Räiskyvän tulen, kodikasta lämpöä ja romanttisen tunnelman - joka on tullut jälleen nauttimaan liesi, älä halua menettää häntä. Joten takka niille viileä päivä on valmis, se on nyt tutkia yhteyksiä ja korjaus. Jossa on erityinen silikoni, korkeat lämpötilat kestämään (varten. Esimerkki, korkea lämpötila silikoni Ceresit) suoritetaan nopeasti ja turvallisesti.


Joka on varustettu sen olohuone jossa on takka, voi iloita syksyllä ja talvella kodikas iltaisin. Mutta ennen kauden alkamista turvatarkastuksessa on vireillä. Kerran vuodessa, savupiipun on puhdistettava - tietenkin ammatti. Lisäksi joka viides vuosi yksityiskohtaisen teknisen tutkimuksen suositellaan.

Pieniä heikkouksia, kuten tiiviste ympärillä savupiippua, mutta voidaan tuoda kohottamista hyvin helposti itse. Tämän erityinen tiiviste äärimmäisiin kuormien on tarpeen sellainen. B. Ceresit korkean lämpötilan silikoni. Lämmönkestävät erityinen tuote tarttuu ja tiivistää tarkasti paikkoihin, lämpötiloja 315 ° C: ssa ovat alttiina. Se on vakaa, pysyvästi elastinen ja tarttuu tukevasti monenlaisia ​​materiaaleja.

Joten kaikki voivat olla takan asianmukaisesti sinetöidä ja liekit voivat kehittyä niiden rauhoittava vaikutus kunnolla.

Muuten, Ceresit korkea lämpötila silikoni on täydellinen auttaja, vaikka lasi on ratkaistu uuni. Koska laatu tuote tarttuu ja tiivisteet yhdessä vaiheessa.