Hävitä vaahto tölkit ja Bauschaumdosen kunnolla

Hävitä vaahto tölkit ja Bauschaumdosen kunnollaPU-vaahto kierrätys

Hävittäminen vaahtomuovipehmuste tölkkien

Asettama vuotuinen ammattitaitoinen ja korjaustöissä on patojen ja tiivistesulku ja asennus ikkunoiden ja ovien ympärillä 25 miljoonaa annosta Montageschaum a. kovettunut PU vaahto käyttäytyy ympäristöystävällisellä ja siksi ei ole rasite ihmisiin ja ympäristöön.

käytetyt PU-vaahto tölkit mutta sisältää myös sen jälkeen käyttää ongelmallista ja haitallisia jäämiä. Tästä syystä se kuuluu luokkaan "jätettä, joka edellyttää erityistä valvontaa" eikä sitä saa hävittää kotitalousjätteen mukana, rakennus- jäteastia tai pakkausjätteiden (keltainen bin / keltainen säkki), vaan on tehtävä ns Emission ajoneuvojen kunnallisissa keräyspisteeseen.

Sisältö: PU-vaahto tölkit hävitä

  • DIY vaikeuttavat oikeasta kierrättämisestä käyttää vaahtomuovipehmuste tölkit
  • Vanha tölkit asennus vaahto ovat vaarallisia
  • Rautakaupat ovat asiakkaille tietoa käytettävissä vaahdot
  • Mitä tehdä vanhan rakennuksen vaahto tölkit?

DIY vaikeuttavat oikeasta kierrättämisestä käyttää vaahtomuovipehmuste tölkit

DIY piittaamattomuutta lakisääteinen velvollisuus antaa tietoa hävittämisestä polyuretaani Bauschaumdosen - paluu vaarallisen eristyksen pysyy evätty kuluttajille tai vaikeaa - Riittämätön hävittäminen vanhojen OCF tölkkien paikallisella keräyspisteiden - Höh julkaistu 2008 järkyttäviä tuloksia valtakunnallisesti testikäynneistä rautakaupoista ja paikallisten kierrätettäviä ja saastuttavien pihoilla.

Saksan Environmental Aid e.V. (DUH) on löytänyt räikeitä rautakaupat Ordinance uudelleen. Sen sijaan asiakkailleen lakisääteisen paluun mahdollisuuksia OCF tölkit epäpuhtauden sisältävän polyuretaania tähteet ilmoittamaan paljon tutkimissa tapauksissa DUH rautakauppaa ole tulossa tähän velvoitteeseen. "Kieltäytyminen monet rautakauppaa täyttämään tietovaatimukset asianmukaisen ja ympäristöystävällistä hävittämistä epäpuhtauksien, rikkoo ympäristömääräyksiä"Arvosteltu DUH kansallinen johtaja Jürgen Resch ja ilmoitti samalla tuoda tulevien rikkomusten näytettäväksi tai harjoittaa kuluttajansuojaa lakia.

Vanha tölkit asennus vaahto ovat vaarallisia

Hävitä vaahto tölkit ja Bauschaumdosen kunnolla

Vanha OCF tölkit polyuretaanilla jäämät ovat vaarallista jätettä ja se pitää kerätä erikseen kotitalousjätteestä ja rakentamisen roskia. Jäännökset laajaa eristemateriaalin rakennusalalla Polyuretaani (PU) sisältävät epäpuhtauksia ja pitää kerätä erikseen lailla ja sitten kierrätetään ympäristöystävällisesti. Pakkausasetuksen edellyttää, että kuluttajat tyhjä vaahtomuovipehmuste tölkit "kohtuullisessa etäisyys" on voitava palauttaa maksutta myyntipisteessä.

Tämä tarkoittaa sitä, että rakennusainekaupan saa ottaa takaisin tyhjät tölkit PU, vaan on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen "selvästi näkyvissä ja luettavissa" ilmoittamaan tiedot merkkejä vastaava tuotto mahdollisuuksia.

Tämä on teoriassa - käytännössä on hyvin erilainen. Yli kolmannes (34,5 prosenttia) tutkimissa tapauksissa DUH Rautakaupat eivät täytä tietovaatimuksia - ne rikkovat lakia. Tämä vastaa laskua lähes 30 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Tänä vuonna DUH on tehnyt 110 testin vierailuja rautakauppaa eri puolilla Saksaa.

Rautakaupat ovat asiakkaille tietoa käytettävissä vaahdot

DUH varmistetaan säännöllinen seuranta tiedotuspolitiikka rakennuksen markkinoilla vuodesta 2005. Kahdessa kolmasosaa markkinoista, joihin testaajat ovat löytäneet puuttuu asiakastietoja aiemmin tänä vuonna, ne voivat tehdä parannuksia muutamaa kuukautta myöhemmin.

Tarkastus rautakaupasta johtajille on nostettu monissa tapauksissa, mutta vain yksi, kun se on suositeltavaa, kirjallisesti, että noudattamatta jättäminen tietovaatimusten kohtaavat sakot jopa 50000 euroa. Erityisesti myymälää kaupungeissa, joissa DUH ei ole suorittanut mitään testikäynneistä, leikataan yleensä huonosti.

DUH testaajat ovat löytäneet myös maantieteelliset erot: vaikka Etelä-Saksan DIY asiakkailleen parempaa tietoa, opastustaulut ovat testattu rautakaupat Itä maissa (esimerkiksi Brandenburgin, Sachsen ja Sachsen-Anhaltissa) absoluuttinen poikkeus.

Mutta monet rautakaupat, vaikka ne noudattavat lakia, on vielä merkittäviä mahdollisuuksia parantaa. "Opasteet, jotka seisovat takana Kuormalava, roikkuu muutaman senttimetrin korkeudella lattiasta tai kolme metriä katon alapuolella, ei voida kuvata selvästi ja näkyvästi parhaasta tahdosta, ja siten selvästi rikkovat lakia", Väittää Resch. Hyvin kielteinen, hän arvioi yhä useammin, että PU-vaahto useissa paikoissa myydään rautakaupoissa, mutta ilmoitetaan vain yhden myyntipisteen mahdollisuudesta palauttaa tölkit.

Mitä tehdä vanhan rakennuksen vaahto tölkit?

Valistuneet kuluttajat, jotka haluavat toimittaa tyhjät tölkit kunnolla seisomaan Seuraava ongelma: mihin se? kovaäänisesti pakkausasetusta on varmistettava valmistajat ja vähittäismyyjät, jotka Puhdistetut vaahtomuovipehmuste tölkit voidaan palauttaa kuluttajan kohtuullisella etäisyydellä maksu. Vaikka lähes 80 prosenttia rakentamisen markkinat osoittavat vetäytyisi annoksia. Mutta tosiasiassa peruuttaminen valmius on miten DUH on perustettu kesäkuussa 2008, vain noin 30 prosenttia.

Useimmissa tapauksissa kuluttajat ovat kunnan saastuminen telakat suunnattu. Testin aikana käyntiä vaahtomuovipehmuste tölkit voidaan todellakin myönnetään kaikille epäpuhtauksille telakat, mutta DUH on löytänyt merkittäviä ongelmia erilliseen keräämiseen sekä asiakasystävällisyyttä ja neuvoja.

"40 prosenttia tapauksista PU-vaahto tölkkiä ei ole kerätty erikseen, mutta yhdessä muiden tallennettujen lajittelemattomien tölkit ja suihkeet. Turvautumista tuomioistuimiin epäpuhtaudelle tuotto paikoissa osittain massiivisesti haittasi epäystävällinen henkilökunta ja sopimatonta aukioloajat, mutta myös aiheettomasta maksamisesta toimittamiseen annoksia"Arvosteli Maria Elander johtaja pyöreä talous DUH.

Sen lisäksi, että tuotto epäpuhtauden tuomioistuimille valmisti myös DUH työntekijät palauttaa käytetyt vaahtomuovipehmuste tölkit kunnallisella kierrätyskeskukset. Testit olivat kuitenkin kaikki turhaan.