En ole koskaan nähnyt niin paljon keitetyt televisiossa kuin nykyisin. Mitä yleisö tuntuu, kun he katsovat joka ilta kokkiohjelmia?


Haku kodikkuutta, koska ne aiemmin isoäidin keittiössä oli? Johtuu siitä tehdä pesiviä, tämä uusin trendi, oma olohuone lämpimänä pesä? Kyllä - ja tämä pätee erityisesti keittiöön, joka on tullut viime vuosina sekä alue, jossa asumisen laatua ja sosiaalinen kohtauspaikka. Oli keittiön aiemmin vain työnä, tarjottiin tilaa, että aterian pöydälle, joten se on nyt elinympäristö Status Laatu: Ystävät eivät ole enää vain kutsuttu olohuoneeseen, mutta on usein koko ilta ruoanlaitto, pelejä, ja jutteleminen vietti keittiössä.

Moderni keittiö on mukava, tarjoten monipuolisen. Kaikki pienen ja Square on korvattu antelias huonekalut ja kodinkoneet yhtyeitä. Ja hienostunut sekoitus metallia ja lasia, massiivipuu tai luonnonkivi lisää vaihtelua keittiöön. Lisäksi tylsä ​​värit korvattiin valoisa ja iloinen sävyjä.

Sillä Küchentapezierung on suuria taustakuvia, joka ei ainoastaan ​​vakuuttaa hänelle kuvioita, mutta myös täyttää kriteeri olla tunteeton ja pestävä. Päällystetty, raskaiden tapetti siedetty ruoanlaitto höyryt ja joskus Rasvaroiskeet. Valitessaan mutta sinun tulee varmistaa, että valitset laatu, joka on merkitty harjalla ja aaltoviiva (extra pestävä), edullisemmin kolme aaltoviivaa (kulutusta kestävä). Joten on jatkanut nauttia hänen keittiön tapetti.

alkupaloiksi? Lisätietoja on saatavilla esitteessä "Living with taustakuva", joka on nimittää Saksan Taustakuva instituutin 60460 Frankfurt am Main, PL 940242 ilmaiseksi. Etusivulla www.tapeten-institut.de he löytävät mielenkiintoisia taustakuvia vihjeitä.