Halloween Kostumer

Halloween Kostumer

gøre trim til Halloween selv

Mange dagligdags og husholdningsartikler kan bruges til den næste Halloween kostume. Lukkede er nogle eksempler:

kost: I det omfang dette at være en gammel kost, ikke smide væk. Knecht Ruprecht værdsætte ham, og han vender fruen i huset på Halloween i en heks; det kan ride på det, ordentlig stil og absolut autentiske.

gaze bandager: Således wraps sig selv i en brutal Halloween kostume fra gamle bandager og falsk blod. De andre part gæster vil blive overrasket, fordi fra offeret til den voksne mumie er alt muligt med gaze bandager.

Sikkerhedsnåle: Med sikkerhedsnåle opnås uhyggelige kostume effekter af tårer gennem tekstiler og befaler med sikkerhedsnåle.

Vand Farve: Ikke-giftige som med røde vand farve blodpletter kan næppe gøres på tøjet. Men de andre farver i Paintbox er smukke: På ingen tid du tænder en enkel denim vest i en vild Punkerkutte.

Laken: Den klassiske Schlossgespenst altid brug for en gammel seng ark.

Lampe strenge: En reel slot spøgelse skal klimpre korrekt. Med en gammel lampe kæde, er ingen spøgelse raslede af spiritus test.

Halloween Kostumer

gøre heks kostume selv

Altid et stort hit blandt kvindernes kostumer til Halloween Pparty: den heks kostume. Med blot et par ingredienser, panelet springer "hjem retsmidler" simpelthen producere selv - have det sjovt på blokken bjerget!

heks kostume


Halloween Kostumer

tinker heks hat selv

En heks hat til mig selv pille og dekorere: Den vigtigste ingrediens for overbevisende heks kostume er uden tvivl heksen. En almindelig sort spids hat er købt hurtigt; højdepunkterne er de skræmmende dekorationer.

dekorere heks hat uhyggelig


Halloween Kostumer

Vampire kostume

Vampyrer er til Halloween en reel hit. Ikke så mærkeligt: ​​I biografen og i bogform de blodsugere vide at inspirere. Med denne vejledning, kan du pille og gøre opmærksom på sig selv en vampyr kostume enkel.

Vampire kostume til Halloween


Halloween Kostumer

gøre Batgirl kostume og bat selv

Hvem ønsker at flyve på Halloween som en uhyggelig flagermus gennem natten, fifle med dette trin-for-trin instruktioner fra en hættetrøje og en sort paraply en original Batgirl eller bat kostume. gøre Batgirl kostume og bat selv


Halloween Kostumer

gøre rædsel kostume selv

Frygt Reaper: Den Døden selv som en rædsel kostume til Halloween fest. Med denne nemme-holdt sy- og hobby kuttere, udarbejdelse af en virkelig makaber Halloween kostume.

Horror Costume: manden med leen


Halloween Kostumer

gøre zombie kostume selv

lave en uhyggelig zombie kostume selv: En af de store klassikere til Halloween er denne zombie kostume. Hvordan at præsentere sig selv og som en undead med beskedne midler, vil vi afsløre i denne artikel.

gøre zombie kostume selv


Halloween Kostumer

Halloween - Trends og ideer

Hvad er hot i år? Allerede med lille indsats, kan gode Halloween kostumer og -Outfits pille. Selv med parykker og farvede kontaktlinser kan opnås imponerende effekter.

Halloween - Trends og ideer


Halloween Kostumer

instruktioner til Halloween Kostumer Craft

Endnu flere håndværk instruktioner, mønstre og kostume idéer for børn og voksne er tilgængelige i vores omfattende samling om emnet og Halloween og Halloween kostumer. instruktioner til Halloween Kostumer Craft


Halloween Kostumer

gøre hund kostumer selv

I mellemtiden er vores firbenede venner i sjove forklædninger lov til at deltage til karneval og halloween. Vi indsamlede de bedste instruktioner til selskabsdyr kostumer.
Katte og hunde pynte.


Halloween Kostumer

gøre Star Wars kostumer selv

Kjole hurtige tider med den gamle brune kåbe som Obi-Wan Kenobi? konstruere eller en fuldt bevægelig Exoskellet for en AT-ST Walker? Vi har samlet links til manualer og tutorials til de bedste Star Wars kostumer.

Køb Halloween kostume på Amazon