Katkomissahaa Bosch PCM 7S testissä

Katkaisusahan ja jiirisirkkeli testissä: Bosch jiirisaha PCM 7 S

Bosch PCM 7s on uutuus markkinoilla hiippa sahat, jotka ovat yhä suosittuja rautakauppa työpöydät. Nopea ja tarkka hiippa innoissaan jopa puoliammattilainen laitteet; Kulma ja viistosahaukset ovat helppoja.

Viittaus joukossa sähkötyökaluja perinteisesti tulee Boschin: Sähkötyökalut sijaitsee Saksan markkinoilla arvioidaan vuosikymmeniä vihreää ja sinistä laitteita Schwaben. Olemme uusin kehitys Kappsägetechnik jotka testasivat Bosch PCM 7s ainoastaan ​​sinulle ennen laukaisua. Bosch PCM 7s tulee myyntiin huhtikuussa 2011. kaupassa.

Sisältökatsaus: Bosch PCM 7S testissä

 • Katkomissahaa Bosch PCM 7S: Tekniset
 • Pakkaus- ja kokoonpano
 • Teränvaihdon ja käsittely
 • käyttöohjeiden
 • Katkomissahaa Käytännön koe: Näimme Boschin PCM 7S
 • suora leikkaus
 • hiippa
 • jack rafter
 • Bosch PCM 7 S: Hyödyt ja haitat
 • Testitulos Bosch PCM 7S
 • Ota Bosch:
 • ostaa tuotteita Amazon

Katkomissahaa Bosch PCM 7S: Tekniset

bosch hiippa  PCM 7 S
nimellisteho 1200 wattia 
joutokäynti 4800 U / min
paino 11,8 kg
luokka II
Sahanterän halkaisija 190 mm
Sahanterä paksuus 1,4-2,5 mm: n
porauksen halkaisija 30 mm
melutaso 94 db / A (Käytä kuulosuojaimia!)

Pakkaus- ja kokoonpano

Erittäin hyvin pakattu Bosch PCM 7s tulee asiakkaalle: Vihreä laatikko on kiinteä, laite on vakaa välissä Pappelementen. Rakenne ei jätä kysymyksiä auki. katkaisusahan poistetaan nopeasti pakkauksesta ja sijoitetaan; varmasti vaikuttava laite.

Paristot laser on sijoitettu eteen ohjauskahvan sahan; paristokotelo on melko hyvin tehty, hinischtlich napaisuus jatkossakin kysymyksiä vastaamatta.

Vihreä muovinen työtasolla laajennukset ovat mielenkiintoinen ajatus. Ne voidaan kytkeä pois työpöytä ja luoda työalue vajaan metrin leveä vasemmalle ja oikealle. Vaihtoehtoisesti voit myös, kiitos plug-urissa ympärillä, voidaan yhdistää monia muita järjestelyjä tarjota koneistettuja työkappaleen optimaalisen pinnan.

Teränvaihdon ja käsittely

Terä muutokset Bosch PCM 7s on suhteellisen helppo toteuttaa. Vasen jalka koneen on kaupallisesti saatavilla kuusiokoloavaimella. Irrottaa terää, mutta jotkut temppuja on noudatettava: Täten kara on lukittu aluksi estää terän, sitten vasemmalle ympäri terän täytyy kiertää auki. Mikä kuulostaa monimutkaiselta, on melko yksinkertainen todella; terävaihdon saa helpommin jälkeen vilkaista käsikirjassa myös tulokkaita.

Käsittely laite on erinomainen: kaikki pätee, kahvat ja ohjauslaitteet ovat hyvin hallinnassa, ovat vailla purseet ja loogisesti järjestetty. Dual Sahan varren suojaa unabsichlichem kytkentä työpöydällä valmistettu tukevasta alumiinista herättää luottamusta. Kytkimet ja käyttökahvat tarttuvat juuri; kulma säätö on tarkka ja hyvin lukittu. Kaiken kaikkiaan laite tulee eri kuin suuri ja vakaa, ei mitään heiluu, ei mitään helistimiä.

käyttöohjeiden

Käyttöohje on ymmärrettävää, monikielinen ja laaja. Kaikki hallintalaitteet ovat selkeästi esillä ja numeroidaan paljon grafiikkaa. Kieli on tekninen ja hillitty, mutta ymmärrettävää, ja toiminnassa, edellyttäen jotkut asiantuntemusta, ei kysymyksiin. Lisätietoja tiettyjen työkappaleiden annetaan, ulkoasu on selkeä ja ymmärrettävä.

Katkaisusahan ja jiirisirkkeli testissä: Bosch jiirisaha PCM 7 S

Katkomissahaa Käytännön koe: Näimme Boschin PCM 7S

Meillä Bosch PCM 7S testattu katkomissahaa käytännöllisellä testissä ja olivat erittäin tyytyväisiä: kiristys, säätämällä, sahaus - laite todella mahdollistaa tarkan veneet!

suora leikkaus

Katkaisusahan ja jiirisirkkeli testissä: Bosch jiirisaha PCM 7 SKatkaisusahan ja jiirisirkkeli testissä: Bosch jiirisaha PCM 7 S

Kun kiristetty, PCM 7S sahat nopea ja erittäin värinätön mukaan lukitussa työkappaleeseen. Silti hänen vakaa ja raskas käsittely työkalu etuja.

Sisäänrakennetun laser, käyttöliittymä voi antaa tarkkoja, osio on mahdollista pienellä vaivalla ja vakuuttava, jälkeä.

Kautta varmistettu kaksi kytkintä kädellä ei tapahdu mitään, lisäksi liikkuvan kilpi on valmistettu kirkkaasta muovista suojella lentämästä puru ja terän levossa.

hiippa

Katkaisusahan ja jiirisirkkeli testissä: Bosch jiirisaha PCM 7 SKatkaisusahan ja jiirisirkkeli testissä: Bosch jiirisaha PCM 7 S

Kukaan ostaa katkomissahaa koska hän vain vain tehdä leikkauksia: miksi olemme toinen leikkaus 35 asteen mitre teloitettiin.

Ennen työkappaleen asennetulla puristin on kiinnitetty, jiirikulmaksi on asetettava. Tämä tehdään tarkasti suuren mittakaavan, joka mahdollistaa helpon luettavuuden. Jopa viistetty suoritetaan tarkoituksenmukaisesti ilman murskaamiseen reunoja.

jack rafter

Katkaisusahan ja jiirisirkkeli testissä: Bosch jiirisaha PCM 7 SKatkaisusahan ja jiirisirkkeli testissä: Bosch jiirisaha PCM 7 S

Huippuunsa katkomissahassa on ns jack rafter: Tämä ei ole vain horisontaalinen, vaan myös pystysuoraan hiippa valmistetaan. Toisin sanoen, varsi katkaisusahan kallistetaan sivulle.

Täällä, terä on sijoitettu hyvin epätavallinen kulma, myös varsi ei voida suorittaa täysin alaspäin vaikuttava voima. Tässä on tärkeää tehokas terä ja tehokas, nopea-kiertävä.

Myös tämä vaativa liikkumaan Bosch PCM 7S helposti mahdollista, leikkaus on tarkka ja nopea, työkappale ei luista.

Bosch PCM 7 S: Hyödyt ja haitat

Katkaisusahan ja jiirisirkkeli testissä: Bosch jiirisaha PCM 7 S

Katkomissahan ja jiirisaha Bosch PCM 7 S on hienostunut laite, rautakauppa korkeat vaatimukset tarkkuuden ja käsittelyyn. Saksassa kehitetty laite pettynyt käyttäjät eivät: Kaikki tiuskaisi Tarkkaan kytkimet on sijoitettu ergonomisesti, suorituskyky vakuuttunut. Suora leikkaus tehdään muutamassa sekunnissa, viistosahaukset täytyy nopeasti toteuttaa. Vaativa muutos leikkaukset voidaan helposti ja tarkasti säätää - Peukkua käsittelyä ja laatua.

Terävaihdon on nopeaa ja helppoa, avain ruuvata ankkuri on laitteen mukana. Alkuperäinen käynnistys ei vaadi erityistä asennustyötä. Kuljetusta varten sivustoon, saha on lisäksi varustettu kuljetuslukko, joka on helppo avata ja lukita.

Yksi negatiivinen on ainoa pikkujuttuja: Voisit etsiä liitteenä puristin olla hieman vahvempi. Myös taittaa yleiskatsaus valvonnan manuaalisen olisi toivottavaa.

Testitulos Bosch PCM 7S

Tarkkuuden, ergonomian ja käsittely top - tämän näin olet oikeassa. 

Ota Bosch:

Voit etsiä lisätietoja Bosch jiirisaha PCM 7 S, kaikki muut sähkökäyttöiset Boschin ja hyviä vinkkejä aiheesta rautakauppa:

www.bosch-do-it.de
www.1-2-do.com

ostaa tuotteita Amazon