hechten luifel

hechten luifel

Het bevestigen van een luifel moet worden uitgevoerd door een rolluik en technici bescherming tegen de zon operatie, omdat onjuiste installatie en schade, mogelijk. Wilt u de kosten van een installatie op te slaan, moet u overwegen een paar belangrijke punten. zijn zeer belangrijk geschikt bevestigingsmateriaal en een handreiking.

De houder van een luifel montagebeugels genoemd. Deze worden vastgeschroefd aan het plafond, de wand of de dakspanten, zodat men de luifel - de steunbuis of de cassette - kan daarin monteren. Het is belangrijk dat u afstemmen het aantal montagebeugels en bevestigingsmateriaal op de respectievelijke montageoppervlak.

Breedte, gewichtsverlies en een luifel bepalen die nodig zijn voor een bevestigingspen pull-out waarden voor de windweerstandsklasse en de montageplaat. Als een wand (gemiddeld 40 tot 80 kg) het gewicht van een zonnescherm niet ondersteunt, moet men een metalen structuur te bouwen voor betere bevestiging.

Vervang Inhoud op luifel

  • Bevestigen van de luifel op een geïsoleerde wand
  • Bevestigen van de luifel op een niet-geïsoleerde wand
  • de luifel instellen

Bevestigen van de luifel op een geïsoleerde wand

hechten luifelhechten luifel

wanneer Montage van een cassettescherm met drie bevestigingsbeugels moet u eerst de lengte-afmeting van de voortent te bepalen. Door de afstand van de beide buitenste sleuven van de luifel van centrum tot centrum en draagt ​​de meting aan de muur. Waterpas beide eindpunten zijn horizontaal uitgelijnd.

hechten luifelhechten luifel

Veel oude, maar ook nieuwe gebouwen om het simpel te zeggen een soort piepschuim laag tussen de muur materiaal en gips komt morgen op een zogenaamde thermische isolatie-systeem (EIFS). Professionals om de vereiste onderhoud hier garanderen hebben ontwikkeld een speciale Dämmputzmontagesystem. Deze bestaat uit spacers van kunststof, die zijn ingebed in het EIFS en zo zorgen voor een veilige verbinding tussen de steunwand, EIFS en monteren van het zonnescherm. Neemt de druk die door bouten de montagebeugels. Als alternatief kan men ook rechthoekig samenstel die zijn aangebracht op de rug met hechtmiddel toegepaste vulstof in het isolatiemateriaal en vervolgens gepleisterd gebruiken.

hechten luifelhechten luifel

Het verbindt de eerste drager door zich vasthouden midden op een van de geselecteerde eindpunten uitgelijnd met een waterpas de gaten gemarkeerd voor het gat en draagt ​​een Kronbohrer de gaten voor de afstandhouders. Als er een betonnen ondergrond, is de bron niet extra worden besproeid met tweecomponenten beton als een bakstenen muur.

hechten luifelhechten luifel

Nadat de afstandhouders hebben gebruikt en voorzien van eindkappen, men stelt de bevestigingsbeugel met passende pluggen en schroeven. Steeds weer moet exact worden afgestemd op een waterpas. De tweede beugel wordt vastgesteld op basis van de lengte van de voortent op dezelfde wijze als de wand.

hechten luifelhechten luifel

In de derde, in het centrum beugel, de procedure en. Ter oriëntatie een lijn tussen de eerste twee schijven wordt uitgerekt of zet een waterpas te helpen. Dus u ervoor zorgen dat de derde berg loopt de andere twee in een ontsnappen mij.

hechten luifelhechten luifel

Na de drie beugels bevestigd hebben, je twee of drie bevestig de zonwering en zet volgens de luifels soort klemmen / PROFIELEN of borgschroeven en aanpassingskappen.

Bevestigen van de luifel op een niet-geïsoleerde wand

Bij het maken van een massief houten balken en metselwerk moeten constructietechniek dienovereenkomstig aan te passen. In het laatste substraat de eerste schijf bevestigd door het uitvoeren van de openingen met een hamerboor. Voor het bevestigen van de montagebeugels draadstangen gesneden met een haakse slijper op de juiste lengte en met een Grout of tweecomponentenlijmr gefixeerd in de putjes.

Eerder moet worden met een luchtpomp of stofzuiger, de gaten zijn schoongemaakt sinds de lijm anders niet kan houden. De gaten worden gevuld met de helft lijm en worden dan uitgerust met de staven die het duwen van de kleefstof naar de zijkanten. Aldus worden de gaten volledig gevuld met lijm en draadeinden. Na een paar minuten de lijm droog en volledig uitgehard na enkele uren.

De montagebeugels aan de draadstangen geplaatst en uitgelijnd met een waterpas. Vervolgens de bijpassende bevestigingsmoeren vastgedraaid met wasmachine en veerring. Anders alle andere stappen bij het monteren van het zonnescherm zijn identiek aan de hierboven genoemde.

de luifel instellen

hechten luifelhechten luifel

Als het een Cassetteluifel met automatische radio, dus de elektromotor en de Zon / wind automatisering een voeding 230 Volt nodig. Door het boren van een gat door de buitenwand geslaagd een voedingslijn van binnen naar buiten. Of je verplaatst de lijnen op het gips en maakt het verdwijnen of neem een ​​nog losser perfecte look meer scheuren en stucwerken in departement onopvallend in een kabelgoot. De beste een elektricien of een technicus moet nemen met een geschikte elektrische training installatie.

hechten luifelhechten luifel

Als de radio automatisch geïnstalleerd, kunt u de luifel te breiden met de radio station proces en de hand van de inclinatie en hoogte de zonnetent Set. Het is belangrijk dat je zo nu en dan controle over elk met een waterpas uitlijnen. Tenslotte de radiobesturing te controleren en programmeren van de afstandsbediening.

hechten luifelhechten luifel

Wilt u ook het terras of balkon te gebruiken 's avonds laat, kunt u bovendien een lichtbalk en / of verwarmer installeren en te verbinden met de afstandsbediening. De meeste fabrikanten bieden deze in dezelfde kleur als hun luifels.

Koop luifels bij Amazon