Katon eristys: optimaalisesti eristetty katto

Kaikki katon eristys

 • Katon eristys: optimaalisesti eristetty katto
 • Erilaisia ​​tapoja eristää kattojen
 • palkin
 • Väli- tai alle orret
 • Katto täyte höyrysulut
 • katon eristys
 • Tasakatto eristys
 • Tasakatto kunnostus
 • Moss pysähtyä katon

Edessä parvi muuntaminen, omistajan tulisi perehtyä määräysten Energy Saving Ordinance (www.enev-online.de). Kirjoita rakentajat tiettyjen eristysarvojen katon vähentää lämmön tarvetta ja käyttökustannuksia.

Katon eristys: optimaalisesti eristetty kattoPoikkileikkaus on optimaalisesti eristetty katto

On olemassa erilaisia ​​eristys. Optimaalisesti eristetty katto on kaikki: tulipalo, ääneneristys ja lämmöneristys. Neuvotteluja tällä kukaan rakennus- ja muistomerkki toimistoissa, arkkitehti tai pätevä käsityön yrityksiä. Hyvin eristetty katot kestävät lämpötilan ehdoin antaa hyvää elinympäristöä ja vähentämään energiankulutusta - ja parvi muuntaminen eristys on tietysti edellytys.

Erilaisia ​​tapoja eristää kattojen

Eristeessä sinulla on mahdollisuus välillä orret, eristyksen Höyrysulun ja väli- tai alapuolella orret.

palkin

Katon eristys: optimaalisesti eristetty katto

Palkin yläpuolelle on asennettu kattopaarteiden ulkopuolelta.
Se etu, että palkin on rakennuksesta fysiikan ja lämpösuoja kannalta kiinteässä eristys. Koska ei kattotuolit keskeyttää lämpöä kerros, on vähemmän energiaa heikkoja kohtia ullakolla. Avaruudessa palkit näkyy, mikä takaa erityisen mukavan elämän ilmapiiri. Saatat tarvita luvan suunnitteluviranomainen, kun pääty korkeuden ja tämä voisi muuttaa estetiikka talon läpi orret. Yhteydet kattoikkunat tai hormit on mukautettava muuttuviin katon korkeus.

Väli- tai alle orret

Katon eristys: optimaalisesti eristetty katto

Väli- tai alapuolella orret on yleensä asennettu sisäpuolelta. Tässä välisen eristeen orret on tehty ilmatiiviisti lämmin katon: eriste on kerrostettu koko korkeus palkin ilman ilmakerros ja suojattu sisäpuolelta lisäksi ilmatiiviin kalvon kosteudelta. Tämän tyyppinen eristys sekä kiven ja lasivillan ja luonnon eristys voidaan käyttää. Eristeen välillä orret, alle-palkin eristys on usein yhdistetty. Siten, orret on peitetty suhteellisen ohut eristekerros sisällä ja tehokkaasti vähentää kylmäsiltoja. Seuraavaksi rakenne voidaan halutulla planked kanssa kipsilevy tai peitetty puuta profiileja.

Katto täyte höyrysulut

Katon eristys: optimaalisesti eristetty kattohöyrysulku<br>Kuva: Bauder

Katon kunnostus on myös mahdollista tuella Dachsanierungs- eristys järjestelmien erityinen höyrysulun, ilma kalvot ns muuttuja höyry tiiviste, että eristys kattotuolien väliin ulkoisesti tuoda lokeroihin välillä orret. Tämä menetelmä on suositeltava, jos kate lukien kattoruoteisiin on täysin uudistettu. Siten sisäpintojen myöhempää eristystä ei saa poistaa, kun se muunnetaan ullakko lattiat ja huoneet voidaan edelleen käyttää edes kattojen kunnostus. Meidän kuva esittää katon kunnostus kanssa höyrysulun poikkileikkaukseltaan: katemateriaali, katto rima laskuri rima ja että ylimääräinen eristys järjestelmä, höyrysulun ja olemassa olevien ja lisättiin välinen eristys orret. Huone-sivupaneeli ei tarvitse uusia. Periaatteessa vain tehokas eristys, kun katto ihon hyvässä kunnossa, ja napojen höyryn hidastin suoritetaan kattorakenteen täysin tuuli-tiivis ja ilmatiivis.

Alle www.dachdecker.net rakennusten omistajat ja kehittäjät lisätietoja.

katon eristys

Tasakatto eristys

Katon eristys: optimaalisesti eristetty kattoLähde: Wikipedia; Kirjoittaja: Stuart Bull

On olemassa erilaisia ​​tasakaton. On ilmanvaihto kylmä kattoja, ja nämä ovat tulleet laaja menossa pois muodista, ja ilman ilmanvaihtoa lämmin katot, jotka ovat yleisimmin suoritetaan rakenteeltaan ylivoimaisesti. Tasakatolla asettaa suuria vaatimuksia eristeiden, tiivistys ja huolto. Siksi tasakaton tulee tarkastaa huolellisesti ennen talven jälkeen viimeisen lumisade.

Tasakatto eristys: Rakentaminen

Useimmissa tapauksissa on tasainen katto sisemmästä kipsi, teräsbetonin katto, höyrynpaine tasoituskerros ja höyrysulun, joka yhdessä varmistavat, että vesihöyryn diffuusion eristys on estetty, ja se ei ole liota eristeet. Minkä jälkeen mineraalikuitu eristys, aukko eristys ja katto tiivistämällä balansskikt. Lopuksi, katto soralla on painotettu vähentää lämpökuormaa.

Tasakatto kunnostus

Kun kunnostaa tasakatto?

 • in Schimmeplpilzbefall
 • Paikallisten kosteudelta
 • Joilla on korkea energian menetystä
 • Ja suurella lämpökuorman huonetta kesällä.

Maksaa tasakatto eristys (päivämäärä):

Saneeraus tasakaton maksaa välillä 100 ja 200 euroa neliöltä.

Moss pysähtyä katon

Katon eristys: optimaalisesti eristetty katto

Moss katolla on ärsyttävää ja erittäin hankala puhdistaa. On pieni kuparinauhalla joka yksinkertaisesti liimattu kattoon, joka estää sammalta pysyvästi oman katon. Kun sataa positiivisesti varautuneita kupari-ioneja vapautuu kuparin molekyylien ja siirtää sadevettä. Sadevesi on levinnyt katon pinnan ja poistaa sammalta ja jäkälää elinkeinoja. Sammal-Stop on erityinen kupari hihna, joka asetetaan pitkä viipymisaika erityinen pintarakenne sadeveden, sadeveden voi absorboida erityisen suuri määrä kupari-ioneja.