Kiitospäivä: historia ja perinteet

Sato festivaaleilla Kiitospäivä perinne: Westfalenissa

Kiitospäivä: historia ja perinteetKaksi poikaa ihailla 1966 sadon kruunu Brakel-Abbenburg (Höxter). Kuva: FO

6. lokakuuta on kiitospäivä - festivaali jota vietetään tänään, erityisesti kirkkojen. Tämä ei ole aina ollut: "Aiemmin kaikki suuret maatilan ja jokainen hyvä juhli oman festivaalin lopussa sato"Selittää Christiane Cantauw n etnografinen komission alueellisen yhdistyksen Westfalenin-Lippe (LWL).

Kun viimeinen Viljaraaka otettiin käyttöön, viljelijä antoi harvesterit juhlaa - tai ainakin pullon viinaa. Westfalenissa ja Lippe perinnettä juontaa juurensa 18-luvulla.

Alunperin elojuhla vietettiin Michaelis (syyskuu 29).
Myöhemmin festivaali lykättiin seuraavana sunnuntaina. Vuodesta 1773, tämä ajankohta on sitova Preussin valtioissa.

Etelässä, mikä tarkoitti perinteinen elojuhla "Harkemai", In Münsterland "sänki Hahn" ja Minden alueella "sato olut", Alueesta riippuen elomiehet koristivat Erntewagen oli laajalle levinnyt: eri symbolit sato Hahn, eniten kyydissä kudottu Ährenkranz tai kruunun (Pohjois- ja Itä Westfalen). yksi Hellweg alueen ja Kaakkois-Münsterland palvellaan vihreä pensas, Länsi Münsterland mutteri Bush kuten sotkua. Usein nämä symbolit sijoitettiin lopussa harvesterit alalla työskentelevistä ja sitten ajetaan viimeiseen viljan cartload kylän läpi maatilalla tai kiinteistöjä.

Kun tilalla, väkeviä sato työntekijöiden Seppeleet, kruunut ja pensaat on pääty päärakennuksen. Hyvä ruoka, alkoholijuomat, musiikkia ja tanssia mukana juhlailta. Joskus jopa matka edellisen sadon buginen känninen ilo tuli.

Vuodesta Soest on "huono naapuri" kertoi, että seisoivat ämpärillistä vettä ja käsi suihkuttamalla edessä kotinsa märkäruiskumenetelmällä auton viimeisen levyille. Westfalen (LWL).

Sisältö: kiitospäivä ja perinteikkäin

  • Elojuhla tilinpäätösasiakirjat
  • Elojuhla on porvarillinen

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Muoto: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278909 "17861, '');

Kiitospäivä: historia ja perinteet

Kiitospäivä: historia ja perinteetKiitospäivä sisustus: Eli vietetään kiitospäivää 1962 Bochumissa-Siepel. Kuva: FO

Elojuhla tilinpäätösasiakirjat

klo Mikkelinpäivä mutta ei aiemmin ollut vain vietetään: Tänä päivänä päättyi vuoden, Maksut johtuivat, palvelijat sai palkkansa ja voisi muuttaa hänen työnantajansa.
Alalla Plettenberg (Märkischer ympyrä) paimenet saaneet palkkansa tuona päivänä. Juhlia hatut pojat uuniperuna pannukakkuja tuona päivänä.

Joillakin alueilla Westfalenin Mikkelinpäivän ja koulujen loma alkoi. Brilon (Hochsauerlandkreis) oli tälle päivälle "School painanut ulos", Sen jälkeen, kun opettaja oli todennut jäähyväispuheessaan, koululaiset offset heidän pulpetit puisilla vasaroilla "armoton pahoinpitelyjä",

Alalla Sassenberg (District Warendorf), Gütersloh Rheda (Gütersloh) järjesti lapsille Heischeumzüge. "He lauloivat, oli iso samankaltaisuutta Martinin kappaleita. Vuonna paraateja, lapset pyysi hedelmiä, koska tuolloin alkoi hedelmäsadosta"Sanoo FO folkloristi Cantauw.

Elojuhla on porvarillinen

vastaan Myöhään 19th century olivat Harvest festivaalit joillakin alueilla suurempi. Ei vain maanviljelijöitä, työntekijöitä ja harvesterit, mutta myös naapureita tai koko paikka vietetään.

Tuolloin syntyi myös entistä enemmän Komeus kiitollisena. Varsinkin värikkäitä paraateja järjesti kyläläisten Minden alueelle 1920-luvulla. Niistä kohokohtia olivat Tuottamiseksi viljeltävien kuningas tai kuningatar sadosta.

Nousevien vapaaehtoissektoria Lisäksi bürgerten myös kiitospäivä pallot a. Täällä vietettiin vähemmän varsinaista satoa johtopäätös, vaan otti sen Aihetta juhlaan.

"Maatalouden alalla käytännöt kuten "viime cartload'Tai'sänki Hahn'Älä ymmärrä ihmisiä tänään, siksi nämä tavat ovat unessa.

Kirkon juhlia ovat jäänteitä mukautetun monimutkainen, jota ei enää pidetä elämää ratkaiseva tekijä teollisen yhteiskunnan merkitty"Joten Cantauw.

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Muoto: Vakiobanneri (alle teema) 468x60
SmartAdServer (37381/278909 "16464, '');

Kiitospäivä: historia ja perinteet