kerätä sadevesi tynnyri Sadeveden

kerätä sadevesi tynnyri Sadeveden

Sadeveden kerääminen säästää rahaa ja ympäristöä

Veden sijasta puutarhan lämpimänä vuodenaikana kallisarvoisia juomavettä tai pohjaveteen, se on nyt keväällä kerätä kastelu vettä kesän sade tynnyri. Niin arvokas pohjavesivarat suojellaan ja samalla lompakon. Lopuksi on sadevesi mitään kustannuksia - ja sen päälle, kasvit ovat tyytyväisiä, koska vesi ylhäältä on pehmeä ja kalkittomat.

erityinen sadevedenkerääjien, The Downspout kourun olla asennettu, ohjaa virtaa alas sadevesi sade tynnyri. Hyvissä keruujärjestelmät kuten Rainboy Marley, tehokkuus on yli 90 prosenttia. Tämän seurauksena lähes koko vesimäärä, joka virtaa läpi syöksyputkeen, kerättiin sade vesisäiliö ja poistetaan. 

Lisäksi sade keräilijät tapauksessa, jolloin ylivuotosuojaus asentaa, joka estää sylinterin voi valua. Tämä toimii periaatteella astioiden: sade keräilijät ja tonni on liitetty toisiinsa letkusta.

Sisältö: sadeveden ja sadevesitynnyreiden

 • Vesikourut suojaavat rakennuksia kosteusvaurioita
 • Rainboy: sade tynnyri ylivuotosuojauksella varten puutarhan kasteluun
 • Asenna downspout sateen tynnyri
 • Regentonne New Generation
 • Regendieb säästää vettä

Vesikourut suojaavat rakennuksia kosteusvaurioita

Sillä edellytyksellä, että sadevesi voidaan kerätä lainkaan, on luotettava ja ehjä Gutter System. Tämä ei ainoastaan ​​auttaa säästämään vettä, mutta myös suojaa rakennuksen kalliita aiheuttamia sade- tai vesisuihku. Tämä koskee myös autokatos, huvimaja tai mökki. Asennus iskunkestävä ja ulottuvuuksiltaan vakaata muovia kourut on helppo ja nopea tehdä ajateltavissa. Koska vievä juottaminen ei tarvita suojatun yhteyden, koska kohteet helppo kytkeä yhteen tai liimata.

Jos haluat tietää, mikä kanava on oikea oman katon, katso sivussa www.dachrinnen.de. On vieressä paljon hyödyllistä tietoa kourut alla piste palvelu on myös laskentatyökalu "Dachrinnenberechner",

Sisältö: sadeveden ja sadevesitynnyreiden

 • Vesikourut suojaavat rakennuksia kosteusvaurioita
 • Rainboy: sade tynnyri ylivuotosuojauksella varten puutarhan kasteluun
 • Asenna downspout sateen tynnyri
 • Regentonne New Generation
 • Regendieb säästää vettä

Rainboy: sade tynnyri ylivuotosuojauksella varten puutarhan kasteluun

kerätä sadevesi tynnyri SadevedenSade tynnyri on downspout kourunkerätä sadevesi tynnyri SadevedenSade tynnyri ylivuotosuojauksella

Kun vedenpinta piipussa, maksimi täyttökorkeus on saavuttanut sadevesi virtaa downspout viemäriin. Lisäksi Rainboy on itsepuhdistuva suodatin järjestelmä Se varmistaa, että vesi Butt on aina täynnä puhdasta vettä. Epäpuhtaudet tyhjennetään alemmassa laskuputken ja poistetaan kanavaan. Sademittarin Marley "Rainboy" on rakennusmateriaalien kaupan ja rakentamisen markkinat yhteiseen katuojaan värit harmaa, ruskea ja kuparin. Se sopii downspout koot 87-105 millimetriä halkaisijaltaan.

Asenna downspout sateen tynnyri

kerätä sadevesi tynnyri Sadevedenottaa mittaukset downpipekerätä sadevesi tynnyri Sadevedenleikkaus putkienkerätä sadevesi tynnyri Sadevedenpurseenpoisto leikatut päät

Erityisen tehokas on kokoelma sadeveden yli kourujen, downspout ja sade tynnyri. Tätä varten liittää rusetti kaulassa katuojaan ja mittaa etäisyyden Gegenbogen seinälle. Upotussyvyys 4 cm ja etäisyys talon seinään kiinnitettävä huomiota. Jos katon ylitys vain vähän, se riittää kaksi kaaria keula liitintä suoran.

Putkien laatua valmistajilta voidaan kiinnittää nopeasti ja helposti hieno-sahaa oikeaan pituuteen. Erityisen tarkka, se on kanssa hiippa tai jiirisaha. Niin se on helppo purseen leikatut päät ja varmistaa, että kohdetta asentaa helposti ja tiukasti ja siten talteenottotehokkuutta syöksyputken voidaan lisätä. 

kerätä sadevesi tynnyri SadevedenKokoa kohdettakerätä sadevesi tynnyri Sadevedenkiinteä puristinkerätä sadevesi tynnyri Sadevedenlöysä puristin

Jotta kiinnittää alaslaskuputken talon seinään, kiinteät puristimet ja löysä kiinnittimet on varustettu tulpat rakennuksen seinään. Kiinteän puristin turvaa downspout yläreunassa. Silmästä pultti on asennettu puolella kielekkeen siten, että downspout voidaan kiinteästi tässä vaiheessa. Välinen etäisyys kiinnikkeet pitäisi olla 2,00 enintään 2,50 m.

Kanssa "löysä puristin" laskuputken ohjataan keskellä tai alareunassa. Silmä pultti on kiinnitetty levyjen väliin. Siten, putki voi liikkua puristin ja muutosten kompensoimiseksi pituus Lämpötilan vaihteluiden takia. Lopuksi, alaslaskuputken pää johdetaan edelleen putkea sadeveden kanavan tai se päättyy sade vettä absorboivan hyvin.

Regentonne New Generation

Vapaa kasteluveden, kerätä edullinen sade tynnyri!

 • vihreä
 • polyeteeni
 • kierros
 • Ihanteellinen astia sadeveden keruu
 • Täydellinen paketti sisältää kannen ja kosketa
 • täydellinen valikoima
 • Tilavuus 210 litraa

Jotta vesipalju nyt verkossa


kerätä sadevesi tynnyri Sadeveden

Regendieb säästää vettä

Sade varkaat ovat täytetään puutarhan tyylikäs ja puhtain tapa, sade tynnyri kanssa kallisarvoista nestettä. Ne yksinkertaisesti työnnetään downspout ja pitää lehdet ja roskat kautta hienostunut suodatinjärjestelmän sateen tynnyri pois.

Enemmän sadeveden keräämistä seuraavan sukupolven kanssa Regendieb täällä.

Regendieb nyt verkossa!

 

 

osta sade tynnyri verkossa