Wat kan beter dan te zitten bij mooi weer in de tuin, nodigen vrienden of met de familie om buiten te eten. Op een mooie versierde tuintafel iedereen zich prettig voelt. Hoe je dat kunt doen, klik hier.


Met kleuren, kunnen planten en lantaarns veel daarmee te maken. Een koffietafel in de tuin werkt met kleurrijke borden en bekers dezelfde kleurrijk en verfrissend. Een gestippelde of gekleurd tafelkleed de indruk compleet. Bovendien, bijpassende stoelen of krukken maakt het geluid van de salontafel echt goed.

Tafel decoratie voor de tuin

Degenen die eenvoudig en klassiek als wilt, kunt u ook wedden op stijlvolle witte. Een fris wit tafelkleed maakt elke tuintafel een elegante panel. Fijne glazen wijn en een chique service zorgen voor de wow-factor. Kleine gekleurde hoogtepunten in de vorm van bloemen of een lantaarn zijn ook toegestaan. Klassieke decoratie in zwart-wit is ook geschikt voor alle seizoenen. Of effen of patroon: placemats, lopers en kussens uw tuintafel kan draaien in een smaakvolle panel.

Het planten van ideeën voor de tuintafel

Planten op de tuintafel onderstrepen het respect voor de natuur en pimpen elke tabel op. Een geweldig idee is om bijvoorbeeld kruiden op de tafel waar de gasten ruiken gezet, voelen en proeven kan. Of groene tafel decoratie, Michaelmas madeliefjes of zonnebloemen: de ideeën zijn geen grenzen. Verschillende kleine vazen ​​kan liefdevol worden gevuld met diverse bloemen en schik ze op de tafel. Self-made bloemen kransen of bloemstukken zijn ook een eye-catcher. Zorg ervoor dat alle materialen zijn weerbestendig rond de planten ideeën - anders heb je niet lang van genieten.

Lijst die voor tuinfeest

Op elk tuinfeest is voorzien van een bijpassende tafel decoratie. De inrichting moet niet duur te zijn, omdat het handwerk en creatieve ideeën roepen een mooie tafel in een mum van tijd. Strooi bijvoorbeeld bloemblaadjes op een kleurrijke papieren tafelkleed of vragen veel van de glazen in verschillende kleuren op de tafel. Hoewel servetten zijn vooral nuttig, maar je kunt ook heel decoratief zijn. Zeer goed bekend, bijvoorbeeld, het vouwen techniek "rump", dat wil zeggen de rechtopstaande, kant servet. om het verband te vouwen eerst in het midden van een rechthoek. Steek vervolgens de bovenste hoek van de rechter en respectievelijk links naar het midden, dus je hebt nu een driehoek voor hem. De set-up op - en je hebt dat achterwerk.

Of de tafeldecoratie nu feestelijk, romantisch of speelse mislukt is aan jou. Voor elke stijl zijn er creatieve ideeën en manieren om op te roepen een zeer individuele tuin decoraties op de tafel.