Halloween Puvustus

Halloween Puvustus

tekevät leikata Halloween itselleen

Monissa jokapäiväisissä ja esineet voidaan käyttää seuraavassa Halloween puku. Ohessa muutamia esimerkkejä:

luuta: Sikäli kuin tämä on vanha luuta, älä heitä pois. Knechtin Ruprecht arvostavat häntä ja hän kääntää emäntä Halloween on noita; se voi ratsastaa sitä, oikea tyyli ja ehdottoman autenttinen.

sideharso: Niinpä kietoo itsensä raa'alla Halloween puku vanhojen siteiden ja väärennettyjä verta. Toinen osapuoli vieraat ovat yllättyneitä, koska uhrin aikuisen äidin kaikki on mahdollista sideharso.

Hakaneulat: Hakaneulat saadaan kammottava puku vaikutukset kyynelten läpi tekstiilien ja mends hakaneulat.

Vesi Väri: Myrkytön, kuten punainen veden väri veritahrat tuskin voidaan tehdä vaatteisiin. Mutta muut värit paintbox ovat upeita: Kun ei ole aikaa kääntää yksinkertainen denim liivi villi Punkerkutte.

Laken: Classic Schlossgespenst tarvitsee aina vanhaa lakanat.

Lamppu jouset: Aidossa linnassa haamu on soitella oikein. Vanha lamppu ketju, ei aave on ravisteli henkien testaukseen.

Halloween Puvustus

tehdä noita puku itse

Aina iso hitti keskuudessa naisten puvut Halloween Pparty: noita puku. Muutamalla ainesosia, paneeli hyppii "kotiin korjaustoimenpiteitä" yksinkertaisesti tuottaa itse - pitää hauskaa block vuori!

noita puku


Halloween Puvustus

korjailla noita hattu itse

Noita hattu itselleni korjailla ja sisustaa: tärkein ainesosa vakuuttava noita puku on epäilemättä noita. Tavallinen musta huomautti hattu ostetaan nopeasti; kohokohtia ovat pelottavia koristeita.

koristella noita hattu kammottava


Halloween Puvustus

Vampire Costume

Vampyyrit ovat Halloween todellinen hitti. Ei ihme: elokuva ja kirja muodostavat bloodsuckers tietävät innostaa. Tällä oppaan, voit korjailla ja kiinnittää huomiota itseensä vampyyri puku yksinkertainen.

Vampyyri puku Halloween


Halloween Puvustus

tehdä Batgirl puku ja bat itse

Kuka haluaa lentää Halloween kuin kammottava bat läpi yön, puuhastelun tämän askel-askeleelta ohjeita hupullinen paita ja musta sateenvarjo alkuperäisen Batgirl tai bat puku. tehdä Batgirl puku ja bat itse


Halloween Puvustus

tehdä kauhu puku itse

Pelkäävät Reaper: Kuolema itsensä kauhu puku Halloween. Tämän helposti järjestetään ompelu ja harrastus leikkurit, valmistelu todella makaaberi Halloween puku.

Kauhu Puku: viikatemies


Halloween Puvustus

tehdä zombie puku itse

tehdä kammottava zombie puku itse: Yksi suurista klassikoista Halloween on tämä zombie puku. Miten esitellä itsensä ja kuin epäkuolleita vaatimaton keinoin, me paljastaa tässä artikkelissa.

tehdä zombie puku itse


Halloween Puvustus

Halloween - Trendit ja ideoita

Kohistaan ​​tänä vuonna? Jo pienellä vaivalla, erinomainen Halloween-asut ja -Outfits voi korjailla. Vaikka peruukit ja värilliset piilolinssit vaikuttavia vaikutuksia voidaan saavuttaa.

Halloween - Trendit ja ideoita


Halloween Puvustus

Craft ohjeet Halloween Puvustus

Vieläkin veneet ohjeita, malleja ja puku ideoita lapsille ja aikuisille on tarjolla laaja kokoelma aiheeseen ja Halloween ja Halloween-asut. Craft ohjeet Halloween Puvustus


Halloween Puvustus

tehdä koiran pukuja itse

Samalla meidän lemmikkiä hauska naamiot voivat osallistua Carnival ja Halloween. Keräsimme paras ohjeet lemmikkieläinten puvut.
Kissat ja koirat pukeutua.


Halloween Puvustus

tekevät Star Wars pukuja itse

Mekko Fast Times vanhan ruskean viitta Obi-Wan Kenobi? rakentaa tai täysin liikkuva Exoskellet varten AT-ST Walker? Olemme koonneet linkkejä oppaita ja opetusohjelmia paras Star Wars puvut.

Ostaa Halloween puku Amazon