hyttysverkot

hyttysverkot

Moskiittoverkkoa hyönteiskarkotteella

Hyttysverkot ovat paras suoja tuholaisia ​​kuten hyttysiä, kärpäsiä ja muita hyönteisiä. Eivät nämä ole vain ärsyttävää vaan myös levittää vaarallisia tauteja. Onneksi on olemassa laaja valikoima hyönteisten näytöt eri tarkoituksiin.

Paitsi hyönteisten näytöt tarjoavat suuri etu allergikoille sekä siitepölyn ja heinät jäävät huoneiston ulkopuolella. Noin 12 miljoonaa Saksan altistuu tälle stressiä vaiheeseen. Suojata ainakin neljän seinän ennen siitepöly on suositeltavaa asentaa ovet ja ikkunat siitepölyä näytöt.

Sisältö: Hyttysverkot

  • hyönteispuitteet
  • Hyttysverkot ovet
  • siitepöly näyttö
  • Läpinäkyvät hyttysverkko

hyönteispuitteet

Lennossa näyttö ikkunat ja ovet tarjoaa erityisen korkealaatuista ja toimiva suojaus ja estää ärsyttävä tuhohyönteisten edessä nopeasti, turvallisesti ja tyylikkäästi. Järjestelmä käyttää laadukkaita materiaaleja erityisesti korkealla ulkonäkö ja toimivuus: Ikkunat ja ovet voivat olla turvallisesti ja tarkasti pienellä junalla avata tai sulkea. Koostuvat sulkimen kasetin ja kestävä lasikuitukangas.

Voidaan asentaa lentää ruudulle pikkutarkka ja monimutkainen asia olla. mutta ei voi olla patentoitu järjestelmä, joka on helppo pois ikkunoiden ja puristin uudestaan. Koska hyttysverkot tulisi puhdistaa säännöllisesti, mikä on myös tarpeen.

hyttysverkot

Pysyvän hyönteissuojaa omassa kodissa yhä useammat kuluttajat luottavat kiinteän mount ja myös optisesti laadukasta ikkunaa järjestelmien kanssa tukeva runko. Tukeva runko ja kestävä lasikuitukangas voi olla ylpeä. Ylimääräinen leveys profiilit 28 mm päät peittävät lasikuitukangas ja säätää optisesti laadukkaan suunnittelun. Mahdollisesti käytettävissä valkoinen tai ruskea runko, lasikuitukangas mahdollistaa optimaalisen näkymän ulkopuolelle.

Jopa ilman erityisiä teknisiä taitoja, kokoonpano on erittäin yksinkertaista. Kehyksen, alumiiniprofiileihin pannaan toisiinsa itsestäänselvyyksiä järjestelmään.

Ei poraamista tarvita

Se poistaa pakollisia poraus kokonaan. Sen sijaan Einhängefedern puristettava suoraan alumiinirunko nurkkasalvokset. Sitten alumiininen runko on ripustettu ainoastaan ​​ikkunan kehykseen.

Käytön helpottamiseksi: Ikkunan kehykset pysyvät ehjinä, ja kokoonpano on sisäpuolelta ja siten helposti toteutettavissa jopa korkeammilla tasoilla.

Nopea Clamp kiitos napsautuksesta

Ydin kuluttajaystävällinen muotoilu on klikkauksen järjestelmä kehitetty. Onko ikkunoita tai ovia: kiristymistä hyttysverkko tehnyt kätevästi käyttämällä jännitetty per click ruutuun ja luotettavasti kiinnittää silmäkoko muoviprofiiliin. Kehys lisää vakautta ja ikkunaa ei roiku. Lisäksi ikkunaa voidaan helposti leikata mihin tahansa haluttuun muotoon.

Hyönteisten näytöt kattoikkunat

hyttysverkot

Verrattuna perinteisiin hyönteisten suojaa ratkaisut - esimerkiksi tarranauhalla - vakuuttaa nykyaikaisen paitsi erittäin toimiva, mutta myös pidempi ja paremmin optiikka. Erityisesti uusien teknologioiden kuten rautatie-off voisi vakuuttaa. Optinen: alumiinivarjostin johdeputkien ja rullan laatikko korostaa moderni design.

Jos hyönteinen ei tarvita, se voidaan kääriä siististi telan laatikkoon. Kiitos ohjainkiskojen se tuodaan nopeasti ja helposti takaisin paikalleen. Kiskot ja rulla laatikko on valmistettu alumiinista ja vakuuttaa niin sen moderni ilme.

Kokoonpano on ullakolla asukkaiden helposti: Sokea on asennettu sisävuorauksen tai seinälle ja näin ollen sulkee puolelta samassa tasossa. Kangas on kestävä ja helppo puhdistaa liinalla. Lisäksi se voidaan yhdistää suojakerroin tuotteiden ja kaihtimet valmistajan.

Hyttysverkot ovet

Flyscreen ovet voidaan kiinnittää käyttämällä liimatarroja poraamatta turvallisesti ja luotettavasti mitään standardia ovenkarmiin - onko parveke, terassi tai konservatoriossa. Jälkeen hyönteinen kausi, verkkoon voidaan poistaa jälkiä jättämättä. Säleet ovat yksilöllisesti säädettävissä kulloisenkin oven leveys ja myös saatavilla erityisen laaja ja korkea ovet.

Hyttysmyrkky kuten Kääntöovi

hyttysverkothyttysverkot

Kuumina päivinä ja leuto iltaisin houkutusta lähteä ovet ja ikkunat auki pysyvästi. Mutta tämä ei vain tuo jäähdytys tuulta olo-, makuu- ja lastenhuoneisiin. Myös ärsyttävää hyönteiset kuten kärpäset, hyttyset, ampiaiset, kovakuoriaiset, jne ymmärtää avoimen oven kutsu. Raitista ilmaa ja samanaikaisesti suojaa ei-toivottuja eläinten tunkeutujat ovat hyönteisten näytöt.

Kätevä usein käytetyt kohdat kuten terassi ja parvekeovet ovat swing ovet voidaan avata helposti molempiin suuntiin tökätä kyynärpää tai jalka. Jopa ne, jotka ovat molemmat kädet täynnä, ei ole mitään jäljellä laskeutua avata hyönteisten swing oven Lämmermann - sen tavan tai sen ulkopuolella johtaa. Profiilissa sisällytetty magneetteja varmistetaan riippumaton, nopeasti ja ennen kaikkea hiljaa sulkeminen. mennessä "takaisin työmatkaliikenne" eliminoi sulkeminen käsin. Lisäindusointi asennettu, kehän harja tiiviste tekee tunkeutuminen hyönteisten lähes mahdotonta.

Eri asennuskehys variantteja ja asennussyvyys mahdollistaa helpon asennuksen kaikissa yleisissä nykyisiä ovi variantteja. Puhdistusta helpottamaan tai talvikuukausina hyönteinen heiluriovi voidaan kytkeä helposti ja lähetetty, koska lukitusmekanismi ei ole kiinnitetty pyörivään siipi. Koska kaikki alumiiniprofiilit ja varusteet jauhe päällystetään ja siten UV-ja säänkestävä, ovi voidaan kuitenkin myös käyttää koko vuoden ja pysyä poissa. Hoito ja huolto Asennussarja ei ole välttämätöntä.

Sokea ovi ja pyörivien elementtien

hyttysverkot

Ovilla voidaan siirtää jatkuvasti ja edelleen mihin tahansa haluttuun asentoon. Etuna tästä on se, että kun avaat mitään tilaa tarvitaan ennen tai oven vieressä - Rollo ovet kääriytyi kasetti. Koska ohjauskiskojen vain muutamia millimetrejä korkea, luotu asennuksen tämän järjestelmän ei kompastumisvaaraa.

Toinen muunnelma on pyörivä elementtejä, jotka on asennettu tarpeen ja tilan vaatimukset, jotta ne voidaan avata joko sisäänpäin tai ulospäin. Ne ovat erityisen kätevä ovia, esimerkiksi on edelleen täysin auki kasvien kasteluun jonkin aikaa.

Toiminto ovien, ikkunoiden ja ikkunaluukut vaikuttaa myös kaikkien oven varianttien millään tavalla. Mutta kaikki tarjoavat hyvän suojan samaa Hyttyset ja muita tuholaisia.

siitepöly näyttö

allergiaa aiheuttavia siitepölyn pähkinäpensas ja lepän leviävät yleensä tammikuusta sään salliessa. Kuitenkin kun kyseessä on poikkeuksellisen lämmin talvi saavuttaa huippunsa vain kuusi viikkoa ennen. Sillä 12 miljoonaa allergikoille tämä tarkoittaa mukauttaa tulevaisuudessa muuttuvan kuorman vaiheisiin ja saattaa jo olla enemmän eläkkeelle suunnittelu. Pohjimmiltaan: Kuka osallistuu alueellisten siitepöly ennusteen säännöllisesti, voi reagoida varhain.

Jos siitepölyä kiertämään ulkopuolella vahvistettu allergiat pitäisi pysyä sisätiloissa kasvaa. Tässä ovat päivittäin imurointi ja pölyämistä on. Näin siitepöly voi poistaa joita kuljetetaan päivittäin noin vaatteet, hiukset ja lemmikit asunnossa. Vaikka imurit ovat tehokkaita erityisesti mikro-suodattimet, parhaat pölyjä voi silti sitoutua kostealla liinalla. Yleensä pitäisi Allergia mahdollista ilman mattoja ja sen sijaan muuntaa helppo puhdistaa, sileä lattiapinnoitteet.

hyttysverkot

Korkeasti korosti potilaiden lisäksi ilmanpuhdistimet tulevat vaihdettavilla suodatin järjestelmien allergeeneille ja hiukkasten osalta, jotta yöllä he tulevat lepäämään ainakin. Kun pitkä oleskelu ulkona, on vaihdettava vaatteita kotona ja nämä talletukset ole mahdollista makuuhuoneessa tai olohuoneessa. Lisäksi on suositeltavaa pestä pyykkiä useammin ja kuiva talossa, niin ettei siitepöly voi laskeutua.

Käytössä raitista ilmaa ei saa poiketa siitepölykauden. Koska suurin siitepölyä jakelu tehdään varhain aamulla neljästä kahdeksantoista pitäisi ikkunat pysyvät kiinni maaseutualueilla tuolloin. Kaupungin pienin pitoisuus siitepölyä esiintyy aamulla kuusi-kahdeksan. Siksi paras aika raitista ilmaa illalla 19-24 pm.

Kuka haluaa antaa päivällä ilman, tiiviitä siitepöly näytöt ikkunat ja parvekeovet suositellaan kerroit tarpeeksi raikasta ilmaa, mutta toimia esteenä hienoksi siitepölyä ja hyönteisiä. Ne eivät sisällä mitään kemiallisia aineita ja on helppo asentaa.

Läpinäkyvät hyttysverkko

Hämärässä ja häiriintynyt näkymä ulkopuolella päättyy kuluttajat usein mainittu argumentteja osto moskiittoverkkoja. Hyönteinen suojaelementti on 95% kankaan pinnasta. Avoimuutta ja ilmavirtaus vaikuttaa merkittävästi sideharso. Yhdistelmä materiaali ja valmistusvirheet on olennainen ominaisuus ominaisuus.

hyttysverkot

Tästä syystä suositellaan äskettäin kehitetty läpinäkyvä kudos, joka tarjoaa selkeän ja esteetön näkymä ulos aluksesta. uuden "Kautta näköinen kangas" parantaa asumismukavuutta merkittävästi. Se koostuu erittäin hieno ja repäisylujasta high-tech-lanka, joka mahdollistaa lisääntynyt valon ja ilman virtaus. Ero tavanomaisen kudos voidaan selvästi havaittavissa. Niin, esimerkiksi ilmavirran parani verrattuna standardi kudoksen 124%, ilmaantuvuus kasvoi 33%.

Erittäin ohut lanka on ensin ristiriidassa riittävän joustavuuden. Joten oli välttämätöntä saavuttaa tietty kestävyys kehitysprosessissa. Voidakseen tarjota säänkestävä kangas, käyttö oli valmistettu materiaalista, jota on käytetty menestyksekkäästi jo vuosia ulkoa varjostusalue.

Lisäksi tämä muovi lanka on korkea muodossa elastisuus. Senkin jälkeen karkeampi kontaktit hän voi helposti palata alkuperäiseen muotoonsa eikä jätä mustelmia tai muita kulumisen merkkejä.