maken decoreren jezelf: Wedding

Ideeën voor Decor van het huwelijk

Originele ideeën voor bruiloft decoratie

Bruiloften worden verondersteld om de gelukkigste dag in het leven van het bruidspaar zijn. Daarom heeft nauwelijks last bij het inrichten wordt verwezen naar de huwelijksreceptie. Vele paren de planning voor een lange tijd van tevoren, net als alles wat eruit moet zien. En de actieve medewerking van getuigen en bruiloftsgasten is vereist. Wanneer Hochzeitsdeko maar je kunt niet alleen redden door zelf lijken vaak doen self-made bruiloft uitnodigingen, tafeldecoratie en bloemstukken ook veel persoonlijker dan eindproducten. We hebben een aantal van de beste ideeën verzameld.

Inhoud op bruiloft en engagement

 • maken bruiloft decoratie zelf
 • Bloemen van het huwelijk: De lelie
 • versieren trouwauto
 • Meer Craft Ideeën voor Wedding Decor en giften van het Huwelijk
 • Ideeën voor Decor van het huwelijk
 • Bestel online Brautsträusse
 • Bloemstukken - vaak indrukwekkend!
 • Zelfs decoreren - wij kunnen helpen!
 • Belangrijker nog, vers en uitstekende snijbloemen
 • Planning en voorbereiding
 • Zwarte roos als decoratie
 • Gerelateerde links bloemdecoratie

Ideeën voor Decor van het huwelijk

maken bruiloft decoratie zelf

Wanneer Hochzeitsdeko veel zelf kan worden gemaakt. Zo kan bijvoorbeeld de eigen bruidsboeket worden ontworpen met een bruidsboeket houder en verse bloemen. Basis voor de auto ornamenten zijn bloemstuk houder met zuignappen. Voor bloemstukken tabel kommen nodig zijn.

[Gemaakt zelf Hochzeitsdeko]


Ideeën voor Decor van het huwelijk

Bloemen van het huwelijk: De lelie

Lelies hebben als bloemstukken voor de bruiloft van een lange traditie - zowel voor het bruidsboeket en voor de tafeldecoratie. zie lelies niet alleen prachtig, maar ook ruiken bedwelmend. Belangrijke tip: voor gebruik in het bruidsboeket verwijderen van de stempel, dus er zijn geen vlekken op de trouwjurk.

[Lily naar de bruiloft]


Ideeën voor Decor van het huwelijk

versieren trouwauto

Voor de reis naar de burgerlijke stand of de kerk, natuurlijk, de trouwauto moet worden feestelijk versierd. Dit varieert van eenvoudige antenne wimpels tot het uitgebreide bloemstuk op de motorkap. Unnverzichtbar: de inscriptie "Just married" op de achterruit. Er zijn nu nog praktisch stickers.

[Auto sieraden bruiloft vervoer]

Meer Craft Ideeën voor Wedding Decor en giften van het Huwelijk

Ideeën voor Decor van het huwelijk

Daarom hebben we alle vrije ambachtelijke instructies verzamelden zich op het internet over het onderwerp van de bruiloft en gesorteerd voor u. Vanaf bloemstukken op het bord sieraden om gepersonaliseerde huwelijksgeschenken, alles is aanwezig. Ook ontwerpvoorstellen voor uitnodigingen en ideeën voor zilveren en gouden bruiloft zijn.

[Bastelanleitungen Directory: Wedding]

Ideeën voor Decor van het huwelijk

Hochzeitsdeko jezelf sleutelen van de bruiloft decoratie en tafeldecoratie. Bloem decoratie, tafeldecoraties, maken de auto decoratie voor de bruiloft zelf. Bruiloft decoratie voor in de auto, de kerk en hal met bloemen gestalten.Hochzeitsgeschenk: champagneglazen champagneglazen gegraveerd: Om de perfecte huwelijkscadeau bloemstuk voor de bruiloft (in cakevorm) vaartuigen Een extravagant bloemendecoratie Doe het zelf: Een bloemstuk in bruidstaart vorm. Deze stap-voor-stap handleiding van bloemist Ilona Wenzlawe een adembenemend bloemstukken als Hochzeitsdeko.BrautstraußBlumenschmuck om de bruiloft te slagen waren er per alle tijd, maar het bruidsboeket, zoals we die vandaag kennen, ontstond in de Renaissance tot de bruid pafümieren. Tegenwoordig kan een bruidsboeket niet alle bloemen die een beroep bevatten. maar die is toegewijd aan de traditie kan inderdaad kiezen om zijn groene struisvogel rozemarijn of mirte zo onopvallend luchtverfrisser te begeleiden. Lelies voor huwelijk Witte lelies zijn de traditionele bruiloft bloemen, omdat de kleur wit symboliseert onschuld. De witte bloem decoratie op de bruiloft partij wordt steeds meer verdrongen door kleurrijke bloemstukken. Maar dit is lelies zijn prachtig, want er zijn nu vele gekleurde lelie variëteiten om uit te kiezen gibt.Ringkissen voor trouwringen Stylish ring kussens zijn een belangrijk onderdeel van de bruiloft decoraties. De trouwringen op de ring kussens worden door één van de bloem kinderen in de kerk aan de geestelijkheid. De ring-uitwisseling is hoogtepunt van het kerkelijk Trauung.Autoschmuck Blum afgewerkt auto sieraden naar de bruiloft is erg belangrijk voor een sensuele partij. De bruiloft auto is fraai ingericht en zijn opgenomen met foto's en video's. De mooiste dag in je leven is de bruiloft - als het woord impliceert. Vandaag de dag, man of vrouw houdt om te rijden met uw eigen of een speciaal gehuurd voor deze dag bruiloft auto in de voorkant van de burgerlijke stand of de kerk. Bloemen als een kleurrijk boeket gastgift item is nog steeds een goede keuze als een geschenk voor een zomerfeest. Nog beter kijkt gebieden beplant met zomerbloemen beker als een partij gave, omdat het langer werkt. U kunt prachtige individu.

Bestel online Brautsträusse

Ideeën voor Decor van het huwelijk

Aangezien een bruiloft van een hoog niveau van organisatorische vaardigheden en natuurlijk veel tijd vergt, kan het een grote hulp, al georganiseerd om zeker te weten de bloemdecoratie en deze makkelijk te sturen op je trouwdag of een paar dagen op voorhand. Voor online verladers, zoals Valentins.de kan de passende boete snijbloemen als Callas, lelies, rozen, enz. Kan me voorstellen voor decoratie of ook stuur een bruidsboeket thuis ... of op de plaats waar de bruiloft plaatsvindt!

Bloemstukken - vaak indrukwekkend!

Ideeën voor Decor van het huwelijkgerbera

versierd een feestje met een mooi bloemstuk en ruimtes met bloemen en verfraaid - wie het niet vaak barst uit een onvrijwillige bij aankomst "wow!", Als u wordt gevraagd, echter, over de prijs van een dergelijke decoratie voor het tuincentrum - opnieuw "wow!", Dan wil men zich soms creatief te zijn.

Zelfs decoreren - wij kunnen helpen!

versieren zich met bloemen en toveren prachtige bloemstukken - geen gemakkelijke taak. Maar ze slagen, dan geef een traktatie een persoonlijk tintje en kan heel specifiek ter gelegenheid van de viering en met betrekking tot het vieren van mensen (op bruiloften, verjaardagen en doopfeesten, bijvoorbeeld).

Belangrijker nog, vers en uitstekende snijbloemen

De basis - de moeren en bouten - een bloemendecoratie, natuurlijk ... bloemen! Van bijzondere kwaliteit, duurzaam, zeer vers, in voldoende hoeveelheid en op het juiste moment op de juiste plaats, moeten ze zijn.

Planning en voorbereiding

Ideeën voor Decor van het huwelijkrozen

Belangrijk voor het succes is een goede planning en voorbereiding! Bereid vooral voldoende tijd - zou jammer zijn als uw creativiteit op het einde niet kan worden uitgevoerd. (! En ogen) een paar helpende handen moet je helpen in ieder geval aan de zijkant - "snelle tijden" Duw alle bloemen van de ene plaats naar de andere is niet mogelijk! Zorg voor een voldoende aantal grondig schoongemaakt en schone emmers voor de bestelde bloemen en u het juiste adres voor de opslag: koel, niet in direct zonlicht, sigarettenrook en zonder ontwerp het zou moeten zijn. Vul de emmer met schoon zoet lauw water en (niet tolereren!) Type afhankelijk van de bloemen eten (uit de bloem dienst meegeleverd). Zijn de bloemen aankwam, snijd ze met een scherp mes fris en stel deze zo snel mogelijk in de voorbereide emmer. Na het vervoer van sommige bloemen heb wat rust, plan voor een ongeveer een dag. Zorg ervoor dat de emmer is altijd goed gevuld met vers water - de snijbloemen zijn meestal erg dorstig en dus de emmer leeg verbazingwekkend snel! Hier vindt u gratis instructies over: bind boeket

Tip: tafeldecoraties mag niet te groot en te hoog zijn om nauwelijks iemand zou willen eten en praten naar de andere altijd "door de bloem" of praat er omheen.

Zwarte roos als decoratie

Ideeën voor Decor van het huwelijkblack Rose

Vooral populair zijn zwarte rozen vooral in Gothikanhängern en griezelige decoratie op Halloween. Intussen is de zwarte bloemen zijn ook "Normalos" heel populair. Aangezien de vraag gestaag toeneemt, de telers staan ​​te popelen om een ​​volledig zwarte roos te kweken. Normaal gesproken, omdat er geen natuurlijke zwarte rozen.

fokken zwarte roos

Het probleem in de teelt is dat de zwarte kleur in de belangrijkste oorzaken te verbranden in de hitte van de zon. 

maken zwarte roos zelf

Maar natuurlijk is het mogelijk om zichzelf te creëren eigen zwarte rozen. Witte rozen zijn schuin afgesneden en geplaatst gedurende één uur in heet water met zwarte kleurstof of inkt voor dit doel. Warm water is beter en sneller geabsorbeerd door de bloemen. Bij deze methode wordt geen volledig zwarte kleur bereikt, afhankelijk van de duur en de concentratie van kleur in het water de nuances verschillen tussen lichtgrijs en donkergrijs tot bijna zwart.

Black Rose Betekenis

Intussen is de zwarte roos symboliseert niet alleen haat of ongeluk. Het is als het weggeven of gekocht voor zichzelf, want het is zeer stijlvol en vervolmaken elkaar decoratie zich aanpast. Zwart kan worden gecombineerd met elke kleur normaal. Lees meer over Black Rose belang.

Bewaarde zwarte rozen

True zwart-gekleurde rozen zijn verkrijgbaar in geconserveerde vorm. Wanneer geconserveerde rozen in een complex proces, wordt de vloeistof vervangen door een vloeibaar preparaat, zodat de rozen, maar behouden hun natuurlijkheid, tot 3 jaar duurzaam. Deze eeuwige rozen zijn normaal in vele bijzondere kleuren (zwart, roze, blauwe bloemen, groene bloemen, etc ...) zijn beschikbaar. In de geconserveerde rozen kan alleen de bloemen worden bewaard. Dit behoud methode is niet van toepassing op de stam en de bladeren. The Rose hoofden zijn ideaal voor decoraties van welke aard dan ook en zijn ook geweldig voor een boeket met zwarte rozen.

Gerelateerde links bloemdecoratie

Hochzeitsdeko jezelf sleutelen van de bruiloft decoratie en tafeldecoratie. Bloem decoratie, tafeldecoraties, maken de auto decoratie voor de bruiloft zelf. Bruiloft decoratie voor in de auto, de kerk en hal met bloemen gestalten.Hochzeitsgeschenk: champagneglazen champagneglazen gegraveerd: Om de perfecte huwelijkscadeau bloemstuk voor de bruiloft (in cakevorm) vaartuigen Een extravagant bloemendecoratie Doe het zelf: Een bloemstuk in bruidstaart vorm. Deze stap-voor-stap handleiding van bloemist Ilona Wenzlawe een adembenemend bloemstukken als Hochzeitsdeko.BrautstraußBlumenschmuck om de bruiloft te slagen waren er per alle tijd, maar het bruidsboeket, zoals we die vandaag kennen, ontstond in de Renaissance tot de bruid pafümieren. Tegenwoordig kan een bruidsboeket niet alle bloemen die een beroep bevatten. maar die is toegewijd aan de traditie kan inderdaad kiezen om zijn groene struisvogel rozemarijn of mirte zo onopvallend luchtverfrisser te begeleiden. Lelies voor huwelijk Witte lelies zijn de traditionele bruiloft bloemen, omdat de kleur wit symboliseert onschuld. De witte bloem decoratie op de bruiloft partij wordt steeds meer verdrongen door kleurrijke bloemstukken. Maar dit is lelies zijn prachtig, want er zijn nu vele gekleurde lelie variëteiten om uit te kiezen gibt.Ringkissen voor trouwringen Stylish ring kussens zijn een belangrijk onderdeel van de bruiloft decoraties. De trouwringen op de ring kussens worden door één van de bloem kinderen in de kerk aan de geestelijkheid. De ring-uitwisseling is hoogtepunt van het kerkelijk Trauung.Autoschmuck Blum afgewerkt auto sieraden naar de bruiloft is erg belangrijk voor een sensuele partij. De bruiloft auto is fraai ingericht en zijn opgenomen met foto's en video's. De mooiste dag in je leven is de bruiloft - als het woord impliceert. Vandaag de dag, man of vrouw houdt om te rijden met uw eigen of een speciaal gehuurd voor deze dag bruiloft auto in de voorkant van de burgerlijke stand of de kerk. Bloemen als een kleurrijk boeket gastgift item is nog steeds een goede keuze als een geschenk voor een zomerfeest. Nog beter kijkt gebieden beplant met zomerbloemen beker als een partij gave, omdat het langer werkt. U kunt prachtige individu.