Kakerlakker: gips fjerne Bosch PMF 250 CES

Skarpt værktøj for rengøringsfladerne

Kakerlakker: gips fjerne Bosch PMF 250 CES

Bosch PMF 250 CES kommer sammen med en rig værktøj arsenal. Hjem forbedring af skraberen er et alsidigt værktøj. Den er velegnet til fjernelse af gips, som i vores eksempel, samt fjerne malingen, især med tykke, gamle laklag. For Autoschrauber skraberen er særligt interessant: Essayet kan tildeles gamle, hård Fjern undervognsbeskyttelse. Selv med gamle fliseklæber af lægen er bedst egnet til at skabe en ren og glat flise overflade.

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/wissen, Format: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278911 '17.861, '');

Kakerlakker: gips fjerne Bosch PMF 250 CES

Putz fjerne oscillerende typen

Kakerlakker: gips fjerne Bosch PMF 250 CES

kan fjerne gips hjem forbedring meget, meget svært. Hvis det ikke gør, som en lille plaster på gips er i vores tilfælde, på en gammel mursten, der arbejder med mejsel og hammer er hurtigt ved at blive en svedig og især ikke særlig grundig affære.

På niveau 6, Bosch Multi Tool skaber en vibrerende hastighed på 12 m / s og er 140 watt fra tomgangshastigheden udgør et svimlende 20.000 omdr / min. Hjemmehåndværkere, disse magt udvikling manifesterer sig i en mærkbar, men ikke ubehagelige vibrationer af enheden. Den Schabaufsatz svinger frem og tilbage, så hurtigt, at øjet næsten ikke lægger mærke denne bevægelse.

Når anerkendt, lægen udvikler en bemærkelsesværdig kraft: Rengøring bidder flyve sidelæns, når de homogene mærker brydes af den ekstremt hurtige vibrerende læge klinge kvasi. I videoen, viser forestillingen.

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/wissen, Format: Standard Banner (under tema) 468x60
SmartAdServer (37381/278911 '16464 '');

Kakerlakker: gips fjerne Bosch PMF 250 CES

Håndtering og resultat

selvsikker håndtering af Bosch Multi Tools når skrabning: Den kraftfulde oscillerende bevægelse af enheden overføres kun moderat til brugerens hånd. Bortset beton forbliver den Schabeaufsatz var ingen Nøgenhed flise klæbestoffer eller maling lag er heller ikke et problem som tørret gips.

Positivt endvidere, at støvdannelse var begrænset. Dette skyldes arbejdsprincippet af anordningen: I modsætning til radialt eller lineært opererer maskiner af det fjernede støv er ikke accelereres i en retning og flyver væk; det forbliver snarere er relativt ensartet i tillæg til skraberen eller i det mindste ikke kastes så langt ud.

Konklusion på afdelingsniveau af kakerlakker

Bosch PMF 250 CES gør Schabearbeit nemt og hurtigt. Værktøjet er godt i hånden, støvet er moderat. For små og større renoveringer, som giver anledning til Schabarbeiten indretningen er absolut egnet. 

købe produkter fra Amazon

Yderligere information