Kakkerlakken: pleister verwijder de Bosch PMF 250 CES

Scherp voorwerp voor het reinigen van oppervlakten

Kakkerlakken: pleister verwijder de Bosch PMF 250 CES

De Bosch PMF 250 CES komt samen met een rijke gereedschap arsenaal. Verbetering van het huis van de schraper is een veelzijdige tool. Het is geschikt voor het verwijderen van gips, zoals in ons voorbeeld, en verwijder de verf, vooral bij dikke, oude verflagen. Voor Autoschrauber de schraper is bijzonder interessant: Het essay kan worden toegekend oud, taai verwijderen bescherming bodemplaat. Zelfs met oude tegellijm van de arts is het best geschikt voor een schoon en glad tegel oppervlak te creëren.

// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/wissen, Formaat: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer ( '37381/278911' 17861, '');

Kakkerlakken: pleister verwijder de Bosch PMF 250 CES

Putz verwijdert de oscillerende Type

Kakkerlakken: pleister verwijder de Bosch PMF 250 CES

kan verwijderen gips home improvement zeer, zeer moeilijk. Als dit niet gebeurt, als een klein stukje van gips is in ons geval, op een oude bakstenen, het werken met beitel en hamer is hard op weg een bezwete en zeker niet bijzonder grondig aangelegenheid.

Op niveau 6, de Bosch Multi Tool creëert een trillende snelheid van 12 m / s en zijn 140 watt van de macht van het stationair toerental bedraagt ​​maar liefst 20.000 omw / min. Zelvers deze krachtontwikkeling manifesteert zich in een aanzienlijke, maar niet onaangenaam trilling van de inrichting. De Schabaufsatz zwaait heen en weer zo snel dat het oog nauwelijks merkt deze beweging.

Herkende de arts ontwikkelt opmerkelijke kracht: Het schoonmaken brokken zijwaarts vliegen, zodra de homogene merktekens wordt gebroken door de zeer snelle vibrerende rakel quasi. In de video, de prestaties laat zien.

// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/wissen, Formaat: Standard Banner (onder thema) 468x60
SmartAdServer ( '37381/278911' 16464, '');

Kakkerlakken: pleister verwijder de Bosch PMF 250 CES

Behandeling en resultaat

betrouwbare handling van de Bosch Multi Extra wanneer schrapen: De krachtige oscillerende beweging van het apparaat is slechts matig doorgegeven aan de hand van de gebruiker. Behalve beton blijft Schabeaufsatz geen schaamte, tegellijmen of verflagen zijn ook geen probleem want gedroogde gips.

Op een positieve noot verder dat de stofvorming was beperkt. Dit komt door het werkingsprincipe van de inrichting: In tegenstelling radiaal of lineair werkt met een machine van de weggenomen stof niet versneld in een richting en vliegt weg; plaats blijft relatief gelijkmatig naast de schraper of althans niet zo ver weggegooid.

Afsluiting van de subsectie van kakkerlakken

De Bosch PMF 250 CES doet Schabearbeit gemakkelijk en snel. Het gereedschap is goed in de hand, het stof is matig. Voor kleine en grote verbouwingen, die tot Schabarbeiten geven, de inrichting is geheel geschikt. 

kopen producten van Amazon

nadere inlichtingen