herstellen shabby chic dresser

Dresser gerestaureerd in Shabby Chic Ontwerp

Een oude kast is met een beetje tijd en werk in een populaire shabby chic dressoir. In deze stijl versieren lenen nieuwe meubels een oude e-mail "haveloos" Kijk. Maar een oudere commode, kunt u herstellen Shabby Chic. Het voordeel: de shabby chic ontwerp kan worden gedaan zonder voorkennis zelf. Hiervoor hoeft u alleen maar een oude dressoir, beits in de diepe en lichte kleur, schuurpapier en hout vernis.

Je zult ook de keuze van de lichte tint van verschillende pasteltinten geïnspireerd en versier de meubels daarna met bloemmotieven of de handvatten te vervangen tegen sierlijke exemplaren. Uw creativiteit kent geen grenzen, omdat de shabby-chique design alles kan, alles mag.

Laat u inspireren door onze ideeën en het herstel van onze gids je dressoir in shabby chic stijl.

Instructies: Borst gerestaureerd in shabby chic stijl

Alle stappen in deze handleiding kunt u zien in onze Fotogalerij.

materialen

In deze gids, heeft een oude kist van donkere bruine en witte vlek is verwijderd. Wilt u een andere kleur, dan kunt u de producten uit te wisselen op basis van uw voorkeuren, maar let er op dat het donker moet worden toegepast voordat de heldere vlekken.

  • Grit schuurpapier 120-150
  • roestvrij staalwol
  • Mordant in mahonie en wit
  • Wood verf mat
  • Vlek penseel en kwast

schuren met schuurpapier de oude verf op het dressoir.schuren met schuurpapier de oude verf op het dressoir.

Stap 1: Grind oude verflagen

Eerst, stof en vuil met poetsdoeken en een vochtige doek kan volledig worden verwijderd. Vervolgens behandelt en sluizen - indien mogelijk - verwijderd, zodat ze niet in contact komen tijdens de volgende oprit van het beits vallen.

Voor de self-made shabby chic look in de eerste stap worden de oude verflagen verwijderd uit het dressoir. Hiervoor schuurpapier met een korrelgrootte van 120 tot 150. Grind grondig alle oppervlakken en randen mogelijk en verwijder tussen en aan het einde van het fijne slijpstof. Door het slijpen van het hout absorbeert de vlek op beter.

Stap 2: Breng beits

Zodra de oude verflagen zijn verwijderd, wordt de donkere beits toegepast. Voor een gelijkmatige laklaag de vlek spaarzaam met beitskwast en verf de kast in de langsrichting teneinde vegen horizontale penseelstreken. Gelden de vlek opnieuw in de lengterichting aan het einde. Daarna moet het meubilair droog ten minste 's nachts zijn.

Tip: Test goed na of de verf volledig droog is op alle punten alvorens verder te gaan met de orde van de heldere vlekken.

Behandel de kast met een mahonie vlek.Behandel de kast met een mahonie vlek.'S nachts, laat de verf drogen.'S nachts, laat de verf drogen.

Koop beits op Amazon

Stap 3: Shabby Chic Borst te benadrukken en grind

Eerst de randen van witte verf en vervolgens behandeling van de oppervlakken.Eerst de randen van witte verf en vervolgens behandeling van de oppervlakken.

Wanneer de eerste inktopbrengmiddelen volledig gedroogd, wordt de kast verwijderd met lichte vlekken. Door de combinatie met de kleur mahonie resultaten aan het einde van een saaie, oud uitziende witte verf - perfect voor een zelfgemaakte vintage dressoir.

De witte beits wordt spaarzaam toegepast, en in enkele korte penseelstreken aan de shabby chic effect te bereiken. Zodat de borst, straalt een krachtige Vintage White, laat de vlek nacht drogen en vervolgens toe te passen op nog een keer.

Eenmaal droog, geeft het bureau de laatste shabby chic effect. hoe "haveloos" ze eruit ziet, hangt af van uw persoonlijke smaak. Hoe meer de kast wordt afgeschuurd met schuurpapier, hoe meer versleten en ouder het werkt.

Tip: Zand randen van laden, deuren, lijstwerk en planken, de donkere vlek zichtbaar voor kunstmatige sporen van de typische plaatsen te maken.

Voor een intense Wit onderstrepen het kabinet na droog weer.Voor een intense Wit onderstrepen het kabinet na droog weer.Voor een duidelijk shabby chic effect schuren het dressoir om een ​​bruine vlek.Voor een duidelijk shabby chic effect schuren het dressoir om een ​​bruine vlek.

kopen schuurpapier op Amazon

Finish: Hersteld shabby chic geschilderde dressoir

In de laatste stap van het herstel van het schuurstof wordt verwijderd en een matte lak houten toegepast op alle oppervlakken en randen. Daardoor Kleur Sjofele elegante ontwerp worden beschermd en de kast is beter bestand tegen krassen en deuken. weer na de eerste bekleding aanbrengen van de tussenlaag malen voordat de kast wordt geschilderd volgt met roestvrij staalwol. Zodra de gekleurde verf is opgedroogd, handgrepen en sluizen zijn gemonteerd op uw nieuwe shabby chic dressoir.

Een steen houten lak beschermt de shabby chic dressoir tegen krassen en stoten.Een steen houten lak beschermt de shabby chic dressoir tegen krassen en stoten.Na de eerste laklagen met staalwol sleur. Breng vervolgens een tweede keer.Na de eerste laklagen met staalwol sleur. Breng vervolgens een tweede keer.

Koop hout vernis op Amazon

Courtesy of CLOU® van Alfred Clouth verffabriek GmbH & Co. KG.

DIY ideeën voor zelfgemaakte Shabby Chic Furniture

In overeenstemming met de oude dressoir kunt u uzelf een plank of een kleine nachtkastje in de Shabby Chic stijl te maken, ontworpen door en met krijt kleuren of gekleurde verf voor interieurs gewenste slijtplekken zijn grond. Hoe deze en andere ideeën verwijzen wij u naar onze gedetailleerde stap-voor-stap instructies te doen:

  • DIY: nachtkastje in de Shabby Chic
  • maken Shabby Chic Regal

Nog meer shabby chic en vintage meubelen