korostaa puukatto

Valkoinen katto toisin tummaan seinään

Puinen katto luonnonväriseksi aina näyttää vähän tumma. Suurissa, korkea huoneita ei ole ongelma, mutta pienessä huoneessa tai mataliin tiloihin puupaneelit toimii usein raskasta ja ahdistava.

Tarvitset paneelien tai vuori, ei kuitenkaan ole sama kuin poistaa, jos et pidä suunnittelua. Maalilla ongelma on ratkaistu paljon enemmän tyylikäs ja vähemmällä vaivalla. Olipa haluat korostaa tai puukatto valkoinen varustettu värikäs värisävy - Täältä voit lukea miten tämä tehdään, valmisteista, yli pohjamaali valmiiseen maalausta.

Yleistä: korostaa puukatto

 • Työkalut ja materiaalit
 • Valmistelut katon maalaus
 • Tiivistesulku ja korjataan vahinkoja
 • painottaa puuta katto: pohja-, väli- ja pintamaalina
 • Tumma Blitzer kirkas kattoon

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Muoto: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/651157 "17861, '');

korostaa puukatto

Työkalut ja materiaalit

 • Pensseli ja maalaustela
 • kapea lastalla
 • Maalari kuitukankaita ja elokuva peittämiseen
 • maalarinteippi
 • Eksentrinen tai epäkeskohiomakoneella
 • Hiekkapaperilla karkeus 100 ja 180
 • Suojalasit ja pölysuojainta
 • saumausmassa
 • puu täyteainetta
 • undercoat
 • maali

Valmistelut katon maalaus

Ennen kuin voit korostaa puinen katto, sinun pitäisi kattaa seinät, huonekalut ja lattia suojata sitä maaliroiskeilta. Seiniin ja huonekalut, maalarin kalvo, joka on kiinnitetty maalarinteipillä kattoon siirtyminen on. Lattialla maalarin fleece suositellaan. Kangas kansi on vahvempi kuin kalvon, luistamaton ja sitä voidaan käyttää useita kertoja. Sen pitäisi ainakin olla aina pienempi kuin osan katon missä korostaa suora, mutta ehkä myös asetella koko huoneen kanssa.

Nyt jauhaa puuta 100 hiekkapaperilla ja eksentrinen hiomakone. Kiertoradalta hiomakone sopii myös, mutta voit tulla hieman hitaammin. Olemassa olevan kirkaslakkaa et täysin jauha, se on yksinkertaisesti kysymys karhentaa pintaa katon ja tasoittaa väärinkäytöksiä. Työskentelevät pitkin Paneelverlaufs kattoon ja hiekan kanssa viljaa.

Ennen tuloksena pöly ja puupartikkeleiden voin suojata suojalasit ja hengityssuojainta. Jauhamisen jälkeen vielä pölystä poistetaan kostealla liinalla katosta.

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Muoto: Vakiobanneri (alle teema) 468x60
SmartAdServer (37381/651157 "16464, '');

korostaa puukatto

Tiivistesulku ja korjataan vahinkoja

täyttö puu sileäKolot, halkeamat ja muut vastaavat pohjustetaan sujuvaa. Siten tumma puu sävy voi tulla valoa myöhemmin ja häiritä ulkonäkö aukkoja syvennyksiä ei ehkä huomannut varjoja.

Avosaumaratkaisussa ja halkeamia, mutta halkeamia ovat tummat ja varsinkin laskevan merkittävästi silmässä kun poistat tai kattoon valkoista käyttää toista kirkas maalin väri.

Jossain määrin voi suojautua, kun poistat liitokset kestoelastisella, maalattava AKRYYLITIIVISTEMASSA. Tiivistysaine - niin maalilla myöhempää samanvärisiä - jatkat avulla työntämiseen kasetista.

Pieniä vikoja tai vahinkoja voidaan täyttää korikittiä tai korikittiä korjausta. Hänellä on parantaa valmistajan mukaan, voit vetää hänet tuottaa tasaiselle pinnalle näillä alueilla.

painottaa puuta katto: pohja-, väli- ja pintamaalina

Primer spray puutaA - mahdollisesti tukkimalla - pohjamaali, voit korostaa tai, jos sinulla on tarvittavat työkalut saatavilla jopa spray.

Kun maalaus puu - ja tämä pätee myös kattoon - ohuesti useita kerroksia maali- ovat aina parempi kuin yksi paksu. Niin ei vain käsittely helpottuu, ja tulokset ovat tasaisemmat ja riski tippuu alhaisempi.

Ensinnäkin voidaan siten soveltaa pohjamaali tai pohjavilla. Hän säästää hieman kalliimpaa pintamaali ja parantaa tarttuvuutta ja puun väliin lakka. Ja kemiallisia ongelmia, kuten maalin tunkeutumisen ainesosia tai talletettu aineita, kuten nikotiinin, voidaan välttää tällä tavalla. Varmista, että pohjamaali ja pintamaali kemiallisesti täsmää, joten molemmilla on akryylipohjainen, esimerkiksi. On turvallisinta käyttää tuotteita väliltä saman valmistajan on.

korostaa puukatto harjallaHarjalla, muste levitetään ensin pituussuunnassa. Syvennyksiin Puulistat tarvitsevat erityisen huolellista käsittelyä. On katto kattaa hyvin laaja paneelit, päästä eteenpäin nopeammin rooliin.

Kun maalaus katto edetä luostarin. Se tarkoittaa: Levitä maali ensin pituussuunnassa ja sitten verschlichten ne poikki. Profiloitujen puulevyjen, paneeli katot ja kasetti on ensimmäinen iskee liitokset kapea harjalla, niin alueet rooli. aina pyyhkäistä sisäkattoelementti täysin välttää visuaalinen lähestymistapoja.

Jos pohja-, hänellä on kuivua mukaan valmistajan ohjeiden mukaisesti. Sitten välituote hionta 180 paperi seuraavasti. Pinta on vain hieman tasoitetaan, se on vain vähän materiaalia on poistettava.

Pölyt katto kostealla liinalla, kosteus annetaan kuivua ja sitten maalata pintamaalilla. Riippuen sävy puusta kaksi kerrosta voidaan tarvita. Jos näin on, kevyt hionta ja sitten pölyämistä on myös liitetty uudelleen - katto siten tarjoaa paremman myöhemmin, maali näyttää tasaisempi ja tasainen.

Puinen katto ennen maalaustaTehtävä suoritettu: Jos aiemmin luonnollinen värillinen kattopaneelit tilaan "puristaa", ...Puinen katto maalattu valkoinen... Nyt varmistaa valkoinen maali enemmän ilmavuutta ja ystävällisempi tunnelma.

Tumma Blitzer kirkas kattoon

Verhousprofiileja tai paneelien johtuu paisumisen ja kutistumisen puun saada vähän liikkuva. Vaikka olet täysin peruuttaa katto aluksi läpinäkymätön, puu voi olla hieman hiipuu kuivassa ilmassa, ja jopa alkuperäistä tumma sävy vilkkuu edelleen. Tämä voi olla ongelma erityisesti talvella.

Voit olla täysin varma ennen vasta, kun poista paneeli korostamalla elementit erikseen ja sitten kiinnitä. Vaivaa tässä kuitenkin korkea, ja ongelmaa ei ilmene yleensä niin dramaattinen päivä, että tämä lähestymistapa olisi kannattavaa.

Blitzer puun liikkeenKun paneelit puun katoavat kuivassa ilmassa, ura voi peruuttaa hiukan jousen viereisen paneelin. Tässä alkuperäisen puun väri on näkyvissä.ehjä paneeli yhteinentumma "Blitzer" on näkymätön uudelleenmaalaamiseen ohuella siveltimellä. Koska katto on yleensä hyvä matkan päässä katsojasta, tämä pieni kuvankäsittely ei ole havaittavissa sääntö.

Jos tumma Blitzer esiintyä katossa, voit maalata sen pienellä siveltimellä. Ilme on se tuskin vaikuttaa kuin saada kattoon niin lähelle harvoin, että toinen on tietoinen hänen näistä paikoista. suurimman osan vuotta, nämä paikat muutenkaan ole näkyvissä - kun maalaat tavallisesti myös yhden kerroksen levittäminen riittää.

Vaihtoehtoisesti voidaan myös yhtä suuri kattomaalilla talvella, kun ilma on kuivaa. ei vain katsomalla sitä, mutta pakkasta päivä, koska sinun pitäisi myös tuuleta tila tähän aikaan vuodesta maalauksen aikana.

Näiden nopeusvalvontakamerat te muuten vähiten vaivautunut jos - myös etujen sisäympäristöä - Varmista aina suhteellinen kosteus mukavuusalueen noin 40 prosentista 60 prosenttiin.

ostaa materiaalia katon maalaus Westfalia