Jalkapallo tyyny veneet puutarha penkit ja tuolit

Tinker jalkapallo tyynyt

Olipa teema, syntymäpäiville tai EM ja MM: tulla jalkapallo osapuolelle vain intiimi sisustus todella kummajainen. Peitä tylsä ​​olut pöydät ruoho vihreää kaitaliinoja tai pöytäliinoja jalkapalloa ilmeen. Pitkäksi ja miellyttävä istuu BBQ tai jännittynyt pelit tarjoavat mukavan tyyny. Tämä jalkapallo Tyyny Tinker kokonaan ilman ompelua taitoja, vaan sinun tarvitsee vain tacker, veneet veitsi, kynä ja vaahto aluksella, kovalevy ja paksu, kestävä kangas tai turkista joka sopii kirkkaan vihreän sävyyn jalkapalloon osapuolelle.

Voit myös korjailla näiden ohjeiden lisäksi mukava tuoli tyynyt tai istuintyynyt puutarhan. Käyttämällä kuminauhat ja tarraa, tyyny voidaan helposti asentaa penkit ja tuolit ilman jatkuvasti putoamisen istuimet. Inspiroidu ja luoda omia tyynyt jalkapalloa tai muita teemabileitä.

Sisältö: Tinker jalkapallo tyynyt

 • Teko-ohjeet jalkapallo tyynyt
 • Ideoita jalkapallo huonekaluja ja koristeet
 • Video: rakentaa jalkapallo-istuinlaatikko

Teko-ohjeet jalkapallo tyynyt

Materiaalit ja työkalut

 • Vihreä kuitukangasta tai selkeät
 • Vaahtokumitiiviste
 • Kovalevylle leveyden istuimen pinnan, ja. Leveys pankki B.
 • kuminauhat
 • Tarvittaessa tarrakiinnittimet
 • Naulaimessa
 • sakset
 • Leikkuri tai mattoveitsen
 • kynä

Vihje: 3 mm paksu kovalevy voidaan leikata sekä leikkuri veitsi terävä terä, ja jossa on dip ja palapelin haluttuun muotoon. Kiinnittää huomiota yrityksen kiinnityksen levyn.

leikata verhoilu, kangas ja kovalevy

cut vaahtoMattoveitsellä leikata vaahto.festtackern kuitukankaita vaahdonfesttackern nurmikko vihreä matto vaahto ja kovalevyn.

Ensimmäinen vaihe on määrittää koko tyyny, tämä toimenpide leveys pankin tai - kun kyseessä on tuoli - muodossa istuimen pinnan. Siirrä mittaukset kovalevyn, korjata sen ennen kuin se leikataan.

Aseta sitten räätälöity kovalevyn päälle vaahtopehmikkeen ja leikkaa se samankokoisia. Se asetetaan sitten verkossa ja allekirjoitti ääriviivat. Lisää reunus 5 cm kummallakin puolella ja tulee myös merkitä sitä kynällä.

Vihje: Jos Web on kaunis ja vähemmän kunniallisia puolelle, merkinnät tehdään vähemmän kauniita puolella.

festtackern fleeceä tyynyn

Leikkauksen jälkeen kantaa vihreää fleece vaahto sisälle kynä linjat ja makasi hänen kovalevyn. Nyt ulkonevat kankaan reuna taitetaan reunojen yli ja nitoa. Kantikkaille jalkapallo tyyny on helpompaa nitoa ensin pitkiä sivuja. Toista tämä vaihe, jossa lyhyt sivu. Kierroksella muodot up-kudokselle tähteet voivat olla päällekkäisiä, katkaista tässä tapauksessa liian paljon karkeita reunoja.

liittää kuminauhat

korjata kuminauhatkorjata kuminauhat niiteillä.

Jotta ei liukua jalkapallo tyynyt pankista, voit liittää yhden tai kaksi kuminauhaa. Koosta riippuen istuinosan nidottava etäisyydellä 5-10 cm ulkoreunasta niin, että niiden päät kohta sisäänpäin sijasta reunaan tyynyn.

Vihje: Jos Velcro alapuolella jalkapallon tyynyn ja toisessa päässä kuminauhan asennettu, on sen festtackern vain kahden nauhan lopussa ja liittää sen helposti vaikka keskellä puutarha penkki.

Tämä tyyny on myös istuu jalkapallon katsomossa on julkisiin tiloihin, mukava stadionin ja kotitekoista jalkapalloa ulosteet laatikoita.

Tinkered jalkapallo tyynytSiellä menee jalkapallo tyyny.Kiinnitä istuintyynynMukaan kuminauhat, se pysyy turvallisesti makaamaan penkit.Jalkapallo tyynyt ja jalkapallo pöytäRuohon vihreä istuintyynyn sopii vihreä kangasverhoiltuna futispöytä tai kaitaliinan jalkapallon ilmeen.

ostaa tuotteita seurata perässä Amazon

Ideoita jalkapallo huonekaluja ja koristeet

Tukevalla vihreää kangasta tai turkista myös istuin laatikot, taulukoita tai tavoite seinät voidaan merkkijono sitä. Jos sinulla on rakentaa Torwand, Merkitse aukko kankaan ja leikkaa ne irti sik-sak-muotoon. Vedä sitten kangasta tiukka yli puulevy ja Nido reunat takana tiukasti.

tavanomaisissa olut pöydät suunnittelu on vielä yksinkertaisempi: Paksu kangas on nidottu pöydän yli ja venytetty pohjalle. Mutta jos haluat irrottaa pesua hänelle olisi Taita ulkoreunasta sisäänpäin ja mieluiten pidä hukata - vaihtoehtona ilman Ompele sauma rautanauhassa tai helma fleeceä. Lopuksi, Velcro on kiinnitetty taitettu reuna ja pöydän pohja, niin että pöytäliina levyn alapintaan voidaan kiinnittää Velcro yhteys.

Pienelle futispöytä nauhassa puinen levy vihreä kangas ja maali, jossa on valkoinen kangas kynä merkit jalkapallokentän. pieni jalkapallo tavoitteita voida tinkered sitten koostuu kolmesta lokit, jotka on kiinnitetty lyhyet kynnet kentällä. pala mandariini verkoston verkkoa käytetään esimerkiksi. Loppujen lopuksi tarvitaan vain mini-jalkapallo ja jopa pelin aloittamista.

Video: rakentaa jalkapallo-istuinlaatikko