Koristekukkien suklaa tuoksu

Suklaa kukkia kaakaon maku ja suklaa-aromi puutarhaan

suklaa kukka

Mitä olisi tuoksu puutarha ilman miellyttävä suklaata tuoksu ilmassa? Jotkut kasvit levittivät kaunis terälehtiä tuoksu muistuttaa kaakaota tai tummaa suklaata. Koristekasvit paitsi houkuttelevat monia hyödyllisiä hyönteisiä, vaan erfeuen myös puutarha omistajat, jotka nauttivat kesän ulkona.

Myös haluat tuoksuvia kukkia, jotka muodostavat myös vielä muodokas ja värikkäitä kukkia? Sitten tarjoamme seuraavat hyödyllisiä vinkkejä siitä, mitä sinun pitäisi harkita, kun viljely kukka ja Suklaa Kosmee. Istuttaa tuoksu kukkia patio tai pitkin pieni puutarha polku voidakseen nauttia hyvästä maku täysimääräisesti. Lisäksi lyhennettä kasvit ovat ihanteellisia puutarhan suunnitteluun.

Inspiroidu istutus ehdotuksia uudeksi puutarhan suunnitteluun.

Sisältö: Suklaa Flower ja suklaa Kosmee

  • Suklaa tuoksu puutarhassa
  • Suklaa kukka (suklaakukka)
  • Kosmoksen atrosanguineus (Cosmos-atrosanguineus)
  • Muut tuoksuva kasveja suklaan maku

Suklaa tuoksu puutarhassa

Tyypillisiä aromaattisia kasveja kuten laventeli ja Välimeren yrtit, muoto kuva monet puutarhoissa. Vähemmän tunnettua on kasveja, jotka yleensä käsitteellä "suklaa kukkia" esitetään yhteenveto. Siksi nimi johtuu siitä, että kukat antaa pois miellyttävä tuoksu ympäristöönsä, muistuttaa kaakaota. Voit käyttää erilaisia ​​koristekasvien jotka muodostavat värikkäitä kukkia.

Erottaa tässä välillä klassisen Suklaa kukka (Belandiera lyrata) ja Suklaa Kosmee (Cosmos atrosanguineus), jota usein kutsutaan yksinkertaisesti suklaata kukka, mutta ei liity hänen. Vaikka keltainen-kukkainen Suklaa kukka on yksi Aster kaltainen, punainen kukinnan kosmoksen atrosanguineus yksi Kosmeen. vaihtelee myös tuoksu kasvien ja tehostetaan auringonvaloa: Tällä Kosmee haisee tummaa suklaata, kun tuoksu suklaa kukka muistuttaa maitosuklaa.

Seuraavat ovat hyvä tietää istutus ehdotuksia ja suuntaviivoja koristekukkien suklaa tuoksu.

Suklaa kukka (suklaakukka)

suklaa kukkaKeltainen kukat suklaata kukka haisee maitosuklaata.

Yksi tunnetuimmista joukossa kasveja suklaan tuoksu on suklaa kukka, kasvitieteen puhua suklaakukka. Maitosuklaa tuoksu keltaisia ​​kukkia on erityisen voimakasta, kun he ovat juuri avattu aamulla tai vallitsevien korkean ulkolämpötilan, koska suoraa auringonvaloa tehostaa miellyttävä tuoksu.

Mutta heti kun punainen heteitä pudota, kukka menettää tuoksu. Tämä on valitettavasti tapauksessa muutamassa päivässä. Suurimman osan tästä ajasta riittää vetovoima pölyttäjien ja muiden hyödyllisten hyönteisten pelin.

Sijainti ja maaperä

Kotoisin Varsinais Amerikasta koristekasvi on tottunut laiha ja kuivassa ja siksi sopii erityisesti kivimuurien tai Rock Gardens. Se ei saisi olla aurinkoinen torfhaltig osittain varjossa ja hiekkainen substraatin ja valittu kurssin. Sinun tulisi etsiä korkea läpäisevyys maaperän myös - mieluiten ajoittaa ylimääräisen dreneerauskerroksen.

Lisäksi Beetpflanzug puutarhassa monivuotinen suklaa kukka viihtyy ruukkuihin tai Kübelpflanze erittäin hyvä, ja silloin pitää talvehti mutta pakkaselta. Saavuttaa kulttuurin padassa erityinen kukkamullalla että valmistat ravinteiden rikas maa.

ylläpitää Chocolate Flower

suklaa kukkaEdistää Blühfreudigkeit takaamiseksi voit karsia monivuotinen suklaa kukka.Suklaa kukkia jalkakäytävälläKasvien suklaa kukkia puutarhassa polkuja tai terassi alueella.

Suklaa kukka esittelee itsensä helppohoitoinen aromikasvi että viihtyy ihanteellinen paikka ja sovittaa alustan monta vuotta. Käytössä varsinkin kesähelteillä suklaa kukka vaatii paljon vettä pitääkseen niiden kauniita kukkia pystyssä. Ole varovainen, etenkin ruukkukasvit, kohdennettuun kasteluun välttää pysyvä kosteus, joiden kärsisivät hienojuurten karvat. ja vain alustan tulee koskaan täysin kuivua, mutta seuraa seuraava kastelu kun maa pinta on kuiva. Talvella kastelua pelkistetään lopulta.

Jos haluat mainostaa Blühfreudigkeit tai pidentää kukinnan hallinto nestemäisten tai lannoitetta auttaa. hedelmöittynyt vasta toisena vuonna istutuksen jälkeen neljän viikon Rhyhthmus huhtikuusta syyskuuhun. Lisäksi, aromaattiset kasvi orgaaninen lannoite, joka käsittelee hiekkainen alustan, kuten kompostia tai sarvi sirut olisi.

Yleensä haalistunut kukkia ja kuiva kasvien osat voivat aina olla katkaistu. Joten kukka voi sijoittaa kaiken energiansa uuden kukan muodostumista ja kasvua.

talvehtivat Chocolate Flower

Suklaa kukkia voi säilyttää kuivikkeena tai ruukkukasvit. Ruukku voidaan helposti kuljettaa loppuun syksyllä viileässä, kuivassa, pimeässä huoneessa jossa he viettävät talven suojattu. Ihanteellinen lämpötila tässä noin 5 ° C: seen ja kastelu tapahtuu vain satunnaisesti.

Jos et odota mitään voimakasta pakkaset, koska asut mietojen alueilla noin tuoksutilauksesi kukkia voi talvehtivat puutarhassa. Poista kaikki syksyn vanhat kuolleet maanpäälliset kasvinosat. On tärkeää, että sivusto on suojattu ja lisäeristeistä. Tästä voit käyttää ruohoa, syksyn lehtiä tai hienonnettu puupiirros. Anna paksu multaa kasvin ympärille, kun olet irronnut maaperään antelias.

Kuitenkin vanhemmat ryhmäkasveja tulisi pikemminkin kaivaa ylös ja talvehti sisätiloissa. Lisäksi kukinnan vaiheessa avomaankasvit tapahtuu paljon myöhemmin.

Kosmoksen atrosanguineus (Cosmos-atrosanguineus)

suklaa KosmeeTuoksu kukinta punaisia ​​kosmoksen atrosanguineus muistuttavat tummaa suklaata.kukkaSuklaa Kosmeen Bloom heinäkuusta syyskuuhun.

Kosmos atrosanguineus on usein kutsutaan suklaan kukka, mutta ei liity todellista suklaata kukka. Kuitenkin myös näyttää tuoksu suklaata, vaikka Kosmee hieman karvas, hieman kuten tumma suklaa, haisee. Intensiivisesti voidaan havaita aurinkoisina päivinä iltapäivällä kun tämä suklaan maku, kun kukka altistui monta tuntia aurinkoa.

Kosmee ovat yhteensä enintään 60 cm ja lomakkeet samettisen tumman ruskeaan terälehtiä, mikä näkyy heinä-syyskuussa. Piti aromikasvi vuoksi kutsutaan myös musta Kosmee.

Sijainti ja substraattia

Alunperin Meksikon Kesällä kukkivat mieluiten aurinkoinen, kirkas paikkoja kanssa humus ja samalla valutettu maahan. Toisin kuin suklaa kukka, joka viihtyy hiekkaisessa alustaan, sinun pitäisi laittaa musta Kosmee kosteille maaperään. Ole kuitenkin varovainen täällä luonnollinen salaojituksen - dreneerauskerroksen kevytsorarakeiden tai kiviä edistää kasvien terveyteen.

Talvehtiminen ja lisääntymiselle

Koska kunniaa monivuotinen on sitkeä, asiantuntijat suosittelevat ämpäri asenne. Näin varastot voivat tehdä talven yli mukavasti viileässä mutta pakkaselta ja valoisa huone. Taimet on kaivettu syksyllä ja voidaan laittaa takaisin laastari keväällä. Kasvua tapahtuu aikaisin keväällä root pistokkaita. Vaihtoehtoisesti voit viljellä yksivuotisia, jotka luovutetaan kompostissa kukinnan jälkeen.

Muut tuoksuva kasveja suklaan maku

kaurajuuretTuoksu kukkien Espanjan kaurajuuret muistuttaa kuumaa kaakaota.

Lisäksi on useita muita kasvilajeja, jotka pilaavat meille miellyttävä suklaan makua. on hyvin suosittu, esimerkiksi Espanjan kaurajuuret (mustajuuri). Aromaattinen kasvi on keltaisia ​​kukkia samanlainen kuin voikukkien ja haju kuumaa kaakaota.

Iris perhe omistaa edustaja miellyttävä tuoksu Valmis: Iris barbata kehitti hieno kaakaon ja vanilja-aromia sekä tulee matching ruskehtavan punainen kukka väri, joka tekee yhdessä suklaata täydellinen.

Kokeile ja anna itsesi olla vaikuttunut voimakas tuoksu suklaata kukkia. Joten kävely on kautta tuoksu puutarhan ainutlaatuinen kokemus.

ostaa suklaata kukkia Amazon