Keller tætne udefra og indefra

isolere kælderen loftet

Keller tætne udefra og indefraKilde: Wikipedia; Forfatter: Christian Gahle, nova-Institut GmbH

En kælder loft isolering er undervurderet. Gør denne type kan spare meget energi udgifter til isolering allerede og er også i modsætning til andre efterfølgende isolering gunstig. Ved at isolere kælderen loftet kan allerede være 5-10% af den energi besparelser og bringe samtidig for både brand og en støj beskyttelse på din kælder loft. Hvilke andre fordele er forklaret i vores artikel om kælderen loftet isolering.

Indhold om kælder isolering

  • Kælder loft isolering
  • tackle kælder isolering ordentligt
  • Køb Restoration Amazon
  • Reparation af de udvendige vægge og kælder sæl
  • Seal kælder inde og isolere
  • forsegle væggene i kælderen til højre
  • Køb punkter på Amazon

tackle kælder isolering ordentligt

Keller tætne udefra og indefraisolering indeKeller tætne udefra og indefraIsolering drænlag udenfor

På grund af sin placering i jorden altid modtagelig for fugt, det er sandt, især på pleje til renovering af kældervægge og omdannelsen af ​​kældre respekteres. Den mere omfattende version er forseglingen af ​​ekstern adfærd for handyman lysere selv er isoleringen af ​​indre.

Hvis en anvendelse som en levende, hobby eller fitness Keller søgte, isoleringen er det første skridt, i henhold til kravene i EnEV, energibesparelser regulering (forbeholdene til opretholdelse af isolering værdier af energibesparende regulering (EnEV) finder anvendelse, så snart der er indeholdt i eller omkring kælderen for at imødekomme de rum på boligområder niveau).

Kan være isoleret fra ydersiden og tæt, skal U-værdien være (varmeledningskoefficient) på mindst 0,40 W / m²K. Er kun mulighed for at renovere indefra, må kun 0,50 opnås W / m²K. Ved kraftig eksponering til vand en kombination af nubbed isolering og dræning lag skal være på tætningen følge perkolat straks feeds drænrøret (se billedet til højre).

Mål kun udseendet af en kældervæg skal gendannes eller forbedres, så det er nok til at forny belægningen, fortrinsvis med skimmel-resistente materialer, såsom kalk gips eller kalciumsilikat boards. Er stadig for meget salt i væggen, er bragt til en restaurering. Han har en høj porøsitet og det kan lagre i krystalliseret form, uden at blive beskadiget.

hvor imod Men den gamle bygning en allround restaurering, indsatsen er ikke i rimeligt forhold til indkomst, som man skal gøre uden brug af højere værdi. Til opbevaring af frugt, grøntsager, vin er den "keller luft" lige ret.

Køb Restoration Amazon

Reparation af de udvendige vægge og kælder sæl

En manglende eller defekte lodrette forsegling bygningsdele, der er den eksterne tætning af kælderen eller bunden projektil, fører hurtigt til opstigende fugt. Her kælderen væg udefra skal forsegles.

Keller tætne udefra og indefraKeller tætne udefra og indefra

Så snart vandet absorption af den grundlæggende murværk stoppes igen, den beskadigede murværk begynder at tørre. Så yderligere reparationer kan gennemføres. forbedre perimeter isolering, beskyttelse af forsegling eller dræne fugtbeskyttelse ofte yderligere. Belastningen af ​​ydersiden kræver særlige foranstaltninger.

Nyttigt, men ikke altid udføre, er en omfattende tætning af den ydre skal. Efter alt, skal kælderen væg udsættes rundt i huset. Den gamle segl undersøges for skader. Hvis den er udført forkert eller bliver permeabel efter lang tid er det fjernet, kældervæg rengøres.

Bare gamle huse, hvis kældre blev kun beregnet til opbevaring af fødevarer, har ofte ingen sæl. Trykke vand kræver et beskyttelsessystem af en dræning og to bituminøse membraner eller mindst to lag af kold bitumen, forstærket af en Armierungsvlies. Det er en kløftede ark, hvori en Dränvlies er indstillet, eventuelt Drain Drain mursten eller brædder.

kan for at spare tid og nogle gange bruge præfabrikerede elementer bestående af perimeter isolering (skum), afvandingskommissioner (bonded polystyrenperler, midten) og filter stof. Presning vand filtreres og føres nedad til dræning pipe.

Keller tætne udefra og indefra

Ringen af ​​drænrør anvendes omkring huset til at lede vandet væk fra væggen og ind i kloaksystemet eller i et egnet sted. Måske de eksisterende rør sandet, beskadiget eller sat forkert.

Den nye bevæges lidt under basen dybde, med en gradient på mindst 0, 5 procent, indlejret i et lag af groft grus og yderligere pakket ind i et filter fleece. En komplet regummiering kan slå op til 500 euro per meter til bog.

I vist i diagrammet viser en komplet tætning: indefra og ud forsegling, isolering (blå), afvandingskommissioner og filterfleece over stænkskærm fra groft grus, ned drænrøret i gruset.

Seal kælder inde og isolere

Keller tætne udefra og indefra

Nabobygninger, indkørsler og stier gør ofte det umuligt fuldstændigt at eksponere kælderen i gamle bygninger til fundamentet nederste kant og skabe isolering, sæler og afløb i henhold til DIN 18195 bagud. Således er kun fastgørelsen eller workover af forseglingen og isolering af indersiden forbliver.

Revner i beton og murværk kan fyldes med tætningsmateriale. Underetagen på den anden side er sikret, for eksempel Dichtschlämme mod opstigende fugt, væggene får en vandret barriere: Saw-at køre stålplader eller portionsvis caulking er radikale metoder - ikke hver bygning kan tåle.

Ligesom blød boligejer til injektionsproceduren: via huller indføres varm paraffin, en siliconeharpiks opløsning, eller andre midler i væggen, som fordeles der og danner en vandafvisende lag.

Særlige materialer til vægge og gulve

Restaurering plastre fremme tørring af murværk, fordi de tillader mere vanddampdiffusion i forhold til konventionelle rengøring. Derved ledningsevnen falder fugt i kapillærerne i murværket, hvorved indholdet af væggen med tiden fugtighed falder signifikant. Disse plastre har vist sig over mere end to årtiers beskadiget murværk.

Speciel puds og mørtel til indervæggen er et godt alternativ til udvendig isolering. Hvad der er vigtigt først og fremmest den korrekte tilslutning til vandret forsegling. For problemområdet sal er tørre afretningslag plader med højt cementindhold. De behøver ikke svulmer op og er immune over for skimmel. At beskytte tætningen foruden polystyren stiv skumpaneler tilbud, som reducere varmetabet desuden.

Keller tætne udefra og indefraKeller tætne udefra og indefraKeller tætne udefra og indefra

forsegle væggene i kælderen til højre

Før vi begynder, alle opblomstring - fjernes med en højtryksspuler - det er de krystalliserede mineraler på bygningens overflade. Så markerer alle steder, hvor enten fugt i kælderen eller endda vand strømmer ned murværket. Plasteret skal skæres af ved en meter radius omkring de punkter omkring.

Dernæst er en såkaldt horisontal barriere etableret. For at bore huller er anbragt i en vandret række i væggen for at få ved at forsegle væske ind i murværket. I hvilken højde hullerne skal bores, vil afhænge af omstændighederne i kælderen. Derfor bør processen først drøftes med en professionel. For at lukke hullerne igen bruge meget passende udbydes til udvalgte tætningsvæske Borehulskollektor Suspension.

Så kan man forsegle indervæggen: Efter den indre væg blev renset med en børste, kan Verkieselungsflüssigkeit anvendes. Derefter kommer den tilsvarende Dichtschlämme. For at lukke eksisterende huller og bump, der Dichtschlämme anvendes i forholdet 1: 1 blandes med sand og påføres med en murske et tyndt lag til at være nivellering punkter. en priming mørtel indsættes derefter i den friske tætningsmasse, der tjener som bindelag til genoprettelsen. Hvis kælderen senere males eller tapetseres, der skal anvendes til genoprettelsen stadig fint gips.

For at indeholde udsættelse for fugtighed indefra, kan kløftede ark frigøres med plastpropper til virkningen af ​​rengøring rester, og anvendes med mørtel fladtrykt væg. Vents op og ned fugten kan slippe ud. Banen pudset eller kan være dækket med gipsplader.

Keller tætne udefra og indefravedhæfte nopret arkKeller tætne udefra og indefraPåfør gips eller ...Keller tætne udefra og indefra... Vedhæft gipsplader

Køb punkter på Amazon