Hippie Kostuum: retro kostuums voor Carnaval

Met zelfgemaakte flower-power panelen voor carnaval

Hippie Kostuum: retro kostuums voor Carnaval

Hippie kostuums en retro kostuums behoren tot de meest veelzijdige modellen onder de kostuums. De kleurige bekleding herinnert niet alleen de oudere generatie van de gouden jaren '70, toen de (toen) jonge generatie de wereld had verzonnen "Peace and Love" te wijzigen en gekleed kleurrijke en bloemrijke.

De Jeck vandaag valt de flower-power partij cultuur van de tijd om gelukkig te zijn en rolt van erfstukken en tweedehands kleding een individuele hippie kostuum bij elkaar. Creativiteit kent geen grenzen - het kan worden gecombineerd, alles mag. Daarnaast is dit kostuum is ook ideaal voor indoor evenementen als korte rokjes en luchtige shirts zijn versleten. Buiten het houden van wilde jassen en kleurrijke sjaals warm.

Laat u inspireren door onze tips carnaval nieuwe kostuums.

Inhoud sleutelen over Hippie kostuum zelf

 • hippie accessoires
 • Tips voor het naaien flares
 • maken hippie outfit voor dames

hippie accessoires

Hippie Kostuum: retro kostuums voor Carnaval

Als basis voor de hippie-look, de bloem kind houdt ervan om wijd uitlopende broeken tot shirts en jasjes in schreeuwende kleuren, bloemmotieven of psychedelische gebatikte look. De jaren zeventig waren berucht voor grootschalige patroon in groen, bruin en oranje, een trend die je ook in het ontwerp van de jaren zeventig retro behang zult merken.

Onmisbare accessoires van liefde-en-vrede-generatie: bloemen en halskettingen. De beste manier, echte en verse bloemen - op een korreltje maar doe het ook kunstbloemen - en kettingen met vredessymbool.

De basisuitrusting voor hippie kostuums als ingrediënten lijst:

 • klokbodems
 • wijde mouwen
 • Curly pruik of Afro Pruik
 • Hoofdband of bandana
 • gelijmd of real bakkebaarden
 • kleurrijke hoed
 • gekleurde zonnebril
 • kleurrijke sieraden met grote kralen
 • Ketting met een groot vredesteken
 • Platform schoenen of kleurrijke lakschoenen
 • geborduurd leervesten
 • Franjes aan de mouwen

Tips voor het naaien flares

Omdat de broek is waarschijnlijk de meest fundamentele element van een overtuigende hippie vermomming, moet het natuurlijk in elk kostuum. De juiste broek is nu bijna uitgestorven; nu en dan is het tijd gereproduceerd door een aantal modebedrijven als de trend alleen maar huilt. Maar gelukkig kun je een broek snel te creëren zelf.

Je neemt gewoon een broek, idealiter een spijkerbroek, en snijdt het been zoom langs een beetje. Hier begin je op de broek shock en scheidt de naad tot net onder de knie. In dit gat wordt driehoekige weefsel genaaid. Hoe groter de opgenomen stukken, des te verder zal dan uiteindelijk een beroerte.

maken hippie outfit voor dames

bloemenEchte bloemen in het haar waarde toe te voegen aan de algehele look en benadrukken ook de natuurlijkheid.

Vooral de dames houden van de hippie outfit voor houseparty of carnaval sessies binnen: Nu vrouwelijkheid kan worden benadrukt zonder te kijken goedkoop of wellustig. Muur end rokken worden gecombineerd met kleurrijke tops, wiens brede hals is vakkundig met lange ketens losgemaakt. Verschillende smalle banden mogelijk te maken creatieve, losse gevlochten die kan worden versterkt met smalle vlechten of kunstbloemen. Belangrijk hierbij: Het is niet een strikte blik vervolgd - draag je haar te openen of te plukken afzonderlijke strengen, die het gezicht vereffent, willekeurig uit.

De make-up is relatief eenvoudig: aardachtige kleuren moeten het oog make-up domineren om het natuurlijke karakter behouden - zonnebril met roze bril brengt hier genoeg van kleur. Met Highlighter en warme Rouge tinten om uw gezicht contour te geven, zonder opdringerig te zijn make-up. Een lippenstift in Nudetönen completeert de outfit en kan ook niet lelijk lopen tijdens de dag.

wenk: Wanneer hippie outfit kunt u ofwel heldere kleuren en ongewone dwarsdoorsnede vormen in de outfit te zetten, of kies de moderne hippie-variant en een brede, lichte overhemden in combinatie met licht ten westen van suede met pony en trendy maxi rokken en sandalen - hier beslist alleen uw smaak.

Bestel hippie hoofdband bij Amazon