rakentaa ruokapöydät ja keittiö Pöytien

rakentaa itse taulukko matching ulosteet tai kääntyvät toiminto

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

luoda taulukon itse, sekä yhteensopivat ulosteet, vaatii melko vähän kätevyys. Tämä projekti siis pikemminkin joilla pyritään yourselfer on jo kokemusta käsiteltäessä puuta ja erilaisia ​​käden ja sähkötyökaluja, joita käytetään rakentamisessa huonekaluja.

Kohokohta sohvapöytä-jakkara-yhdistelmä: Tuolit tulos työntää maton alle hieman counter tilaa ja voi myös toimia sohvapöytä tai kirjahyllyyn.

Tässä rakenteessa käsikirjan askel askeleelta kaiken työn karkea-sahatavaran profiili valmiin kahvin kuvatusta: leikkaus, leikkaus, erottamalla, höyläys, tuottaa liimattu puun sahaukseen koon tuottavat puuta yhteyksiä, ja lopuksi peittaus ja liitoksen osien.

Pääosa hankkeen kulut ovat toiminnan tuotantoon puuosat. Jos ostat valmiiksi liimattu paneelit, se on paljon nopeampi maalissa. Valmiiseen lautaset, pöytä voidaan - riippuen työkalut ja nykyisten vapaa - rakentaa muutaman viikonloppuisin.

Sisältö rakentuu ruokailutila ja keittiö pöydät

 • Sohvapöytä rakentaa oman puisia lautoja
 • rakentaa kokoontaitettava pöytä keittiöön

Sohvapöytä rakentaa oman puisia lautoja

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetLähtöaine: karkeasti sahattu lankkuja kirja sahalta.

Kuka käyttää valmiiksi liimapuusta, tulisi kiinnittää huomiota hyvään laatuun ja käyttää tällaista jatkuvaa lamellien. Liimattu liimattu paneeleita rakennuksen niiden eri jyvät ovat optisesti liian karkea ja siten vähemmän sopivia hieno huonekalu. Puun jälleenmyyjä alue on siis parempi rakentamisen markkinat joka tapauksessa.

kolme pyökki levyt käytti puutavaran kauppias tähän projektiin. Se oli erittäin tiukka, sillä jos taulukko vain muutamia senttimetrejä pitäisi olla pidempi tai leveämpi, neljäs aluksella oli tarpeen.

Tässä tarvitaan Materiaalien esittely:

 • 3-4 pyökki lankut, karkea sahattu tai höylätty
 • Domino puutapit tai pyöreä vaarnat (riippuen työkalu)
 • Ruuvit Nutklötze

tarvittavat työkalut:

 • Tasohöylät (tarpeen, jos sahatun lankut voidaan käyttää)
 • Jointer tai akkuruuvinväännin puuta poraa reiät tappien
 • Jointer, eksentrinen tai nauhahiomakone kompensoimiseksi vääristymien tai epäsäännöllisyyksiä pöytälevyn jälkeen Leimen
 • Pyörösaha tai pyörösaha ohjauskiskon leikkaamiseen
 • Ruuvit Nutklötze
 • puuliimaa

rakentaa itse taulukko edennyt

Advanced ja puristeja voi tietysti myös seuraavien käsityökaluja työ:

 • Käsisahat: Fuchschwanz, kehäsaha, jiirisaha, jiirisaha, jne
 • Handhobel eri kokoja (hiontahöylää, saumaushöylä hiontahöylää)
 • sorkkarauta

Trimmauksen jälkeen ja jakamalla laudat pidetään useita viikkoja. Puu on aina mukautua ennen kuin sitä käytetään jo kuivattuja. Tämä pätee erityisesti pyökki, puu korkeiden jännitteiden. Ennen liimausta levyt ja leikkaus kohteita, brutto pre-cut levyt Tasohöylät leikata sopivan kokoiseksi ja ovat valmiita jatkokäsittelyä varten.

Taulukko tukikohta sohvapöytä rakentaa itse

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetLähtö puun vaarna yhteinen.Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetDomino XL puutapit offset optimaalisen tuen.

Riippuen vaaditusta materiaalin paksuus, pöydän jalat ja kiskot pöydän kehyksen joko lankut tai valmiin laminoitu puu sahataan, maa ja sitten lopuksi, jos tarvittavat reiät puun nivelet.

Puun nivelet Festoolilla Domino XL jointer käytettiin. Näin ollen yhdisteet, joilla puutapit voidaan valmistaa nopeasti ja helposti. Tarvitaan sellainen (kallista) konetta millään tavalla. Tavallinen kierros vaarnat ovat moitteettomat vaihtoehto ja klassinen tapitusliitoksen on muutenkin optimaalinen variantti - vaikka vähän entistä haasteellisempaa.

Vakauden lisäämiseksi yhdisteiden, kaksi domino asetettiin eri syvyyksissä kummassakin päässä poikkipalkin siten, että kukin yksi lyhyt pöydänjalkaan ja pitkän tapin "poikittain" ovat. Näin kukin kehys on yksi kahdesta domino Lisätään syvälle kuin mahdollista pöydänjalkaan. Tietenkin reiät aiemmin on asetettava vastaavasti.

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetLyhyiden sivujen taulukon kehyksen liimattu ensin.Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetKolme urien pituus- ja poikkitangot käytettiin seuraavissa asennukseen pöytälevyn kanssa Nutklötzen.

Urat kehykset (kolme kummallakin puolella) käytetään myöhemmin sisällyttämistä Nutklötze, jotka pitävät pöytälevy.

Asiantuntija Vihje tuottaa puuta nivelten ympäri tulpat

Joka ei mainita jointer omaa ja sen sijaan toimii puun porat ja pyöreitä tappeja, piirtämällä ankkuriasemissa työkappaleelle ja lyödä pieni naula merkittyyn kohtaan. Tämän jälkeen naulan pää on niin puristuksiin että se työntyy muutaman millimetrin, mutta voidaan myöhemmin helposti poistettavissa. Liitä kaikki nastat, työkappaleet asetetaan toisiaan vasten haluttuun asentoon ja varovasti lyöty toisiinsa kumi- tai puinen maila. Tapit jättivät reikää tarkan paikan tappireikiin, jota voidaan nyt helposti porataan. Poraus- tukea tai Dübelbohrlehre tai poran avulla tarkka 90 asteen reikä.

peittaus pöytä ja liimaa

Pöydän runko Tämän taulukon tulee olla syvä musta. Tässä vaiheessa Puiset Puhaltimet ovat usein skeptisiä maalin yli kaunis viljaa? Miksi sitten tehdä massiivipuuta? Kun oikea tahra ei ole ongelma: Tässä tapauksessa, tahra jauheena käytettiin aluksi lämmitetty alkoholi "keittivät" täytyy olla. Alkuperäinen ylitöitä kuitenkin palkittiin syvä musta väri, joka vielä saa ihana puun syiden. Tietenkin voit ostaa valmiiksi tahra, jotta säästää askel.

pöydälle

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetKiinnitys juuri liimattu Liimattu.

Nyt se on tuotettu laminoidun puun. Levyt alun perin höylätty paksuudesta, liittyi reunat. Sitten reunat on runsaasti harjataan valkoinen liima, jotka kaikki on asetettu tasaiselle pinnalle ja sitten paineen pitäisi olla riittävästi aikaa asettaa.

Jälkeen mitoitus, pienin siirtymät on tasoitettu kanssa Oiko. Vaihtoehtoisesti voit myös työskennellä eksentrinen tai nauhahiomakone, joka on joka tapauksessa sen jälkeen, kun höyläys jälleen teroitettava saada mukava sileä pinta.

Liimaus, leikkaus ja höyläys pöytälevyn

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetLiimattu paneelit ennen leikkaamista.Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetLiimattu paneelit leikkaamisen jälkeen.Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetValmiin höylätty pöydälle.

Liimaa pöytälevyn ja pöytä runko

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetStained taulukko kehys liimaamalla pöytälevyyn.

Se oli aika "häät"Kuten yhteyden taulukon alkuun ja taulukko kehystä kutsutaan. Yhteys on tehty Nutklötzen, jotka pitävät levyn, joka on kiinnitetty runkoon ja levy toimii kuitenkin sallia, että leveyssuunnassa (poikittain kuituun) kasvaa ja kutistua - kuten yleensä tehdään puun muuttamalla kosteuden muutos vuodenaikoina.

Jakkara rakentaa itse

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetJakkara näki osat sirkkeli hiippa.

Nyt jakkara on sinun vuorosi. Muotoilu on melko yksinkertainen, ei ole paljon vaihtoehtoja rakentaa tämän ulosteesta. Liuosta käytetään tässä on nopeasti kuvataan: Ensin levyjen koko sahauksen ja leikata mitre.

Mutta täällä, kuten niin usein, varovaisuus korjaustöissä. Leikkaamiseksi kaksipuolinen hiippaa istuimen pinnan avulla pöytäsahaa levy on kiinnitetty alustalevy, jossa on kaksipuolinen teippi. Kannatinlevy takaa, että aina on hyvä kosketuspinta halkaisuohjain. Muuten työkappale liukuu sahauksen aikana toisen hiippa hieman alle halkaisuohjain ja mahdollisesti kallistamalla, mikä voi olla vaarallista.

on Käsi sirkkelisahaa ohjauskisko käytetty, ei enää varotoimet ovat tarpeen.

jyrsintä tulppa reikien ulosteessa osat

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetLamello vaarna reikiä jiirikulman ja reiät Domino (mahdollisesti pyöreä tulpat) kannattimien.

Lakki on leikattava molemmilta puolilta niin, että vilja kulkee myöhemmin ulosteessa keskeytyksettä ympäri.

Lopuksi miters turvallisen yhteyden on lisäksi vahvistettu Lamellos.

liima ulosteesta osat

Liimaamisen jakkara on hankalin kysymys koko hankkeen. Ylimääräinen asetettu Lamellos on hiippa, yhteys voi yksinkertaisesti "taittaa" mutta on tarkasteltava yhdessä. Muotoilu on usein vaikeampaa kuin miltä se näyttää, varsinkin lyhyet käsittelyaika liiman.

Kokemuksen jälkeen liimaamalla ensimmäinen ulosteesta monimutkaisia ​​menettelyä käytettiin toisen ulosteen: Triangle nauhat aiemmin liimattu vanerilevy. Vanerin Levyt nyt kiinnitetään puristimilla työkappaleeseen. Nyt voit kiinnikkeet, jotka on kiinnitetty Dreieick baareja, jotka kulmakatkaisuille vedetään yhdessä puhtaan Lamellos.

Tämä toimii todella täydellisesti!

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetLiimaamalla kohteita.Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetToisen ulosteesta erityisesti valmistettu suorakulmainen liuskoja käytettiin. - Kun menestystä.

Tulos: sohvapöytä ulosteista

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeetValmiin sohvapöytä ulosteista.

Poikkitukien ulosteesta on doweled puolelle paneelit; Tässä tapauksessa jälleen dominoa, mutta kaikki muut ankkuri tekemässä sivuston hyvin.

Kaikki pinnat olivat kova öljy käsitelty. Öljy on hyvin yksinkertainen ja anteeksiantava pintakäsittely ja tulokset (hyvä öljy) erittäin kestävät pinnat, jotka voivat myös olla jälkikäsitellä hyvin. Voit päivittää pintaa vuotta myöhemmin uudistetun öljyn sovellus ilman kaapia pois vanhan pinnan tai vastaavaa, mikä olisi tarpeen maaleille.

Tässäkin kuvan lopputulos.

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

Tietoja kirjoittajasta

Rainer Schmidt asuu Wienissä ja on innokas yleismies ja Holzenthusiast. Blogissaan, hän julkaisee säännöllisesti holznotizen.blogspot.co.at vaativa kotimaansa parantamiseen reverse engineering. Hänen kanssaan, kaikki tulee yhdestä lähteestä: puunhankinnassa kiillotusta Rainer tekee kaiken jopa kunnioitusta.!

ostaa kirjoja Amazon

rakentaa kokoontaitettava pöytä keittiöön

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

Sinulla on rajoitetusti tilaa keittiössä tai toimistossa ja haluat liittää taulukon vielä. Mutta ei suorakulmainen eikä pyöreä pöytä mahtuvat niin pieni se voi olla. Tällaisessa tapauksessa niiden pitäisi ajatella käytännön kokoontaitettava pöytä. Kokoontaitettava pöytä toimistossa voi olla ihanan olemassa olevaan tasorungon kennelnimen. Ja lisäksi se säästää tilaa, kun sitä ei käytetä, jossa jätät kokoontaitettava pöytä katoavat hyllyiltä. Kun tarvitset kokoontaitettava pöytä uudelleen, ota se pois ja taittaa niin paljon tilaa kuin tarvitset syödä, kokki tai edes toimi.

Työkaluja kokoontaitettava puinen pöytä

 • Käsi sirkkelisahaa ohjauskisko
 • palapeli nauha & Epäkeskohiomakoneella (hiomapaperi 120180240)
 • Lamellijyrsin
 • Pora poranterä 4 mm, 6mm, ruuvitaltat
 • vasara
 • pora
 • Puristustyökalut
 • Metermaß & tappi
 • harja & lakkaus

Materiaalia kokoontaitettava pöytä keittiössä

Kaikki luvut ovat kunnossa:

 

Numero, osa ID, nimi, koko, materiaali

 

 • 2 pöytälevyn 45 cm x 45 cm pyökki liimattu, paksuus 18 cm
 • 1 B keskeinen osa taulukko 50 cm x 10 cm pyökki liimattu, paksuus 18 cm
 • 4 C saranat pituus 18 cm
 • 2 D tuen 12 mm pituus 26 cm
 • 1 E tukevat jalka 38 cm x 38 cm pyökki liimattu, paksuus 18 cm
 • 2 F kaapin rungon 70 cm x 58 cm pyökki liimattu, paksuus 18 cm
 • 2 G kulkee yli 10 cm x 10 cm pyökki liimattu, paksuus 18 cm
 • 1 H pidätin alhaalta (cross-puu) 12 mm pituus 12 mm
 • 2 I kerros 58 cm x 10 cm pyökki liimattu, paksuus 18 cm
 • 1 J sarana ruuvaamalla
 • 2 K nastat / lukitus, pituus 6 cm, 1 cm: n puinen pallo rautalangasta
 • Puuliimaa, lakat
 • Riman (D) tukee ja pystytukien 15 mm x 10 mm
 • Rampa - hihat M6 kierreruuvit, 40 / M6
 • Lanka nauloja 60 mm
 • Puinen pallot halk. 20 mm

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

Hyödyntää ohjainkisko yhdessä pyörösaha leikata kaikki suorat osat.

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

Mark neljänneslohkoihin

Ota Zirkelmaß ja siten piirtää neljänneksessä pöytälevyn on Leimholzzuschnitte. Voit tehdä tämän käyttämällä yksinkertaista vaneria baari ja johto kynä kehänä.


Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

Quadrants ja leikkaus tukijalan

Ensinnäkin, sinun pitäisi korjata aihioita joihin neljänneksestä ympyrät piirretään hyvin. Sitten ne leikattiin irti palapelin. Oletko töissä täällä ilman heiluri aivohalvaus. Kannattaa myös varmistaa, että saha aina lepää pystysuorassa ja täydellinen. Tukijalka on liimattu muokata samalla tavalla.


Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

yhteyden tuki jalka levyt

Jauhaa 180 karkeus kaikista osista. Sitten luoda leikkauksia, maalata tulpat puuliimalla, aseta vaarna ja osat lisää sitten yhteen.


Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

anna kuivua liima

Niin kauan kuin puuliimaa kuivua, pitäisi korjata vastaavien osien kanssa pihdit.


Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

Ensimmäinen kerros ja grind

Tuoda esiin kaikki osat, joilla on yksi-komponentti kirkaslakalla. Kun maali on kuivunut, hiekka osiin, joissa on 220-viljan hieno. Ruuvaa liina saranat ja liitä neljännes ympyrää tukijalka 2 saranat.


Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

puisilla tapit lukita

Porata vastaavat reiät, jotta käyttää 6 cm: n puinen kynä puiset pallo lukitsemiseksi taulukossa. Asettamisen jälkeen tappi läpi sivuseinien estää kääntymisen taulukossa.


Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

Lisätä sarana

Jousella sarana, voit liittää kaapin rungon ja kokoontaitettava pöytä yksikkö yhdessä.


Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

Pyrkikää koukkaaminen

Kiertämiseksi pyrkimys asentaa pöytien saada Rampa liittimet 6 mm sisäkierre.


Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

avoin kokoontaitettava pöytä

Kun kokoontaitettava pöytä on avattu, taulukko tukijalan on tuettu ristikappale, joka on ruuvattu alempaan reunaan tukea jalka. Jos tarpeen, se voi lisäksi tukea rakennetta, kun se nojaa poikittaisen puolin kaappiin.


Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

uudelleen maalaus

Kun kaikki osat on koottu ja pöytä voidaan perustaa, sinun tulisi käydä kaikki puuosat on viimeistely.

Kokoontaitettava pöytä asennusohjeet

© 2010 UHU GmbH & Co KG / idea: 3-D objektin

ostaa kirjoja Amazon