lå parket

lå parket

Forbered overfladen: Før om

Hvad enten flydende gulv eller limet ned: Overfladen skal være flad, ren og tør. Især i tilfælde af et flydende anlæg, skal overfladen af ​​udlægningen substrat have en egnet styrke. Grundlæggende bør man på en tør mineralsk bundflade (gulv) fortolke en 0,2 mm tyk polyethylenfilm til at forhindre resterende fugt i at nå bagsiden af ​​gulvpladerne. Det afgørende er, at mørtlen lag omfattende det maksimale vandindhold: 2,0 procent maksimale cement gulve, afretningslag anhydrid højst 0,5 procent. Den polyethylenfolie skal lægges overlappende. Det har til opgave at en dampspærre.

I afsnittet "lå parket" finder du:

  • Lå Solid gulvbelægning
  • Lå manipuleret gulvbelægning
  • Parket på gulvvarme
  • Lydisolering og dampspærre

lå parket

Lå manipuleret gulvbelægning

Fertigparkett der for limet installation, men også med Loc eller klik forbindelse. Dette gør det muligt for hver dag at flytte sit parket selv. En ekstra overfladebehandling er ikke længere nødvendigt ofte.

lægge Fertigkarkett

Lå Solid gulvbelægning

Massiv gulvbelægning er lagt, mens en dimensionering bør bruges meget omhyggeligt. Hvis det er muligt, ved hjælp af en professionel er at bruge. Til denne Massiv gulvbelægning har et naturligt udseende, er åndbart, afhængigt af typen af ​​behandlingen og kan slibes flere gange. Denne afskrive den højere anskaffelsespris og en well-laid fast parket ledsager en mange år.

Lå Solid gulvbelægning

lå parket

Parket på gulvvarme

I overensstemmelse med nogle grundlæggende regel, en parket på gulvvarme er egnet. Afgørende er det rigtige valg af træ, tykkelsen af ​​parket og æglæggende mønster.

Parket på gulvvarme


lå parket

Lydisolering og dampspærre

Fremstillet som Solid gulv også brug for en lydisolering og dampspærre før udlægning. De beskytter gulvet mod fugt og forhindre lydtransmission af støj under drift.

Lydisolering og dampspærre

Køb parket online