Hiljainen PC: Kotelon modaus korville

Hiljainen PC: Kotelon modaus korville

Nykyaikaiset tietokoneet ovat pieniä voimalaitoksia - ottaen huomioon myös melua. Yhä tehokkaampia komponentteja laittaa huippuluokan PC jopa 30 prosenttia sähköenergian syötetyn lämpöä.

Tämä ei ole vain tehotonta, mutta myös erittäin kovaa: Kun tuuletin koteloon, lämmin ilma joudutaan kuljettamaan ulkopuolella. Kuitenkin kiintolevyt, CD- ja DVD-asemat ja virtalähde apua tietokoneesta din.

Siksi näyttää, miten tehdä tietokoneen hiljaisempi tässä artikkelissa: Special jäähdytysjärjestelmät, eristys ja asennus tilat laskee melutasoa. Muutamia vinkkejä esitetään tässä.

Hiljainen PC: Katsauksen

  • Hiljainen PC: Kotelon modaus korville
  • Hiljainen PC: Katsauksen
  • PC Eristys: Vinkkejä ja vihjeitä
  • hiljainen tuuletin
  • Prosessori Tuuletin: Se ei ole ilmaa olla
  • Hiljainen virtalähteet

Hiljainen PC: Kotelon modaus korvilleKlikkaa kuvaa lisätietoja Amazon

PC Eristys: Vinkkejä ja vihjeitä

PC on yleensä metallinen kotelo, joka toimii aikaa värähtelyn kiintolevyjen ja puhaltimet kuten resonanssikammioon. Suuri osa operatiivisen kohinaa niin tule vain ääni tehostuminen kotelon.

Mistä voit ns "hiljentäminen matot" torjua bitumin paperit saatavilla kaikissa rautakaupasta, ne tosiasiallisesti tarkoitettu auto- tarpeisiin, mutta voidaan sovittaa ilman ongelmia kuumailmapuhaltimella ja leikkuri veitsen monimutkaista asennusta kantoja. 


// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Muoto: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278909 "17861, '');

Hiljainen PC: Kotelon modaus korville

Hiljainen PC: Kotelon modaus korvilleHDD anti-vibe

Käyttämällä Festplattenentkopplers voidaan pienentää enemmän melua: kovalevyt toimivat nopeuksilla yli 10000 kierr / min ja värähtelemään skannauksen aikana. Nämä lähetetään jäykän asennuksen menetelmiä runkoon. Joiden HDD vastaisen fiilis suoran yhteyden tapauksen ja kiintolevy on keskeytynyt kumi - nyt mitään kukoistaa kanssa. 

hiljainen tuuletin

Vaikka hyvä komponentit laskentatehoa käytetään monissa valmiita tietokoneita elektroniikkaa discounter, jotta Tuulettimet ja kotelo mutta tallennetaan. Melko paljon melua voidaan saavuttaa jo korvaamalla kotelon tuuletin ja virtalähde yksin. 

laatu ääni-optimoitu kotelon tuuletin voi automaattisesti säätää sen nopeutta sisälämpötila ja lastaus PC. Yksinkertaisempi versio, säätämällä nopeutta kytkimellä tuulettimen, tuo helpotusta: Optimaalinen asetus saadaan, kun lämpötila kotelon sisällä ei kasva kasvaessa vaiheittain nopeus.

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Muoto: Vakiobanneri (alle teema) 468x60
SmartAdServer (37381/278909 "16464, '');

Hiljainen PC: Kotelon modaus korville

Prosessori Tuuletin: Se ei ole ilmaa olla

Hiljainen PC: Kotelon modaus korvilleyksinkertainen CPU Cooler

Vertailu auto näkyy: ilmajäähdytys puhaltimilla, vaikka yksinkertainen ja melko tehokas, mutta myös erittäin kovaa. Koska nykyaikainen keskikokoinen auto on paljon hiljaisempi kuin VW Beetle taloudellinen ihme päivää.

prosessori jäähdytys, suorituskykyä PC myös Jäähdyttäminen näytönohjain (GPU), on yksi tärkeimmistä melu tekijöitä tietokoneen kotelon: pieni, halpa tuuletin hermot täällä suurilla nopeuksilla ja ääntä, joka muistuttaa enemmän vihainen mehiläinen PC.

Hiljainen PC: Kotelon modaus korvillepassiivinen jäähdytin

tarjoavat tie ulos tästä ongelmasta passiivisäteilijäTämä menettely Lämpö yli mahdollisimman säteilevän, ovat raskaasti uurrettu ja ovat usein kutsutaan "lämpöputkesta"Joka lisäksi haihduttaa lämpöä kaapin sisäilmaa. Haittana Näiden jäähdyttimet on pääasiassa hinta ja tarvittava tila, sitä parempi jäähdytysteho, sitä suurempi ja kalliimpi laite. Pienissä kotelot todellinen argumentti. 


Hiljainen PC: Kotelon modaus korvilleHeatpipe jäähdytin

Kohtuullinen yhdistelmä tarjoaa yleisesti käytetty "hybridiratkaisu": Suhteellisen suuri jäähdytyslevy on varustettu hitaasti pyörivällä, suuria tuuletin. Siten, riittävä jäähdytys saavutetaan jo pienillä puhallinnopeuksilla, järjestelmä on halvempi ja paljon vähemmän tilaa kuin. 

Hiljainen virtalähteet

Kuten alussa mainittiin tietokoneiden tänään pienvoimalaitosten: teholähteitä 800 wattia tehoa tarjoavat ole harvinaista enemmän. Siten jännite-muunnin saa riittävästi ilmaa, suuri tai useita pieniä puhaltimet on asennettu useimmissa virtalähteet. 

Joka tapauksessa, halpa valmistajat yrittävät pelastaa tätä: on liian vähän faneja läsnä, nopeus on yksinkertaisesti lisääntynyt. Tuloksena on ärsyttävä hum.

Korvaamalla virtalähteen vastaan ​​laatumalli kanssa hyvin asennettu, pieni nopeus ja suuri puhallin yleensä jo saanut paljon kannalta melun vähentäminen.