Hiontaan puulattiat ja öljy

Hiontaan puulattiat ja öljy

Lattialaudat ja parketin ominaista pitkä käyttöikä, ja niin ne joutuvat kestämään raskaita kuormia monien vuosien ajan. Mutta lopulta vanhan puulattian menettää kiilto, on tylsä ​​ja näyttää kuluneet. Nyt, kannattaa kunnostaa vanhoja lattialaudat ja jauhaa. Vaikka ne olisivat jo vuosia peitetty linoleumilla tai käsitelty vahalla tai useita kerroksia maalilla, rautakauppa käyttää uudelleen uudelleen ja annetaan näköisenä uutta

Tarvittavia välineitä ovat kalliita ja tuskin kannattaa ostaa, mutta voi lainata ja kustannukset käytetty maksaa pois. Takaisin puulattia on uusi jälkeen tuskin on kunnostettu ja monta vuotta noble luster. Suuri työmäärä kannattavaa ja kompensoidaan suuri hohto.

Sisältö: jauhaa puulattia

  • tarvittavat valmistelut
  • Oikea viimeistely lattia
  • Terasseille öljyt ja kasvaa
  • Ohjeet parketti hoitoon

tarvittavat valmistelut

Ennen hiomakone voidaan soveltaa, se vaatii hiukan valmisteluja. Ovat liian kuluneet lattialaudat, täynnä toukantuhot tai edes rikki, ne on vaihdettava. Täällä valitettavasti se on väistämätöntä, että esiintyy näkyviä eroja vanhan ja uuden lattia on. On kuitenkin olemassa keinoja piilottaa tämän uuden laudat ei käytetä sopivaan paikkaan avaruudessa, mutta korvataan levyt reunalla. On paikka sohvalla tai seinään jo suunniteltuja, laudat näiden elimet voivat vaihtaa viallisen ja siellä uuden "kätketty" olla.

Lisää uusi lattialaudat tehokkaasti

Mutta se, mitä ei voi piilottaa, voi myös olla hyvä kontrasti. Ovat vain lankut kävelyetäisyydet erittäin kuluneet, ne voivat olla laajalla yhtenäinen nauhat tilalle. Tämä antaa vain vahva käytetyn askelmat uusia lattialaudat ja se voi myös laittaa erityinen väri aksentti.

Tarkista pinnan

Varotoimenpiteenä koko aluetta etsitään uusia taudinpurkauksia ja reikiä. Tällaisia ​​puutteita voidaan täyttää täyteaineita tai täyttämään suuria reikiä puutapit. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä nauloista ja ruuvit. Ei enää rajat ruuvit korvataan ja kynnet leikataan karan.

Hiontaan puulattiat ja öljyKuluneet puulattiaHiontaan puulattiat ja öljyKorvaamalla puu lankutHiontaan puulattiat ja öljypesuallas nauloista

Oikea viimeistely lattia

Hiontaan puulattiat ja öljyHiekka puu lankkujen hiomakoneella

Pääsääntöisesti osto hionta ei ole kannattavaa, koska puulattia remontin jälkeen useita vuosia säilyttää kiilto. Kuka haluaa jauhaa levyt itse, voi vuokrata tarvittavat varusteet. Huomio, tämä työ hienoa hiontapöly. Joten aikana sovelletaan hionta ja hävittäminen tomusta hengityssuojain.

Ensimmäinen hionta pass

Ensimmäinen hionta suoritetaan vinosti valssihiojan ja tilasta riippuen salin kerroksessa raekoot 40, 24 tai 16 vain, jos kaikki korkeuserot yksittäisten lankut poistetaan ja kaikki väri tähteiden hiotaan, työstetään ulkopuolelle tai reuna hienontaa itsessään, reuna ja ensimmäinen hionta syöttö on suoritettu loppuun.

Lisäksi hionta kulkee

Seuraavissa vaiheissa lattialautojen jauhetaan suunnassa lankku asteittain hienompaa hiekkapaperilla. Neljällä tai useammalla kulkee, leikkauksia, jossa levyn hiomakoneella ja 60 grit, 80, 100 ja 120. Jokaisen kierroksen kaikki reunat on työstettävä samalla viljaa. Jälkeen viimeistelee perusteellinen puhdistus pölynimurilla tarvitaan.

Terasseille öljyt ja kasvaa

Hionnan jälkeen puinen lattia vastaanottaa tiiviste öljyllä tai öljyä ja vahaa. Vaihtoehtoisesti yhdistelmä tuotteet kovaa öljyä ja vahaa puulattia hoito ovat käytettävissä, joka olisi vapaa liuottimista terveydellisistä syistä. Jotta öljy tunkeutuu syvälle huokosiin, yksi kaksi tilausta noin 40-50 g / m2 ovat yleensä tarpeen. Kova öljy levitetään sitten pieni ja suuri pinta-ala, jossa on lattia telan reunalla. Jätä vähintään 15 minuuttia tylsää alueet voidaan silti öljytä uudelleen. Myös nämä sivustot lisätään riittävästi öljyä lyhyen altistuksen jälkeen, ylimääräinen öljy voidaan poistaa kaavinterällä tai lisätään liinalla. 

Sillä suuri paistaa myöhemmin kiillotus kiillotuskoneella tekee. Kiillottaminen artikkeli, öljy perusteellisesti yhdistetty ja pyyhittiin jäteöljyn liinalla. Huomautus: Kun öljy liottaa lumput voivat syttyä palamaan. Näin ollen, joko kerätä metalli säiliö, jossa on kansi tai pitää märkänä ämpäri vettä.

Hiontaan puulattiat ja öljyerityinen matto öljy hakemuksenHiontaan puulattiat ja öljykiillotin

Toinen järjestys vahaa voidaan uusia vasta 24 tunnin kuluttua. Ota ohjeiden noudattamatta. Vaha on jakautunut tasaisesti kiillotuskoneella, niin että sitä olisi käytettävä hyvin säästeliäästi. On hyödyllistä jakaa pieniä määriä tasaisesti lattialaudat ja sitten ottaa ne. Lyhyen kuivumisaika toistamiseen voidaan kiillottaa.

Ohjeet parketti hoitoon

Paitsi lankku lattiat parketti voi myös kunnostaa ja valmistella uudelleen. Tarkkojen ohjeiden kävelee rautakauppa vaihe vaiheelta läpi lattian hoito, kertoo mitä harkitsemaan hiottaessa parketti ja annetaan vinkkejä hoitoon ja tiivisteet puupinta.

Parketti jauhaa - parketti käsittely

Ostaa Hartwachsöl ja tarvikkeet puulattiat