Kleurrijke bloeit het hele jaar door

Maak een persoonlijke tuin Posters

Kleurrijke bloeit het hele jaar door

Voor een mooie tuin of een kleurrijke bloem decoratie op het balkon heb je een lange tijd om een ​​tuinman. Of men is geboren met of zonder een groene duim - iedereen kan gemakkelijk omslaan uw tuin of balkon met een self-made tuin poster in een waar paradijs.

We presenteren een paar decoratieve motief ideeën en laten zien hoe zijn eigen tuin posters te maken, zodat de tuin, terras of balkon te stijgen gedurende het hele jaar in volle bloei.

Maak Inhoud op de tuin phlox

  • Decoratieve motief Ideeën
  • hun eigen tuin Posters
  • Stap 2: Selecteer het gewenste onderwerp
  • Stap 3: Met of zonder montageringen
  • Fasten Poster van de Tuin

Decoratieve motief Ideeën

Kleurrijke bloeit het hele jaar door

Wat is er mooier dan met de familie om te genieten van een ontbijt in de ochtend in de tuin of op het balkon en daarbij om de weergave van een kleurrijke bloem weide te genieten? Met een tuin poster kan een saaie privacy te transformeren in een echte eye-catcher. Terwijl in het voorjaar vooral paars gekleurde hyacinten, rode tulpen en gele Pasen klokken zijn als Panorama motief, echter, gouden zonnebloemen, sering lavendelvelden of rode papaver velden zijn geschikt voor de tuin posters in de zomer.

Een ander idee is om een ​​kale tuinmuur gebruiken als een tentoonstelling platform voor de meest favoriete foto's. Toll werkt het bij het combineren van verschillende foto's van de familie bij elkaar, omdat zo de tuin door middel van een fotogalerij is een persoonlijk tintje gegeven. Dus u kunt genieten en het eten van buiten in herinneringen aan de laatste vakantie om terug te onthouden om de beste momenten met de familie.

Iedereen die wil ontsnappen uit het dagelijkse leven, kan het Caribisch gebied naar huis te brengen en droomde ans blauwe zee met een tuin poster ook eenvoudig. Met een paar cocktails zelfgemaakt en het prachtige uitzicht op het strand en palmbomen, is het vakantiegevoel gegarandeerd.

hun eigen tuin Posters

Het voordeel van de tuin posters dat ze allemaal weerbestendig en daarom bijzonder duurzaam dankzij zijn vast materiaal, zodat men al jaren heeft een welgevallen aan hen. Bovendien, ze zijn snel en eenvoudig te maken in drie stappen. We laten zien hoe het te doen:

Stap 1: Kies het juiste formaat

Eerst kiest u de gewenste formaat van zijn tuin poster. Commerciële Garden Posters gewoonlijk verkregen in staand, liggend of vierkant formaat en in verschillende maten.

Kleurrijke bloeit het hele jaar door

Stap 2: Selecteer het gewenste onderwerp

Garden Posters kan gemakkelijk worden bedrukt met hun favoriete foto's. Hij verzoekt de editing programma kiest gewoon de gewenste foto en geeft een voorbeeld van de afgewerkte tuin poster direct.

Kleurrijke bloeit het hele jaar door

Stap 3: Met of zonder montageringen

Meestal kunt u kiezen tussen een tuin poster met of zonder montage ringen. De versie met bevestigingsmateriaal ringen zorgt voor een eenvoudige installatie van de tuin posters, zonder zich te doorboren en zo schade aan het motief van dit. Daarnaast kunnen kleurrijke feestverlichting worden aangesloten op de vaststelling ringen gemakkelijk op te hangen dat de tuin te zetten in een echte eye-catcher posters.

Kleurrijke bloeit het hele jaar door

Fasten Poster van de Tuin

Een tuin poster zonder vaststelling van ringen kunt u vrij hangen als u wilt. Zo kunt u zelfs voor te bereiden een frame van hout of knijpen uw tuin posters van de muren van uw tuinhuis of zet deze vast met dubbelzijdig plakband. Kiezen voor de versie met plastic ringen, zodat u poster kan tuin met behulp van klemmen haken te bevestigen.

Kleurrijke bloeit het hele jaar doorIndividuele tuin posters in verschillende formaten

Deze instructies zijn verstrekt door Prentu.