Instruktioner: Klik lå laminat

Instruktioner: Klik lå laminat

Uanset om moderne, rustik, ædel eller puristiske: Et laminat gulv er det ideelle udgangspunkt for enhver livsstil. I mellemtiden er kvaliteten klik laminat gulve i mange forskellige niveauer af kvalitet og forskellige decors tilbydes. Nye funktioner omfatter den flisebelagte udseende og mørkt træ farver, ligesom mahogni. Laminat kan tilpasses til den stil af de respektive boligområde individuelt. Med det rigtige materiale og den rigtige installationsteknik, er selv lyden af ​​slidbanen svækket. Selv som en overflade til vandbåren gulvvarme er egnet. 

Laminat gulve er lagt flydende i almindelighed. Derfor kan de lægges i lejeboliger og kan fjernes igen. Bare klik laminat er hurtig, flov og med blot et par værktøjer. Dette gør det til et populært gulvbelægning, som alle kan selv flov uden hjælp.

Indhold: flov klik-laminat

 • nødvendigt værktøj
 • Vigtige tips til æglæggende retning af laminat
 • Forberedelse og underjordisk
 • Juster den første række på væggen
 • Lægge flere rækker
 • Arbejde med form indretning
 • Udskæringer i klik-laminat

nødvendigt værktøj

 • afstandsorganer kiler
 • bat
 • hammer
 • Træk eller pull bar
 • Saw (puslespil, geringssav, laminat cutter)
 • lineal
 • blyant
 • bevel
 • skærekasse

Før du begynder, skal du kontrollere, om alle nødvendige værktøj og udstyr er til rådighed. Ofte Hardware butikker tilbyder også en leje komplette sæt til æglæggende laminat. Hvem er dygtig, men kan en eller de andre værktøjer også etablere sig. En oversigt og forklaring af hvert værktøj er tilgængelige i vores undersøgelse værktøjer til lægning laminat

Vigtige tips til æglæggende retning af laminat

Før om laminat retning af installationen skal være godt overvejes. Dette er baseret på forskellige kriterier, som er vigtige både for andre, men også låse til personlige smag.

 • Først og fremmest bør formen af ​​rummet har en indflydelse på retningen af ​​installationen. Lige lange og smalle rum kan se bredere og større gennem cross-laid laminat. , Rummet mere af en kvadratisk form, dette punkt spiller en underordnet rolle.
 • En anden vigtig indflydelse har vinduer og lys relateret. Så at de lange fuger smide så lidt skygge som muligt i laminatet, bør de være længst bevæget sig i retning af en lyskilde eller andre store kilder til lys.
 • Ud over de angivne punkter som lys og formen af ​​rummet og den personlige smag spiller en rolle. Mange mennesker føler einladener et værelse, når laminat er inden for gå mod døren.

Forberedelse og underjordisk

Instruktioner: Klik lå laminatLå dampspærre

Substratet for at installere laminat skal være fast, tørt og plant. Større ujævnheder kan kompenseres med spartelmasse. Bemærk venligst at de tørretider og, om nødvendigt kontrolleres resterende fugt med en meter.

Som udgangspunkt skal en dampspærre være udformet før lægningen. Det er tilgængelig som store ark eller ruller. Hvis gulvet er dækket med flere paneler, skal de placeres med overlap og forseglet med tape. Dampspærren forhindrer stigende fugt eller forlader restfugtighed komme ind i laminatet og beskadige den.

Laminat er et meget hårdt gulvbelægning, der passerer hver lyd på gulvet. Dette forhindres med en tilsvarende effekt lydisolering. Dette dæmper kører støj, forhindrer ridser på gulvet og kompenserer små ujævnheder til 2 mm. Med en installeret gulvvarme at være opmærksom på en tilsvarende egnethed.

Instruktioner: Klik lå laminatLæg første række

Juster den første række på væggen

Hvis væggen er lige, kan den første række af laminat placeres direkte. Langt kiler derved, er udvidelsen af ​​ca. 10 mm indstillet og laminatet også er fastgjort sideværts. Til kontrol kontrollere den forreste række med en lige kant på en lige bane. Dette er vigtigt, så at trykket fordeles jævnt over spacer kiler og andre serier kan placeres nemt. Hvis det første tal ikke bare opstår, når du tilføjer yderligere paneler til spændinger ved et klik tilslutninger. Dette førte til alle samlinger, der senere fremmer indtrængen af ​​snavs og fugt.

Lægge flere rækker

Instruktioner: Klik lå laminatyderligere rækker flytte (klik-systemet)

Hvis det første tal er endda, og det er fast med afstand kiler, kan den anden række skal placeres. Er rest af den første række på mindst 20 cm, således at den anden række er startet igen. Det er også vigtigt her fastsættelse med distance kiler. Disse forhindrer den række, når indsætte andre paneler flyttet sidelæns.

For tilslutning af panelerne er der to forskellige varianter.  

Det kliksystem

Paneler i indgreb ved en klemvirkning og bliver forbundet ved et stempel ind i hinanden. Denne forbindelse er beregnet til engangsbrug og vanskelige at frigive.

låsesystemet

I dette system er panelerne indsættes skråt ovenfra og engagere ned med et let tryk. Dette låsesystem giver mulighed for hyppig brug. De, der arbejder med pleje, kan løse denne forbindelse uden skader igen og genbrug. Låsen system er nu den mest almindelige ikke og er ofte menes med udtrykket kliksystem.

Arbejde med form indretning

Instruktioner: Klik lå laminatthreading die

Den langsgående side af panelet er indsat skråt, afhængigt af forbindelsen, eller fastgjort til bat og hammer lige ved siden af ​​eksisterende. Tid forbindelsen er altid foretages ved hjælp af flagermus. Er den sidste brik nåede stedet mangler i orden med bat til at arbejde. I så fald er tegningen af ​​træ, der anvendes. Til dette formål, er den bredere side placeret bag laminat stykke, og det trak zoom med et slag mod den forreste stykke, flush. Den brede kontaktflade form indretning forhindrer store skader på laminatet. Det bør dog være arbejdet med det meget nøje. Tegningen plade er fremstillet af et tungt stykke metal og en utilsigtet nedbrud kan skade allerede lagt laminat.

Udskæringer i klik-laminat

Instruktioner: Klik lå laminatUdskæringer i klik-laminat

Ved afbrydelse af serien af ​​rør eller opdele laminatpanelet blev skåret til den korrekte længde og derefter recessen er placeret. For varmerør er hullerne markeret ud og boret efter størrelse med ekspansion. Derefter skrå snit er lavet fra boringen til randen. Resultatet er en trekant, som kan vedhæfte bag med lim igen. De kompensatorer er senere dækket med en matchende våbenskjold.

så er hele laminatet lagt, er alle distance kiler fjernet og monteret sokler. For et laminat gulv er umiddelbart tilgængelige og brugbare.

købe installation kit til laminat online