Pabulum oli eilen: Nykyään on kysyntää perustamaan oman seinien yksilöllisyyttä ja rohkeutta. Tämä alkaa valinta huonekaluja, jotka ovat tervetulleita muodostamaan vahvan kontrastien - esimerkiksi yhdistelmä antiikki ja moderni kappaletta. Myös suunnittelussa seinät, kokeiltu ja totta valkoinen ei enää kaiken mitta. Päinvastoin, se voi jopa haluavat mennä tumma ja salaperäinen tänään. Nykyisistä trendivärejä ovat siis vahvat harmaat ja tumma siniset Kussakin huoneistossa viihtyisä ja yksittäisten perääntyä.


Tummat trendikkäitä värejä seinän asuu yksityisen perääntyä. Erityisen houkutteleva siitä on yhdistää rikas sinivihreä kuparista tai lämpimiä puun sävyjä.


Syvällinen ja kodikas: Syvän sinivihreä väri trendi "syvä" tuo kodikasta tunnelmaa tahansa huoneeseen.


Kuu sanoo hei: "kuu" on nimi uusi trendi väri, joka kelluu vahva harmaata retro aalto.


Niin lämmin voi olla tumma: Vahva harmaan sävyt seinälle antaa tilaa mysteeri - ja samalla tarjoavat mukavuutta.

Rikas sininen ja harmaa varten retroautonsa

Suuntaus asiantuntijat Kirsten Ollech ja Bettina Eulenburgin että lehden "Home Sweet Home" ovat jatkuvasti etsimässä uusia trendejä ovat varma: Tumma on "in" ja loihtii retro tuntuu taloon. Lähellä olivat erittäin suosittuja musta ja valkoinen värit jo kuusikymmentäluvun tilat. Tänään kontrastit palata - lievennetään hieman. Vahva harmaan sävyt, kuten "Luna" kovien Bettina Eulenburgin mistä tahansa huoneeseen automaattinen kaunis keidas, joka tarjoaa mukavuutta ja lämpöä. Sopivasti voi ilmeikäs väri voidaan yhdistää hyvin. Erityisen hyvin se sopii esimerkiksi kauniita metsään tai lisävarusteita kirkkain värein. Myös trendi on tällä hetkellä kuuluu väri "syvä", joka hitaasti mutta varmasti käynnissä pitkäikäisen koboltinsinistä listalla. Voimakas sininen sävy luo rento tunnelma muistuttaa menneisyyden meren äärellä ja sen tarkoituksena siten täysin päästy: Mukaan Trend asiantuntija Kirsten Ollech väriaineita ovat nimittäin erityisesti hänen pehmoinen elämisen ja miellyttävä kääri. Lisätietoja uusimman värit ja suunnittelu vinkkejä löytyy www.schoener-wohnen-farbe.com.