Huolto ja korjaus kattojen

Mitä koti kuntoon ja milloin ammatillinen töihin?

Huolto ja korjaus kattojen

Katto on osa talon, joka on otettava eniten: sade, rakeet, lumikuorma, myrsky, äärimmäisiä lämpötilan muutoksia. Säännöllisellä ylläpito, se on niin stressiä hyvin. Mutta joskus on järkevämpää rakentaa katon vanhemmassa tyhjästä.

Vuoden 1999 jälkeen myrskyn vuosisadan "Lothar" oli laantunut, erityisesti Ranskassa ja Etelä-Saksassa, ovat tilastotieteilijät laskettu, että suurin osa vahinkoa kattojen talojen olisi voitu välttää. Pienemmät aukot kannessa liukastui tai puuttuva kattotiilet tiilet oli vain toimittanut myrskyn pisteitä.

Asunnon tuhoalueilla olisi vain pitää katot siististi laukaus tai asiantuntijoiden on uskottava huolto.

Sisältöjä Katon huolto

  • Työskentelevät katolla - mitä kodin kunnostamisen tehdä?
  • Asiantuntijat tarjoavat - asiantuntija tarkastaa katon
  • Huoltotyöt - milloin, missä ja miten usein
  • Pinnoite maalilla ja virkistävä
  • Uusi katto ja jälleenrakentamiseen katto

Työskentelevät katolla - mitä kodin kunnostamisen tehdä?

Helposti tunnistettavissa asunnonomistaja ullakolle voi antaa viitteitä vaurioita. Vesi tahroja tai -pfützen maassa voi osoittaa mahdollisia vaurioita rakenteeseen.

On kuitenkin syytä edetä rauhallisesti ja varmista, onko paitsi vuoto päällyste on syy tällaisessa tapauksessa. on "vain" katto tai saumauskerros on vaurioitunut, korjaus on yleensä saavuttaa pienellä vaivalla.

pienet korjaukset

Huolto ja korjaus kattojen

Pienet korjaukset kuten vuotoja katon autotallin tai tasakaton on bungalow, voidaan myös suorittaa yleismies erityistä vedenpitävä ja kestoelastiset tiivistysmateriaaleista itse. Nopeaa ja välitöntä vesitiivis vuotoja katolla kaikissa sääolosuhteissa, kuituvahvisteinen bitumi kitti toimii hyvin.

tilkitä

Huolto ja korjaus kattojen

Täysin vaarattomia työtä yleismies hallitsee ja korjaamalla vuotava kattoikkunoita. Riippuen säästä reagoida Joinery z. Kuten puu melko erilainen: Kautta auringon säteily puu laajenee, kylmä tekee kutistua. Kaventamiseksi syntyneet ja välttää tuuletus tappiot ja tunkeutuminen kosteuden, tiivisteet on tarkistettava ja tarvittaessa uusittava ja säännöllistä. Niinkuin Ölkitt.

Mutta vaikka ikkunanpuitteet valmistettu alumiinista tai muovista voi vuotaa sääolosuhteiden, tiivisteet ovat hauraita ja sairas. Ne ovat huolellisesti poistetaan ja korvataan uudella tiivistenauhan.

Professional Huomautus

Ei ole väliä, mitä katon asut, useimmat korjaus pitäisi ajaa missään olosuhteissa oman rahoitusosuuden, vaikka se on esimerkiksi vain kysymys siirtää yksittäisiä kattiloita.

Kunnostamiseen asbestia kattojen omasta on ehdottomasti kielletty, koska pöly, jotka voivat syntyä siellä. Ainoastaan ​​varmennetut asiantuntijat voivat toteuttaa työtä.

Asiantuntijat tarjoavat - asiantuntija tarkastaa katon

säännöllinen tarkastus asiantuntija, katto ei tulisi kestää vakavia vaurioita jälkeen myrskyjen ja voimakas lumentulo. Hän tietää tarkalleen mitä etsiä, missä heikot kohdat ovat:

Päin savupiippujen, kattoikkunoiden, läpiviennit kaikenlaista, kuten antennien tai pakoputkien tutkitaan. Päällyste tarkastetaan esimerkiksi olla tiilikatot vielä kaikki tiili oikein tai on vuorossa? Aukot voidaan nähdä paremmin on ei-verhottu katto koska kattorakenne on näkyvissä sisällä ja päivänvalossa paljastaa vahingoittuneen alueen. 

Huolto ja korjaus kattojen

Salaojitus on saattanut vaikuttaa. Haltija kourut ja syöksytorvet voi varten. B. on revitty alas romahtamisen lunta ankkuriin. kaikki metalliset liitokset vaikka tällainen olisi tehtävä arviointi. B. savupiippujen Listoitukset ja pientareilla.

Mikäli läsnä, ruuviliitosten tulee testata, ovatko ne turvallisia. kestämään paljon on hipoo ja päädyt, ja on myrskyn kerran kuljettaa pois tässä vaiheessa muutamia kattotiiliä tai tiiliä, se voi todella seuraavan kerran "selvä",

Mitä monet asunnon myös aliarvioida imu suojan puolella rakennusta - kokenut katontekija näyttää siellä tarkemmin, etsii löysiä, vioittuneita, kattotiiliä, kuitusementtituotteita.

Huolto ja korjaus kattojen

Asiantuntijat myös minkä alue on rakennus, joka erityisiin ilmasto-olosuhteisiin se kestää. Avoimella kentällä on toinen kuin metsässä tai reunalla, lähellä Alppien muita kuin Rheinland.

Jos käsityöläiset löytänyt puuttuvia tai vahingoittuneita laattoja, ne täytyy korvata ne tai vaihda. Tässä, ennen kaikkea, tarjoavat kattotiilet, jossa on suuri liukuva Decklagen- alue, ne voidaan suhteellisen helposti soveltaa olemassa oleviin rimat.

Näkymä tasakaton

Tasakatolla kärsiä vähemmän korkealla tuulen nopeudet, enemmän sateita ja lumikuorma. Vaurioitunut tai viallinen alusta alkaen tiiviste on tarpeeksi huono, yhdistettynä tukossa viemäreihin mutta tuhoisa.

Myös tasakatoille altistuvat kaksinkertaista taakkaa, jos on suoraan heille asuntoja. On estettävä, että levitä vähäisiä vaurioita ja vaarantaa rakenne kokonaisuudessaan.

Huoltotyöt - milloin, missä ja miten usein

Laadun mukaan komposiitti DachKomplett (QVDK) ovat jonkin verran työtä ylläpidosta katon säännöllisin väliajoin.

... vuosittain

Huolto ja korjaus kattojen

Yleensä kerran vuodessa seuraavat huoltoa ja tarkastusta kierrosta olisi: tarkistus katto poistuu, vaiheet, katto tikkaat ja työntövoiman portaita, koska ihmisten täytyy vain siinä tapauksessa, voi säästää noin Dachweg.

Tarkastaminen peittävän lian ja vaurioiden pitäisi tapahtua, tuulilasi varmuuskopiot tulisi tarkistaa. Vesikourut olisi vapautettava lehtiä, oksia ja sammalta, lumi kalastajilta tutkitaan. Kannattimet ja liitännät aurinkoenergian riippumatta siitä, onko aurinkoenergia ja aurinkokennojen olisi silmämääräisesti.

... kolmen vuoden välein

Ikkunoihin, se riittää, mutta jos tietty runkorakenteet ja lasitiivisteet tutkitaan kolmen vuoden välein.

Pinnoite maalilla ja virkistävä

Huolto ja korjaus kattojen

Uusi takki Katteen väri voi tarjota edullinen vaihtoehto uudelleen katto katon. Voidaan kiistellä makua, naapureiden kanssa, rakennus osasto ja historiallisen säilyttäminen.

Lichen, sammal ja levät vaipan ovat yksi piikki puolella, toinen hyväksyy sen luonnollinen muoto ikääntymisen. Joille se rankles että hän sai mitään tiili Lotus vaikutus kolmekymmentä vuotta sitten tai on luopunut Edelengobe, on kiinnostunut mahdollisuudesta myöhemmin maalaamista.

Huolto ja korjaus kattojen

Kattotiilet tai tiiliä puhdistetaan vain painepesurilla ja sitten päällystetty jopa kolme kertaa. Kuitenkin tässä haamuja: Jotkut asiantuntijat jo nähdä puhdistamisesta erittäin riskialtista menettelyjä.

On tärkeää, että hakemus uuden värin ja suojakerros suoritetaan arvostettujen yritysten. Kuten uusi katto tiili julkisivu ja katto voidaan nyt vastaavia tyyliin savesta kattotiilet musteleimalla.

Huolto ja korjaus kattojen

Kasvusta huolimatta eri värejä maanläheisiä sävyjä valittaessa tiili tai myöhemmässä siistauslaitos valittava ennen.

Osittain kimeä ja satunnaisia ​​värejä on monia paikkoja ei ole sallittua, jotta ei vaaranneta yhtenäistä maisemaa. Joten aina tarkistaa erityisesti väripreferensseihin teidän vastaavassa toimistossa etukäteen, jos he ovat sallittuja.

Uusi katto ja jälleenrakentamiseen katto

Uuden rakenteen katto ja näin uusi katto puhuu paitsi erilaisia ​​muotoja ja materiaaleja saada. Vaikka nykyaikainen lämmöneristys lain määräysten voi vaatia uuden katto- ja merkittävästi alentamaan käyttökustannuksia asukkaille.

Huolto ja korjaus kattojen

Nykyään on mahdollista luoda asianmukaiset tyyli ja vielä aivan uusi viides julkisivu jopa historiallisia koteja. Katon koriste nostalginen tyyli on päästä vieressä uudempien, jotta jalkapalloja tai leijat Lähi-Britannia.

Lukuun ottamatta estetiikkaa uudelleenrakentaminen kattorakenteen, kuten eristys voi nostaa energian standardin talon valtava, koska tappiot huonosti eristettyyn katon ovat huomattavat. Nopea ja helppo - ja siten kustannussäästöjä - onnistua Neueindeckungen jos yksi valitsee suuren Dachpflannen.

Odotettu puolivälissä 2008, energiatehokkuustodistus rakennusten käyttöönotosta ja jonka energia pass olet arvostusta mustavalkoisena.

Huolto ja korjaus kattojen

Jälleenrakennus katon lukien palkin eristys ja ilmatiiviys elokuva.

Pätevä ja hyvämaineinen käsityöläiset

Varovaisuutta tulee noudattaa käsityöläisiä olisivat allekirjoittaneet sopimuksen katon työtä aivan kynnyksellä. Tutustuu ennen allekirjoittamista tällaista. Kuten huomaat hyvämaineiset yritykset muun muassa Keski-yhdistyksen Saksan Roofing Trade (ZVDH). Siellä tai verkkosivuilla yhdistyksen alle "toiminnot" me opimme kuka on tulossa lähiympäristössä tiettyjen tehtävien, kuten huolto-, korjaus-, uudet katto- tai hävittämisestä asbestia sisältäviä katto on:

ZVDH
Fritz Reuter-Str 1
50968 Köln
Postfach 51 10 67
50946 Köln

Puh.: 0221/39 80 38-0
Faksi: 0221/39 80 38-99
Sähköposti: [email protected]
Internet: www.dachdecker.de

Osta tuuliviiri Amazon