä kosketuslevy näyttö ja valikko-ohjaus

Pakkauksen sisältö GSM-hälytysjärjestelmä M2BXPakkauksen sisältö GSM-hälytysjärjestelmä M2BX

Pakkaus näyttää ulospäin erittäin kutsuva ja voit jo löytyy monista yksityiskohdista. Se on kätevää, ei liian iso ja tekee yhden uteliaita sisältöä. Tämä on hyvin selkeästi järjestetty ja jättää pois tarpeettomia pakkauksia jätettä. Vain keskusyksikkö on ohut "suojapuku"Jotta vältetään naarmuja. Yksityiskohtaisesti yksittäisten laitteiden jättää erilaisen kuvan.

CPU M2BX

Tämä on erittäin laadukas ja on mukava sileä pinta. Muotoilu on melko yksinkertainen ja huomaamaton. Se ei tarjoa kohokohta, mutta myös ei pettymys. Putoamatta suoraan silmään, he voivat olla hyviä kaikissa kotitalouksissa ja integroida kukin toimielin. 

Vaikka nimeämismenettelyssä ".... ohjauslevy näyttö ...." tuli ulos kosketusnäyttö (pilkku puuttuu välillä?), pidän myös kosketuspainikkeiden aiheuttaen keskusyksikkö on helppo puhdistaa. Myös operaatio märillä sormilla - jos koti oli sateinen - sen ei pitäisi loukkaantua.

Selkä koska minusta mielenkiintoisempia. Ystävänä tavallista ja parhaimmillaan näkymätön kaapeleiden, tietysti pidän kannen virtalähteen liitin ja puoli kaapeliohjaimiin. Mielellään se olisi voinut laittaa yksi alas. Mutta silti, oikea asemointi roikkuu tai pysyvä on mahdollista. Mutta mitä erottuu enemmän puuttuvat yhteydet. Tai enää tarvita? Kannen alla, on kytkentäliitin kaapeli antureita, tai sireeni, Simkartenfach ja virtalähde. Siinä se jo. Näemme, jos jotain puuttuu testissä.

Enemmän yhteyksiä ei tarvitaEnemmän yhteyksiä ei tarvitaErittäin siisti kaapelin reititysErittäin siisti kaapelin reititysKaksi kätevää kaukosäädinrykelmän suojaaKaksi kätevää kaukosäädinrykelmän suojaasireenisireeniHelppo asentaa liiketunnistimetHelppo asentaa liiketunnistimetvalinnainen palovaroitinvalinnainen palovaroitinvalinnainen näppäimistövalinnainen näppäimistöValinnainen hätäpainikkeellaValinnainen hätäpainikkeella

kaksi kaukosäädintä

Jostain syystä, kaukosäätimet on otettava ensimmäinen asia kädessä. Tässä tapauksessa se ei ole ongelma, koska he tarvitsevat mitään syytä piiloutua. Ne näyttävät hyvältä, sopii hyvin käteen ja anna aktivoida tärkeimmistä tehtävistä yksinkertaisella painalluksella. Tämä sisältää aktivointi, osittainen aktivointi ja deaktivointi hälytysjärjestelmän, ja hätäpuhelun toiminto.

Minun makuuni mitään erityisiä laitteita on liukuva näyttö, joka estää vahingossa aktivointi avaimet. Tämä on joustavasti asennettu ja sulkeutuu tai avautuu automaattisesti täydellinen. mutta sitä voitaisiin parantaa jonkin verran avain renkaan ja snap koukku. Nämä tekevät erittäin heikko vaikutelma. Kuitenkin, molemmat osat voidaan yksinkertaisesti korvata tai poistaa ja kaukosäätimen kiinnittämiseksi suoraan keskeinen ketju.

Siren ja ikkuna / ovikosketin

Mielenkiintoinen tai epätavallinen on se, että sireenin ei integroitu tukiasemaan ja on myös kytketty kaapelilla. Yksi seikka, jota sillä suunnittelu sireenin vähemmän innostunut. Globig, johon on kiinnitetty ruuvilla levy, se ei toimi korkealaatuisia kuin keskusyksikkö ja monet eivät halua liittää näkyvän vieressä sireenin. No, jos on mahdollisuus majoittua sireenin piiriin.

Ikkuna / ovirajakytkimen vaikuttaa varsin suuri ensi silmäyksellä sen laajennettavissa antenni on muihin verrattuna, mutta varsin kätevä. Se voidaan kiinnittää ruuveilla tai Klebpads. Mitä puuttuu ovat asiakirjoja, kompensoimaan eri korkeuksille Ikkunoiden ja kehykset (ovelta ovenkarmiin).

liike

Kuten kauko-ohjain ja ohjauspaneeli, ja liike näyttää kiinteä aine käsitellään. Vuonna huomaamaton valkoinen se voidaan integroida hyvin ja laita lähes huomaamaton. vain "melkein"Koska se ulottuu sen pallo pidike melko kaukana seinästä. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden helposti käännä sitä kaikkiin suuntiin.

Tarvittava akut - 4 x AA - toimitukseen ja jo käytössä. Koska liike on kytkin, oletan, että akut ovat tuoreita. Painetun päättymispäivä 6/2019 ei väitä toisin. 

palovaroitin

Nimetty lisävarusteena palovaroitin tulee luonnollisesti oma pakkaus ja on hyvä koko. Mutta se, mitä on heti silmiinpistävää on karhea pinta. Tämä on omiaan aiheuttamaan sen saastunut ja on vaikea puhdistaa jonkin ajan kuluttua. Akku vaadittu myös mukana ja tulee käyttää vain. Hyödyllisiä näyttää kiinnitys, joka on tuettu pohjalevyn. Sitten palovaroitin paristonvaihto voidaan poistaa helposti ja ei vaadi työkalun.

Kuinka monta palovaroittimet tämäkin on testaustoiminto, tulisi lähteä säännöllisesti.

Näppäimistö ulkoinen toiminta

Jos radio hälytysjärjestelmä sijoitettu talon ja ulkoinen Tilanvalvonta, hälytystoiminto ylimääräisellä näppäimistö kytkeä päälle ja pois, mikä on hyödyllistä, kun useat ihmiset käyttävät seurataan tilaa.

Kanssa tyylikäs muotoilu ja rakentaa erittäin litteäksi, tietenkin, näyttö on silmiinpistävää. Tämä näppäimistö (näppäimistö), eivät ole vain kytkentäsignaalin edelleen, se on saanut pystyy myös signaalit ja näyttää nykyisen tilan hälytys. Jopa Lauenneen hälytyksestä ilmoittaa vilkkuva LED. Siten murtovaras välittömästi viestittänyt, että alue on seurattava ja katso myös valtuutetut käyttäjät että hälytys on kuitenkin poistettu käytöstä. Kuten keskusyksikkö voi olla ohjauspaneelin, kaapeli johtaa pois takana.

hätäpainikkeella

helppo ja kätevä yksinkertainen punainen nappi - ei enää tarvetta hätäpainikkeena. Tämä voi olla missä tahansa ulottuvilla, on ruuvattu seinään tai piilossa pöytätason alle. Kiitos langatonta tekniikkaa, ei kaapeleita ei tarvita.

Onnettomuus hätä työpajassa, olisin todella halunnut suuremman painikkeen, mutta tämä on erityinen sijainti, joka ei todellakaan käytä mitään. Usein hätäpuhelun painiketta asennettavaksi melko piilossa ja käynnistää hiljaisen hälytyksen.

Houkutteleva manuaalinen koukuilla

Tämä opas sisältää kätevä kirjanen / kirja ja on puhtaasti järjestetään saksan kielellä, jota kovasti. Samoin päällystetty kansi, joka ei ole vain visuaalisesti jättää laadullinen kuva kuin.

Käsikirjassa langaton hälytysjärjestelmä on selkeä ja sen jälkeen tekniset ominaisuudet, johdanto ja käyttöönotto, esitetään kunkin valikon hälytyksen yksilöllisesti. Joskus todennäköisesti Toiminto on kuvattu halunnut muuttua laajempia, perustuu hyvään kuvantamisen on asetuksia, mutta ymmärtävät hyvin.

Selkeä manuaalinen pieniä puutteitaSelkeä manuaalinen pieniä puutteita

Tarkasteltaessa manuaalinen sellaisenaan, voisi puhua erittäin hyvä tai erinomainen opas. Kuitenkin sitä seuranneesta he osoittivat puutteita kaksi merkittävää seikkaa:

 1. Lähes kokonaan käytöstä SIM-kortin ohitetaan. kovaäänisesti "käyttöönotto" Tätä käytetään vain ja hälytysjärjestelmän automaattisesti yhteyden. Toiminto PIN-koodia ei ole kuvattu, eikä sitä löydy valikosta. Lisäksi, kuitenkin, formulaatio antaa (jaksossa Ylläpito) "Varmista, että PIN-koodin kysely SIM-korttia ei ole auki turvallinen." vaikutelman ei tulisi poistaa käytöstä, tappi kysely. Useiden yritysten jälkeen, mutta jäi vain mahdollisuus laittaa SIM-kortti matkapuhelimeen ja poistaa PIN-koodin kyselyn. Selkeä muotoilu ja varsinkin Huomautus PIN-koodi alle "käyttöönotto" vältettäisiin väärinkäsitykset.
 2. Yhteys lisämoduulin Näppäimistö valmistettu hieman päänsärky. Vaikka tämä voidaan kuvatulla tavalla käyttöohjekirja kirjautuminen kaukosäätimellä ja siten toimia hälytysjärjestelmä, mutta päinvastainen, ei tule signaalia hälytyksen näppäimistöltä ja siksi tilanäyttö laitoksen ei voi lukea näppäimistön. Tätä varten ylimääräinen-yhteys on muodostettava. Kuitenkin, ohjeet, sisältää komentoja, joita ei voida syöttää. On selvää, että manuaalinen viittaa malliin M2B ja voi toteuttaa (tunnistettavissa puuttuminen risuaitanäppäin) on M2BX. Kuitenkin Lähemmin tarkasteltuna tarpeeksi pitkä teknologian kanssa, viitataan moniin toimintaa ja näppäimistöä voidaan liittää kunnolla.

Suhteellisen yksinkertainen asennus ja käyttöönotto

Lukuun ottamatta alla mainituista seikoista alla toimintahäiriöitä, asennus on melko yksinkertainen, koska kuuluu joukkoon anturit ovat esiasennettuna. Vain lisämoduulit on opetettava, mitä voidaan toteuttaa nopeasti. Valitse asetus valikkokohteen, laukaista anturi, myymäläkoodia löydetty - valmis. 

Huolimatta esiasennuksessa kuitenkin on suositeltavaa, että järjestelmä asettaa tehdasasetukset ja käsin oppia kaikki anturit. Sun itsessään voidaan määrittää, johon vyöhykkeeseen ne on asennettu. Ennen kaikkea oppia käsittelemään niin on valikko ja sen toiminnan, joka on varsin suositeltavaa. Melko yksinkertainen valikko graafinen käyttöliittymä muistuttaa hieman vanhoja kolmirivistä puhelimen näyttö ja mahdollistaa operaattorille PC verkon kautta neiti nopeasti. Viimeistään tässä vaiheessa verkkoyhteyden olisi jotain hienoa. Mutta hyvin, GSM hälytysjärjestelmä MKT ei ole ja käytännön löydät päin valikosta.

Helppo kohdistaa liikkeenHelppo kohdistaa liikkeenSavuilmaisin asennuslevy helpon asennuksenSavuilmaisin asennuslevy helpon asennuksen

Käytännön asennus antureiden vaatii vain vähän sorminäppäryyttä ja nopeasti kaikki kiinnitetty haluttuun asentoon. Vaikka asiakirjat olivat kiinnittämiseksi ovi / auttaa kompensoimaan välinen korkeusero ikkunanpuitteen ja ikkunanpuitteet, kuitenkin, vaikutuspiirissä magneetti on melko korkea, joten ne ovat luotettavia, jos molemmat osat eivät sijaitse suoraan toisiaan vasten.

Enemmän vaivaa, mutta on viljely näppäimistön edellyttää rakennetta ja kiinnitys olisi hieman uudelleen. Viljelyyn kotelon on ruuvattu ja kiinnitetty seinään. Virtajohto on kuitenkin takana ja kytkeä samanaikaisesti edessä. Joten tämä on jo käytössä, kun kiertämällä takaosa. Tämän jälkeen liitin etuosaan on kytketty, ja kun se on sijoitettu takaosaan, kaapeli on jatkuvasti piirtää uudelleen. Oikea asento kulma tulpan määrittää tämä ei ole helppoa. On näppäimistö, mutta ei kiinni kunnes kaapelin asennus näyttää erittäin siisti tai ei näy.

asennettu testausta työpajassaasennettu testausta työpajassaNäppäimistö hyödyllisenä tarvikkeetNäppäimistö hyödyllisenä tarvikkeet

Perustaa GSM-toiminto (ilmoituksen kautta puhelun ja SMS) toimenpiteet ovat tarpeen. Riippuen siitä, onko puhelu, SMS, tai molemmat on haluamiaan puhelinnumeroita on tallennettu vastaavien valikon. Jos PIN kysely kartan pois, automaattinen sisäänkirjautuminen, ja kaikki toiminnot voidaan käyttää.

Lopuksi, että radio hälytysjärjestelmä voidaan asentaa nopeasti ja helposti. Vain mukana antureita käytetään, se on valmis käytettäväksi vain muutamia asetuksia. Tule vaan muut anturit tilauksia, tai kehitettävistä asetuksia, sinun pitäisi käsitellä tehokkaasti käytössä, joka vie oman aikansa.

Testissä M2BX palvelevat mielenkiintoisia ominaisuuksia

Seuraavat nopean rakentamisen hälytysjärjestelmän, ensimmäinen toimiva testi voidaan suorittaa, joille ei ole juurikaan sanottavaa. GSM hälytysjärjestelmä multi Kon kauppa toimii kaikissa asennoissa ja ei tee virheitä. Kaikki tarvikkeet toimii kuten pitääkin, ja äänekäs sireeni ilmoitti laukaista hälytyksen. Sama pätee palovaroitin, mutta yleensä nikotiiniriippuvuus (tupakansavu) turvallisesti ohitetaan klo nokeentumisen kynttilän hälytyksen.

Tietoja App aktivoituTietoja App aktivoituTunnistaa luotettavasti savuTunnistaa luotettavasti savuKaukosäädin valtava ulottuvillaKaukosäädin valtava ulottuvilla

mutta on mielenkiintoista joitakin ominaisuuksia, joita todennäköisesti ei tarjoa mitään hälytystä. Erittäin hyödyllistä saan mahdollisuuden ohjelmoida hälytyksen ajastin. Onko hän käytettynä minun tapauksessani valvomiseksi ulkoista rakennuksessa, ne voidaan kytkeä pois päältä haluttuna ajankohtana automaattisesti. Joten työpaja pääsee varhain ensin koodia täytyy syöttää. Näin olen jopa kaipaamaan kalliimpi järjestelmä.

GSM hälytysjärjestelmä se tarjoaa mahdollisuuden kuunnella puhelimitse huoneessa. Vaikka äänenlaatu on vakuuttava ole erityisen, ominaisuus voi olla varsin hyödyllistä, jotta voidaan tarkistaa nykyistä tilannetta. Selattava M2BX ilmoitetaan kaikista tapauksista todella luotettava. Tätä tarkoitusta varten useita puhelinnumeroita voidaan syöttää, joita kutsutaan yksi kerrallaan. By Tatstatur voidaan deaktivoida puhelinnäppäimet tai kuunnella huoneeseen ja uudelleen käyttöön järjestelmä, jossa hälytys. Vaikka puheluita järjestelmään on mahdollista.

Valikoima Antureiden on erittäin hyvä eikä kotiasema talossa voidaan ottaa käyttöön, kun taas anturit virkamieskunnan työpajassa. ei kuitenkaan ole aivan yhtä riippumatonta näppäimistö. Täällä, signaalin vahvuuden minun ei ole riittävä. Vasta asetella ohjauspaneelista ja näppäimistön ja lyhentämällä etäisyyttä, signaali voitaisiin lähettää ilman virhettä. Se oli havaittavissa, että jopa kauko-ohjaimet helposti silta etäisyys. Kun hälytys oli työpajassa, pystyin asettaa kaukosäätimen talossa. Tämä on valtava ja se jopa tehdä minun tapauksessani näppäimistön tarpeeton. Silti pidän se etu, että näppäimistön myös ilmoitti työpajan nykytilasta hälytysjärjestelmän. Joten olet jo ilmoittanut tullessaan työpajan avulla LED että hälytys on edelleen aktiivinen ja laukaisee hälytyksen yhtäläinen.

Kuten tavallista tänään, on myös hälytysjärjestelmä MKT sovelluksen, niiden hyödyt kuitenkin rajattu minimiin. Kaikki toiminnot lähetetään tekstiviestipalvelun kautta ja myös lähettää sellaisenaan SMS-toiminto älypuhelimen. Hakemista tiettyjä toimintoja tai viestejä ei ole mahdollista. On kuitenkin kantaman ulkopuolella keskustassa, he voivat aktivoida ja poistaa maailman sovelluksen.

Kaiken kaikkiaan oli toiminto testissä, eikä ongelmia tai vääriä hälytyksiä ja GSM-hälytysjärjestelmä M2BX MKT voisi täysin vakuuttamaan. Koska pieni virhe, vain tiedonsiirto liiketunnistimen, joka raportoi mitään liikettä ei-aktiivisessa tilassa hälytyksen ja kytkee valaistuksen keskus osoitti. Siksi pitkän aikavälin testi akkuja on mielenkiintoinen.

Johtopäätös GSM hälytysjärjestelmä M2Bx multi Kon kauppa

Nykyaikaisen tekniikan useita eri vaihtoehtoja hälytysjärjestelmät saatavilla tänään, mutta usein eroavat hintaan. Keinot, joiden kanssa on tietenkin täysin turvallisesti ja laitteet, joista luultavasti vain puoli tarvitaan. Siksi on tärkeää punnita etukäteen, mitä todella tarvitaan.

GSM-hälytysjärjestelmä multi Kon Trade Testseal

M2BX on yksi halvempia malleja, turvallisuus ja palvelut, mutta ei pidä luopua. Päinvastoin. GSM hälytysjärjestelmä loistaa ominaisuuksia, kuten ohjelmoitava aktivointi ja deaktivointi, laaja laajennukset ja täydellistä työ hälytyssireenille keinoin, soittaa ja tekstiviestit.

Vaikka GSM-toiminto siirtoja ei ole kovin hyvä äänenlaatu, mutta muuten toimii täydellisesti ja nopeasti tietoa kustakin hälytyksen. Suuret kustannukset eivät synny kätevä prepaid täällä. Jos SMS-toiminto on poistettu käytöstä, eikä hyväksytä herätyksen (soittajan hälytysjärjestelmän riittää monissa tapauksissa) ovat hälytyksiä jopa täysin ilmaiseksi. 

Kompromisseja on tehtävä vain helppokäyttöisyys. Melko yksinkertainen valikko on todellakin nopea ymmärtää, mutta siitä puuttuu katsauksia rekisteröidyn antureiden ja yksittäiset merkkivalot, kuten akun tilan tai jopa avata ikkunoita. Suurissa hankkeissa seurantaa voitaisiin siksi helppo kadottaa. Asennuksen suunnitellut epätäydellinen käsikirja joskus vaikeaa ja aikaa vievää.

se on kuitenkin valmis sijoittamaan jonkin aikaa, ja asennettaessa käytetty mitään erityistä tilannekatsauksia, jotka saatiin M2BX täysin toimiva hälytysjärjestelmä hyvin kohtuulliseen hintaan. Erillistä anturia vain yllättää todellinen edulliseen hintaan. Savun ilmaisin 20 €, liikkeen 15 € tai edelleen ikkunan kosketukseen pienten € 10 Niin voi jo suotuisan investointi laajentaa milloin tahansa yksilöllisesti, rikkomatta pankki. Jotta GSM-hälytysjärjestelmä olisi minun ehdoton kurssikehitys voittaja.

Yksinomaan toiminnasta M2BX on täydellinen GSM hälytysjärjestelmä virheetöntä toimintaa. Koska ei ole täysin virheetöntä käsikirja, joka tarvitaan asennukseen ja epämiellyttävä käytön ja tilan pyynnöstä, mutta ei viisi tähteä palkitaan.  

Ostaa GSM hälytysjärjestelmä MKT verkossa