het maken van oorbellen set zelf

het maken van oorbellen set zelf

Ideeën voor het decoreren van zelfgemaakte oorbellen

 

Oorbellen zijn de meest populaire en meest gedragen sieraden - op alle continenten en in vele culturen ze zijn wijdverspreid. Vooral vrouwen houden en ze dragen.

Om de sieraden een persoonlijke uitstraling geven, kunt u oorbellen sleutelen zelf en aan te passen aan hun eigen behoeften. Omdat afhankelijk van de stemming of de keuze van de jurken andere ringen zullen de oren sieren.

In de volgende instructies, laten we zien hoe je je eigen oorbellen te maken. Optioneel, stijlvol en elegant met kralen en metalen of rustieke van gegraveerde hout ringen en houten kralen.

Inhoud: tinker oorbellen zelf

 • maken oorbellen houten ringen en houten kralen zichzelf
 • maken oorbellen zelf

maken oorbellen houten ringen en houten kralen zichzelf

Lijst van materialen voor hout oorbellen

 • soldering
 • Hulpmiddel voor het graveren van hout
 • Diamantfrezen cutters
 • Platte houten kralen in verschillende vormen en maten
 • Zilveren sieraden draad
 • Oorhaak (twee voor elk paar oorbellen)
 • schaar

maken houten kralen oorbellen zelf - Stap 1

graveer patronen in hout ringen: Stap 1

Linnen en verschillende punten worden gegraveerd op zal op de platte houten ringen. Het werk met de soldeerbout is niet eenvoudig. Onervaren hobbyisten moet eerst oefenen het gebruik van een stuk hout. De bovenkant van de zuiger soepel en met weinig druk op de korrels worden geleid. Na een aantal pogingen en wat oefening mooie en individuele ontwerpen kunnen worden gegraveerd.


maken houten kralen oorbellen zelf - Stap 2

Stap 2: versieren ronde houten kralen

Om de ronde kralen te versieren schoon, moeten ze eerst op te lossen in een ferrule. Vervolgens om te beginnen, zelfs zij verfraaien met willekeurige patronen. zijn zeer geschikt voor het werken multifunctionele gereedschappen voor het graveren van hout. Ervaren hobbyisten kunnen het gebruiken om meer complexe beelden te maken. Voor de beginner, kleine stippen zijn geschikt.


maken houten kralen oorbellen zelf - Stap 3

Stap 3: klaar oorbellen

Tenslotte kunnen de parels worden verbonden met een draad en aan de oorhaak. Hiervoor knip je een ongeveer 30 cm lang stuk draad af, vouw deze dubbel en zet het door de opening van de grote houten kralen. De draad wordt dan gestoken door de kleinere en strak om de oorhaak. De uiteinden worden afgesneden.

maken oorbellen zelf

het maken van oorbellen set zelf

sierlijke geometrische zilveren oorbellen met parels

Maak romantische parel oorbellen hier en zet jezelf in een lichte bal schoonheid. Breng glamour in uw dag of zorgen voor een oogverblindende verschijning op de rode loper. De productie van deze mooie oorbellen wordt leuk en breng al die ze zien veel bewondering. Koopt gewoon het item next-genoemd en volgen
Onze instructies.


Zelfs gegestaltete oorbellen

Benodigde materialen lijst voor geometrische parel oorbellen

 • Hulpmiddel voor het graveren en bijpassende essays
 • 0,5 mm dikke zilverlaag
 • 2 oorring hook
 • 2 Head pin zilver
 • 2 grote kralen


maken oorbellen zelf

Stap 1: afzonderlijke vormen zilverfolie

Teken de contouren van oorringen op een 0,5 mm dikke zilverfolie. Stevig te bevestigen het zilver folie op een werktafel. Voor een meer nauwkeurige graveren resultaat met behulp van een multifunctionele tool, die ook geschikt is voor de Garvieren. Met bijbehorende snijschijf bevestiging stuurde de oorbellen en afbramen van de randen met een bijpassende korund slijpen tip.


maken oorbellen zelf - Stap 2

Stap 2: doorboren zilverfolie gatenpatroon

Klem een ​​stuk hout op de werkbank en bevestig de oorbellen met tape. Het boren met punch en hamer makrieren en boor met een boor beetje op en neer en drie meer gaten in het midden van de oorbellen. Dit geeft de oorbellen een filigraan effect.


maken oorbellen zelf - stap

Stap 3: graveren oorbellen en polijsten

Met de multi-tool graveren fijne patronen in de oorbellen. Schoon en polijsten van de oorringen. Breng oorring haken aan het oorringen op, trekt de kralen op nietstiften af ​​afgesneden overtollige metaal en buig het uiteinde met een tang greep. Bevestig de pin met de parel aan.


Dremel (Logo)Courtesy of Dremel

Deze instructies, zie het creatieve idee Book of Dremel®.

Het creatief idee boek van Dremel® bevat 50 originele ideeën voor ambachtelijke projecten met verschillende moeilijkheidsgraden en talloze mogelijkheden voor uw eigen projecten met de veelzijdige tool-systemen van Dremel.

boeken kopen op Amazon