Keller herontwikkelen - detecteren schade - vast te stellen gebreken

In de eerste plaats schade aan een gebouw kan worden gezien in de kelder en de kelder en het gevoel: Dit zijn de plaatsen waar zich voordoet een gebrek aan waterdichting en isolatie om snel aan te steken. Indien de schade niet beperkt is en vast, kan dit van invloed op het hele gebouw en verspreid. Bescherm uw kelder - herken je de zwakke punten te bekijken en te corrigeren. Vaak kan een bruikbare woon- of opslagruimte ter gelegenheid van een verwaarloosde kelder te maken.

Inhoud rehabiliteren over Keller

  • onderstrepen de kelderverdieping
  • Schade veroorzaakt door zoutuitbloeï
  • horizontale barrières
  • isoleren van de kelderplafond
  • Aanwijzingen voor het isoleren van de kelderplafond
  • isoleren van de kelder van binnenuit en seal

Keller herontwikkelen - detecteren schade - vast te stellen gebreken

onderstrepen de kelderverdieping

Kelderverdiepingen worden onderworpen aan hoge belastingen en vereisen een beschermende verf met cement en beton kleur, waardoor ze resistent zijn en gemakkelijk te reinigen maakt. Hier leert u hoe u prime de keldervloer en verspreid rechts en welke kleur is geschikt voor de stookruimte. onderstrepen de kelderverdieping

Schade veroorzaakt door zoutuitbloeï

Keller herontwikkelen - detecteren schade - vast te stellen gebreken

Huizen met een honderd jaar en meer onder zijn riem hebben vaak last van een hoge concentratie van zouten muur, trekt het water. Zo vaak in oude huizen efflorescenties waargenomen, veroorzaakt door de kristallisatie van zout. Tegenover deze schade die u zullen helpen alleen van invloed op het oppervlak van het metselwerk waterdicht agenten en een speciale restauratie.

Lees meer over zouten en schimmel.

horizontale barrières

Keller herontwikkelen - detecteren schade - vast te stellen gebreken

Een horizontale vergrendeling is een waterafstotende lijn in metselwerk, waarboven de bouwconstructie uitdrogen. Een werkwijze voor een dergelijk slot is een injectie met het loslaatmiddel was die wordt ingebracht in de wand. Hiertoe wordt de wand wordt verwarmd met verwarmingselementen 150 graden, en gedroogd, vervolgens geïnjecteerd paraffine onder druk.

Meer over horizontale barrières.

isoleren van de kelderplafond

Keller herontwikkelen - detecteren schade - vast te stellen gebrekenBron: Wikipedia; Auteur: Christian Gahle, nova-Institut GmbH

Een kelderplafond isolatie wordt onderschat. Het doen van dit soort kan veel energie kosten van de isolatie al te besparen en is ook in tegenstelling tot andere daaropvolgende isolatie gunstig. Door het isoleren van de kelder plafond kan al op de 5-10% van de energie kostenbesparingen en brengt tegelijkertijd zowel een open haard en een noise-bescherming op uw kelder plafond. Welke andere voordelen worden uitgelegd in ons artikel over de kelder plafond isolatie.

Aanwijzingen voor het isoleren van de kelderplafond

De kelder plafond te isoleren is niet bijzonder moeilijk, maar zeer effezient omdat je tegelijkertijd geld te besparen door energie te besparen. U kunt direct lijm de isolatie aan het plafond of geïntegreerd in een bar constructie. Beide versies presenteren we onze gids voor het isoleren van de kelder plafond.

isoleren van de kelder van binnenuit en seal

Keller herontwikkelen - detecteren schade - vast te stellen gebreken

Een afdichting en isolatie van buitenaf niet mogelijk of te duur, zodat kelderverdiepingsmuren kan worden afgesloten van binnenuit. Een manier is om speciale kuiltjes platen op de muur met drainagefunctie tegen vocht. Vents op en neer het vocht kan ontsnappen. Vervolgens kan de pleister sporen huiselijk.

Isolatie van binnenuit bescherming tegen vocht.