imprægnere vægge og beskytte

Mur med maling

Vægge skal beskyttes mod fugt, da mange almindelige byggematerialer er mere eller mindre porøse og derfor absorbere vand. Desuden kan vand opnås ved leddene, såsom mellem mursten, eller trænge fine revner. Dette kan skabe skader byggematerialet selv, på den anden side, kan væggene være utæt, og endelig kan udvikle sig på en fugtig væg svag mug. En imprægnering beskyttende belægning hjælper her - det kan anvendes hurtigt og nemt selv af uerfarne DIYers. Konstruktionsmaterialet er imprægneret i det mindste i området nær overfladen med en beskyttende væske. Her er tips og eksempler.

Indhold: imprægnere vægge og beskytte

  • imprægnere vægge og beskytte
  • Imprægneringer og beskyttende belægninger uden for
  • imprægnering indendørs
  • Forbehandle substratet og anvende imprægnering
  • beskytte kældervæg indefra: Eksempel

En virkningsmekanisme af mange beskyttende belægninger er at skabe en film, der tjener som en mekanisk barriere mod indtrængende fugt. Vigtigt og effektiv, men den vandtætning af bygningen materiale kan være i mange tilfælde.

Hydrofobiseringsmidlet betyder, at en bygning materiale er tilvejebragt ved hjælp af en vandafvisende imprægnering. Hydrofobering flytter ind i porerne og danner en vandafvisende film. Dette forhindrer vand i at bevæge sig ned i jorden og skaber skader. Virkningen kan ses på overfladen af ​​den såkaldte "vand beading".

En vandtætning additiver kan tilsættes til denne handling, for eksempel svampedræbende og / eller biocid. Her, så kan der skabes en yderligere beskyttelse mod mug og svamp.

roll imprægnering på murEn hydrofob imprægnering kan nu bevæge børsten, spray eller ruller som dette afhængigt af produktet.Beading effekt efter imprægneringHvis imprægneringen trukket og hærdet, væggen frastøder fugt - kan ses, at beading af vanddråberne.

Imprægneringer og beskyttende belægninger uden for

Hydrofobe midler anvendes i situationer, hvor det kan forventes at fugtskader på grund af vandgennemtrængning. Dette omfatter især facaden, det er det største område med brug for beskyttende belægninger. En facade er stærkt udsat for vejret, især slagregn kan trænge på en udsat ydre væg af vand og medføre skade.

Der er forskellige beskyttende belægninger, der kan anvendes afhængig af beskaffenheden af ​​substratet. Så en facaderne beskyttelse gennem en filmdannende belægning er nyttigt for ikke sutte og dårligt absorberende murværk, kraftfuld dyb imprægnering til rådighed for porøse og meget sugende underlag.

Et andet vigtigt anvendelsesområde er overfladebehandling af altaner og terrasser. Især med flisebelagte overflader, leddene viser som et kritisk område. Her, når ind i vand, kan det medføre, blandt andet uskøn frostskader som "høj frysning" af fliser. Derfor, med en Balkonabdichter hele området bør fjernes op til tre gange.

imprægnere balkonHvad er sandt af muren er også vigtig på altaner: Overfladen skal være beskyttet mod indtrængen af ​​fugt.coat kældervæg udefrakaldet en beskyttende belægning, også kaldet "sort tank", kældervægge er beskyttet mod indtrængning af fugt fra jorden.

Kontakt med jorden områder, såsom kældervægge er udvendigt forsynet med en tyk belægning, som igen er ofte også beskyttet af isolering eller dræning måtter fra mekaniske skader. Belægningen kan indeholde bitumen og kan ses som regel på den sorte farve.

imprægnering indendørs

På indvendige vægge i vådrum imprægnering normalt kommer med additiver mod skimmel anvendte. Dette kan være en form beskyttelse til badeværelser eller køkkener, men også maler til tætning kældre har denne virkning. Sådanne imprægneringer påføres derefter regelmæssigt når truet af kondens skader og sundhedsmæssige risici ved skimmelsvamp. Malingen forhindrer derefter fugt i at trænge ind i væggen og sætter sig fast der.

Forbehandle substratet og anvende imprægnering

spray imprægnering indePå store områder imprægnering er bedst anvendes ved sprøjtning.

Omhyggelig forberedelse af jorden er meget vigtigt for imprægnering, fordi de beskyttende belægninger sæl hårfine revner op til et maksimum på 0,2 mm. Større defekter såsom brudte fuger først skal repareres. Gamle belægninger og malinger bør fjernes helt, hvis det er muligt, da de hindre vedhæftningen af ​​en belægning og indtrængning af imprægnering.

Hvis jorden er omhyggeligt forberedt malingen eller imprægneringen kan børstes eller sprøjtes - især for store flader, anbefales sprøjtning. Mængderne forbrug afhænger selvfølgelig også af porøsitet af substratet fra.

Overfladen skal beskyttes mod fugt, mens indtil imprægneringsteknikker størkner eller malingen er hærdet, fordi stoffet ellers er skyllet ud igen og viser ikke den ønskede virkning. Imprægnering skal opdateres afhængig af belastningen efter et par år.

beskytte kældervæg indefra: Eksempel

En kælder fugtisolering beskytter mod de indvendige vægge og gulv, som er til tider fugtige, mod skader og opblomstring. Det har to fordele: Imprægneringen er hurtig og nem at anvende, og produkter til indretning er fri for opløsningsmidler - så de er egnet til behandling af såvel små som store områder.

Vi vil vise dig de vigtigste skridt i at anvende en beskyttende belægning. Bemærk, at i hvert fald de behandlinger producentens anvisninger og holde sig til de dariun trin foreslås for underjordisk forberedelse og tørretider.

Schimmel skrabeSkrælning maling, udblomstring og afskalning, er løstsiddende gammel maling fjernes ved skrabning og afbørstning med spatel og stålbørste fra kældervægge. Er allerede skimmel findes, det skal bekæmpes med passende midler.Påfør beskyttende belægning til QuastNu kan anvendes beskyttende belægning eller imprægnering. Med håndterbare plads, der går meget godt med den faste pensel.gips-imprægneret vægEfter hærdning kan væggen være som sædvanlig forsynet med et plaster eller maling.

Køb Væg imprægnering på Westfalia