hefbrug

hefbrug(Bron: Wikipedia, Auteur: Bukk)

Inhoud op de lift

  • Functie van de lift
  • Video, getiteld lift: Eerste inbedrijfstelling en functie
  • Video on lift
  • platform
  • huur lift
  • ongevallen te voorkomen: veiligheid
  • Aanbevelingen met betrekking tot: Platform

Functie van de lift

Liften worden altijd gebruikt wanneer het werk moet worden gedaan op moeilijk bereikbare plaatsen. Een staande auto heeft heel weinig ruimte voor reparatiewerkzaamheden aan de bodem, net zoals men het plafond van een grote evenementenhal nauwelijks kunnen bereiken zonder een werkplatform. Een lift is een grote hulp hier.

In automotive liften de auto wordt verhoogd naar de bodem gemakkelijk en kan werken. Hiervoor wordt de wagen ingesteld op hellingen met rubberen buffers en klassiek opgetild met een hydraulisch systeem. Hefplatforms hebben het voordeel dat de mensen veilig kunnen stoppen met inbegrip van meer dan jacks.

// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Formaat: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer ( '37381/278909' 17861, '');

hefbrug

Video, getiteld lift: Eerste inbedrijfstelling en functie

// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Formaat: Standard Banner (onder thema) 468x60
SmartAdServer ( '37381/278909' 16464, '');

hefbrug

platform

Platforms zijn liften, die mensen en dus moeilijk opgeheven bereikbare plaatsen worden gebracht. Deze zijn ook gemaakt van een hefinrichting, die wordt bediend door middel van hydraulische of schaar hendels art. De leden zijn al in een mand personeel onder voortdurend gemalen en attent te geëtste zijdelen teneinde de hoogst mogelijke veiligheid te garanderen.

Belangrijkste toepassingen van deze zogenaamde platforms zijn onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de buitenmuren van gebouwen met een zeer hoge plafonds en grote administratieve gebouwen en evenementenhallen, etc.

huur lift

Om te kunnen werken met een lift, natuurlijk moet je een direct te kopen. Er zijn verschillende locaties waar u een lift kunt huren, www.gardemann.de bijvoorbeeld. Hier is het ook mogelijk om de gebruikte liften kopen gunstig.

ongevallen te voorkomen: veiligheid

Werken met liften is niet zonder gevaar. Echter, in 85% van de ongevallen die gebeuren in verband met liften, wangedrag en een menselijke fout de oorzaak is. Safety training kan helpen om de gebruikers te informeren en zo ongelukken te voorkomen.

Aanbevelingen met betrekking tot: Platform