*

Kunstige juletræer

Kunstige juletræer

En kunstig juletræ som et alternativ til Tannenbaum

Et juletræ ikke needling er en drøm for enhver husmor. Men en kunstig juletræ er ikke for alle. Praktisk, denne kunstige træ, men alle - kan og skal tages som rejse til varmere jul Urlaubsgefilde.

Kunstige juletræer er populære i USA, men der findes i de senere år blevet mere og mere populære i Europa. De fleste kunstige juletræer prøve naturlige træer så realistisk som muligt at simulere - dels med integreret juletræspynt og kulørte lamper. På den anden side er der tendensen til lyse modeprodukter, som ironisk nok fremkalder billedet af den dårlige smag i kunst træer.

Oprindeligt kunst træer fra naturlige materialer som fjer eller børster blev foretaget, men en moderne kunstig juletræ er normalt lavet af plastik eller glasfiber. Og fordi det holder en kunstig juletræ kan være en ganske lav køb. En anden fordel er den lave brandfare. Desuden behøver allergi ikke være bange for allergener at have.

Som en populær tilbehør af den kunstige juletræ ofte ledsaget ferierejsende, der bruger juleferien til at rejse til varmere himmelstrøg, men ikke ønsker at opgive julede atmosfære på resortet. I dette tilfælde er der plads billige mobile versioner, ofte kærligt kendt som "Anne arbejder" henvist.

Indhold på kunstige juletræer

  • Kunstig juletræ - dekoreret klar!
  • Kunstig Edeltanne
  • Robust kunst træ med kogler
  • Anne arbejder som en ædel Faltbaum - bygget på rekordtid
  • Belyst kunst træ
  • den "lidt anderledes" kunstige juletræer
  • Juletræet for Selberbasteln
  • Jazzy juletræer
  • Juletræet for nørder
  • Print juletræ og hænge på væggen

Kunstig juletræ - dekoreret klar!

Perfekt forberedt du er udstyret med en fuldt dekoreret kunstig juletræ. Hvis du er den traditionelle jule ritualer som træ opskæring og udsmykning, dens relaterede bivirkninger såsom den irriterende droppede ud fyrrenåle, Abschmücken og træ-bortskaffelse skeptiske omkring, så her er den perfekte, stress-fri løsning. Og alligevel er de mere traditionelt sindede familiemedlemmer kan ikke klage. Der er også små modeller til 120 cm i højden, som er udstyret med stjerner, bolde, kogler og bær. Nogle træer har fast installeret LED-lys og er velegnet til både indendørs såvel som udendørs.

Kunstige juletræerKunstige juletræer (set i MyParadise)

Denne ekstremt realistisk kunstig juletræ er inspireret af traditionel tysk gran som et juletræ. De snedækkede gran grene tjene som en påmindelse om fortiden klirrende kold hvid jul. Opbygningen kvalitet af træet er meget høj. Den juletræsfod er inkluderet.


Kunstige juletræerKunstige juletræer set i hagebau)

Kunstig Edeltanne

Disse praktiske juletræer af plast er præcis replikeres de naturlige modeller. I dette tilfælde er kendte træer af gråbrun gran eller en blå ædelgran modelleres. Alternativt - ved den globale opvarmning mere og mere efterspurgt - der er denne ædelgran med i forvejen påført kunstig sne på fyrretræ grene. De Kunstige træer fås i forskellige højder.

Stativet er naturligvis med indbygget og efter festen af ​​træet er igen sammenklappelig og kan opbevares i et lille rum. Bemærk venligst: træet dekorationer leveres ikke i dette tilfælde. Derfor er kunsten træet er så billige.


Kunstige juletræerArbejder Annen-art træ

Robust kunst træ med kogler

Denne kunst træet ikke ønsker at handle naürlich men leger med abstrakt repræsentation af et grantræ. Som en vis noget de grankogler, der supplerende anvendte tjene. Art træ er meget robust og tilgive en hårdere behandling. Højden af ​​denne art træ er 60 cm, standen er inkluderet.

Anne arbejder som en ædel Faltbaum - bygget på rekordtid

Dette Faltbaum er ideel til juleforberedelserne i sidste øjeblik som en overraskelse for fejringen uvillige familie. I kun 2 minutter, er træet bygget. Hertil kommer, en rigtig plads saver: Når foldet i en kasse kun 15 cm høj, den måler placeret alle 180 cm, let hænger ud over samlet familie. Og alligevel ikke gå på kompromis med smagen skal ske. Den sammenklappelige træ er helt dekoreret med 200 lys, kugler og slibning - eventuelt en smagfuld rød eller diskret beige.

Kunstige juletræerKunstige juletræer (set i hagebau)

Belyst kunst træ

Også denne kunstige juletræ er allerede indrettet smukt færdig og tændte. Det er særligt egnet til spage som det er brandhæmmende. Du skal blot sætte den op, udfolde grene og i stikket og skinner julestemning. Lysene i denne kunst træ er omhyggeligt indarbejdet. I højden 130 cm 150 udstråle lys, med højde 165 cm endda 350 lys.

den "lidt anderledes" kunstige juletræer

Som en gag gave idé, der nu er flere og flere kunstige juletræer, som har en høj underholdning - men uden at belaste tegnebogen. Her kan du se et par eksempler på "moderne" Juletræer.

Juletræet for Selberbasteln

Kunstige juletræerJuletræ Kit: Totem juletræet

Denne kunstige juletræ kit af pap er ikke kun miljøvenlige, men også fremmer kreativitet. Med Totem juletræet hver familie kan flikke sammen en individuel og farverige glødende juletræ selv. udstansede glaskugler, engle, rensdyr, duer, træ stearinlys og trætoppene stjerne er til rådighed for den farverige udsmykning af den grundlæggende juletræsfod. De 150 emner kan også være helt fri tilsluttet andre kreationer kursus. 

Den totem juletræet er lavet af genbrugspap og leveres i en flad pakke, der tager væk indtil næste sæson lidt plads på hukommelsen. Sættet var fremragende forresten også af Time Magazine som en af ​​de mest miljøvenlige top produkter i verden.

Kunstige juletræerPoppy juletræ i neon grøn (set i hævn Shop)Kunstige juletræerDepressive juletræ i dyb sort til hjertelig gotiske jul

Jazzy juletræer

Disse kunstige juletræer kommer i skrigende neonfarver eller i en deprimeret gotisk sort derfor - og er overkommelige for de sølle jul hadere ... Lige ret til techno-nørder, der har til at bruge alle pengene til disco narkotika, men ikke desto mindre en julegave Bude faciliteter vil! Eller verdens smerte-modtagelig Mørke ånder for hvem alt er alligevel ligegyldigt.

Uanset hvor vildt det sker til festen: de grene af 30 cm høje grantræ kan bøjes vilkårligt.


Kunstige juletræer

Juletræet for nørder

Hvem det meste af tiden hængende i virtuelle verdener, ønsker ikke at adskille jul fra selv sin elskede computer. For at sprede nogle julestemning i det mindste i mørke rum hackere, denne USB juletræ er ideel. Sugekoppen juletræsfod uden klage klæber til alle typer af skærme Connection er enkel via USB-stik -. Og selv USB juletræ sprede julestemning.

Print juletræ og hænge på væggen

Kunstige juletræerJuletræ til at gå - Christmas dummy hængende (Product illustration: Artido.de)

Hvem kan ikke forberede et juletræ af pladshensyn, vil sætte pris på denne særlige jule dummy: Juletræ til at gå.  - Disse er det trykt på en klud banner et pyntet juletræ frodig og kan hænges på væggen for at simulere en hård træ.

Juletræet at hænge trykt af høj kvalitet og fås i forskellige størrelser. En søm i væggen er tilstrækkelig til at hænge ledningen på støttestængerne. mens der er fem forskellige jule designs at vælge imellem - alt efter din smag, hvad angår træ ornamenter.

Konklusion: Kunstige juletræer er ikke bare en trend i USA - også med os, at de er blevet hjem for at være i deres nichemarked nu mere og mere vellykket og. Og de fleste rejsende ikke kan lide at gå uden deres praktiske flap Anne gå.

bestille juletræ online