Kerst ster van wasknijpers

Kerst ster van wasknijpers

Poinsettia kan worden gemaakt van verschillende materialen in alle soorten en maten te vouwen en sleutelen. Een origineel idee sterren zijn gemaakt van houten wasknijpers. Deze zijn gemakkelijk te reconstrueren en decoreren gewenst. Op deze manier creëer je individuele kerststerren als raamdecoratie of versieringen voor de kerstboom.

Deze geïllustreerde stap-voor-stap handleiding u het basismodel voor een kerstster gemaakt van hout knutselen, schilderen u naar believen of versieren met glitter, zilver en goud folie. Op basis van deze basisinstructies u kunt sleutelen verschillende sterren van houten wasknijpers.

Inhoud: Kerstmis ster van wasknijpers

  • Benodigde materialen lijst voor Kerstmis ster van wasknijpers
  • formulier poinsettia van wasknijpers: Instructies
  • fix houten delen met hete lijm
  • plakken aan elkaar Stern

Benodigde materialen lijst voor Kerstmis ster van wasknijpers

  • Houten wasknijpers (afhankelijk van de grootte 8 nietjes per ster)
  • Lint voor het ophangen
  • Hete lijm en warme lijmpistool

Verwarm de hete lijm

In de eerste stap van de warme lijm moet Verwarm. Afhankelijk van de fabrikant, dit seizoen is 8 tot 10 minuten. De uiteindelijke sterkte zijn afhankelijk van de temperatuur niveau. Hoe warmer de lijm wordt, hoe meer steun biedt.

formulier poinsettia van wasknijpers: Instructies

Kerst ster van wasknijpersVan wasknijpers poinsettia gevormd

Daarna is het vervaardigen van de poinsettia gemaakt van hout begint: Voor jou de metalen draad van elke beugel en de vormen van de houten delen van de poinsettia verwijderen. Het aantal benodigde beugels afhankelijk van de gewenste vorm en grootte. Elke tand wordt gevormd uit twee stukken hout, als wasknijper. In deze gids, hebben we een ster van acht wasknijpers gemaakt.

fix houten delen met hete lijm

Kerst ster van wasknijpersEerst lijm je de vaste tanden

Nu wordt een dikkere draad geplaatst tussen de twee bovenste klemdelen met smeltlijm vast. Vervolgens wordt verlijmd achter elke punten van de ster.

plakken aan elkaar Stern

Kerst ster van wasknijpersTen slotte is de hout-Star wordt geassembleerd

Tenslotte draagt ​​de hot-melt kleefmiddel op de bovenkant van de afzonderlijke chevrons en drukt deze stevig aan elkaar. Zodra de smeltlijm volledig is uitgehard, kan de poinsettia worden opgehangen hout.

Op deze manier bouw je verschillende sterren, zoals boom decoraties met vijf tanden of een 20-puntige ster afbeelding van een groot raam.

Tips voor het versieren van houten ster

Wie zijn deze sterren tot kleurloos het schilderen van de wasknijpers gemakkelijk in de gewenste kleur in, bedekt ze met zilver of goud folie of versierd ze met glitter. Voor een sprankelende ijskristal van houten ster is beschilderd met wit of lichtblauw. Na drogen, smeert met een dunne laag vloeibare lijm en verstrooit glitter hem.

Kerst ster van wasknijpers

Met dank aan Bosch.

Koop hete lijmpistool online