Kostuums van Halloween

Kostuums van Halloween

maken bekleding voor Halloween zichzelf

Veel alledaagse en huishoudelijke artikelen kunnen worden gebruikt voor de volgende Halloween kostuum. Ingesloten zijn enkele voorbeelden:

bezem: Voor zover dit een oude bezem, niet weg te gooien. Knecht Ruprecht waarderen hem en hij draait de vrouw des huizes op Halloween in een heks; het kan rijden op het, de juiste stijl en absoluut authentiek.

gaasverbanden: Zo, wikkelt zich in een brute Halloween kostuum uit oude verbanden en nep bloed. De andere partij gasten zullen verrast zijn, want van het slachtoffer naar het volwassen mummie is allemaal mogelijk met gaas zwachtels.

Veiligheid pinnen: Met veiligheidsspelden worden verkregen griezelige kostuum effecten door het scheuren door middel van textiel en herstelt met veiligheidsspelden.

Kleur van het water: Niet-toxische als met rode kleur van het water bloedvlekken kan nauwelijks worden gemaakt op kleding. Maar de andere kleuren in de paintbox zijn prachtig: In een mum van tijd zet u een eenvoudige denim vest in een wilde Punkerkutte.

Laken: De klassieke Schlossgespenst heeft altijd een oud laken.

Lamp strings: Een echte kasteelspook moet correct tokkelen. Met een oude lamp ketting, is geen spook rammelde door de geesten te testen.

Kostuums van Halloween

maken heks kostuum zelf

Altijd een grote hit onder de kostuums van de vrouwen voor Halloween Pparty: het heksen kostuum. Met slechts een paar ingrediënten, het paneel slaat "huismiddeltjes" gewoon produceren zelf - hebben plezier op het blok berg!

heks kostuum


Kostuums van Halloween

tinker heksenhoed zelf

Een heks hoed voor mezelf sleutelen en versieren: Het belangrijkste ingrediënt voor het overtuigen van heks kostuum is ongetwijfeld de Heks. Een duidelijke zwarte puntmuts snel gekocht; de hoogtepunten zijn de enge decoraties.

versieren heksenhoed griezelige


Kostuums van Halloween

Vampire Costume

Vampieren zijn voor Halloween een echte hit. Geen wonder: In bioscoop en in het boek vormen de bloedzuigers weten te inspireren. Met deze gids, kunt u sleutelen en de aandacht vestigen op zichzelf een vampierkostuum eenvoudig.

Vampire kostuum voor Halloween


Kostuums van Halloween

maken Batgirl kostuum en bat zelf

Wie wil om te vliegen op Halloween als een griezelig vleermuis door de nacht, knutselen met deze stap-voor-stap instructies van een capuchon shirt en een zwarte paraplu een originele Batgirl of knuppelkostuum. maken Batgirl kostuum en bat zelf


Kostuums van Halloween

maken horror kostuum zelf

Vrees de Reaper: The Death zichzelf als een horror kostuum voor de partij van Halloween. Met dit makkelijk gehouden naaien en hobby cutters, de voorbereiding van een echt macabere Halloween kostuum.

Horror Kostuum: de Grim Reaper


Kostuums van Halloween

maken zombie kostuum zelf

maak een griezelige zombie kostuum zelf: Een van de grote klassiekers voor Halloween is deze zombie kostuum. Hoe om zichzelf te presenteren en als een ondode met bescheiden middelen, zullen we onthullen in dit artikel.

maken zombie kostuum zelf


Kostuums van Halloween

Halloween - Trends en ideeën

Wat is hot in dit jaar? Al met weinig inspanning, kan uitstekende Halloween kostuums en -Outfits sleutelen. Zelfs met pruiken en gekleurde contactlenzen indrukwekkende effecten kunnen worden bereikt.

Halloween - Trends en ideeën


Kostuums van Halloween

Craft instructies voor Halloween kostuums

Nog meer ambachtelijke instructies, patronen en kostuum ideeën voor kinderen en volwassenen zijn beschikbaar in onze uitgebreide collectie op het onderwerp en Halloween en Halloween kostuums. Craft instructies voor Halloween kostuums


Kostuums van Halloween

maken hond kostuums zichzelf

Ondertussen, onze viervoetige vrienden in grappige vermommingen toegestaan ​​om deel te nemen aan Carnaval en Halloween. We verzamelden de beste instructies voor gezelschapsdieren kostuums.
Katten en honden kleden.


Kostuums van Halloween

maken Star Wars kostuums zelf

Dress snelle tijden met de oude bruine kleed als Obi-Wan Kenobi? construct of een volledig beweegbaar Exoskellet een AT-ST Walker? We hebben links naar handleidingen en tutorials voor de beste Star Wars kostuums verzameld.

Koop Halloween kostuum bij Amazon