Håndværk til skolesøgende

Håndværk til skolesøgende

Start af skole er en meget speciel dag i livet af ethvert barn. Med trådt i den højt besungne "Alvoren af ​​livet" forbinde nogle frygter. Men ingen vil glemme den spænding og nysgerrighed, at hver greb ved skolestart.

Hvis tilmelding er nært forestående i dit barn snart, behøver du ikke købe noget for en masse penge: Vi viser dig, hvordan du kan pille smukke gaver til skolen tidligt bare sig selv. Hvad med for eksempel med en selbstgebastelteten kræmmerhus eller en individuel skifer. Vores idéer og forslag vil du hurtigt sørge for redskaber til den første dag selv.

Indhold: Tilbage til skolen og den første skoledag

  • Tinker schultüte
  • sy schultüte
  • Byg Højdejusterbart skrivebord
  • Skifer til Tilbage til skolen
  • instruktioner til indskrivning Craft
  • Tidsplan for piger og drenge
  • Schultüte som farvestoffer

Med en hjemmelavet godbidder kan du opfylde barndoms drømme: Om en lyserød alf kræmmerhus med glitter støv eller en kølig cornet Pirate Skull for rigtige mænd - med en smuk cornet er den første dag i skole bare mindre nervepirrende. I posen små gaver og lækre slik er skjult, som forsøde gradere til skole indrejse og gør specielt rart er - så dette er også nævnt i denne sammenhæng ofte kaldet sukker poser.

Også du ønsker at pille en individuel godbidder, som fortsat er dit barn i årevis i hukommelsen? Så vil du finde inspirerende eksempler og gode gaveideer til jaloux søskende.

Håndværk til skolesøgende

Tinker schultüte

Gode ​​instruktioner håndværk for piger og drenge schultüte. At pille en tom og sukker poser med havfruer, feer, pirater og vilde dyr fra byggeri papir.

Tinker schultüte


Sy schultüte: syvejledninger for et stof schultüte

sy schultüte

Fra farverige bomuldsstoffer og Pip fletninger sy i hånden eller symaskine særlige godbidder for piger og gøre dem med filt sommerfugle og hjerter. Hertil kommer, at syning instruktioner til en ung kræmmerhus med biler og helikoptere egnede. sy stof schultüte


Håndværk til skolesøgende

Byg Højdejusterbart skrivebord

En højdejusterbart skrivebord vokser med dit barn ledsaget af sin skole karriere og senere måske endda gennem studielivet. Et spørgsmål om smag og ikke mindst de rigtige instruktioner.

bygge sig Desk


Blackboard i skolen

Skifer til Tilbage til skolen

Tavle, tavle, tavle: Navnene er varierede, effekten er den samme. Med denne nemme at lappeløsninger skolebestyrelsen effektivt kan lære at skrive. 

Skifer til Tilbage til skolen


Håndværk til skolesøgende

instruktioner til indskrivning Craft

Endnu flere håndværk instruktioner til i-Dötzchen: Lige i tide til den første skoledag, vil forældrene her finde flere håndværk instruktioner til godbidder, køreplaner, invitationskort og ideer til gaver - selv for søskende.

Håndværk til skolesøgende

Tidsplan for piger og drenge

tidsplan lyserødTidsplan for piger (klik for større billede)tidsplan blåTidsplan for drenge (klik for større billede)

Schultüte som farvestoffer

Håndværk til skolesøgendeCornet med stjerner (klik for større billede)Håndværk til skolesøgendeCornet med sommerfugle (klik for større billede)

købe litteratur for crafting schultüte Amazon