Laaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta Star

Laaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta Star

Kuka tykkää korjailla kauniita, mutta haastava tähti, joka rakastavat Bascetta Star: Tämä erityisesti joulukoristeita on suunniteltu modulaarinen origami ja koostuu 30 yhtä suureen arkkia. Se on nimetty italialaisen matemaatikon Paolo Bascetta ottaa laatineet kolmiulotteinen tähden. Jos koriste-elementti koottu oikein, se näyttää aina hyvältä. Mutta varsinkin kun joulutähti tinkered jäljittämisvaikeudet paperia ja valaistus on integroitu, se toimii erittäin mielenkiintoinen.

Meidän hienoksi itse ohjeita ja kaksi videota kuvauksista kertaiseksi useassa vaiheessa ihana Bascetta tähti, joka koristaa oman neljä seinät juhla ja päälle, että ennakointi kasvaa jouluksi.

Sisältö: teko-ohjeet Bascetta Star

  • Teko-ohjeet Bascetta Star
  • valmistella esitteitä
  • Kertainen ensimmäinen tähti kärki
  • Tinker Bascetta Star
  • viimeistely joulutähti
  • Laajat opetusvideota varten Bascetta Star
  • Lyhyt video kuvaus taittamiseksi tähti

Teko-ohjeet Bascetta Star

valmistella esitteitä

Koska tähti koostuu kokonaan taitettu ja koottu arkkien, ei takertumista eikä leikkaus työtä tarvitaan. Kaikki mitä tarvitset on 30 neliön lehtiä. Tästä voit käyttää tavallisia, kaksivärinen tai läpinäkyvä paperi ja päättää valitessaan värejä mielensä. Sillä puuhastelun ja joulutähti, esimerkiksi, muistiinpanot ovat kooltaan 9 x 9 cm: Tähden saavutettu niin toisaalta houkutteleva muodossa ja toisaalta paperit ovat kaupallisesti saatavilla, joten ei paperi on etsittävä ja tarvittaessa mukauttaa.

Ottaa pala paperia ensimmäisen, ja taita se puoli. Sitten, nosta paperi ja aseta se niin, että taitto-linja kulkee vaakasuoraan. Kaksi kulmat, jotka ovat oikeassa alareunassa ja vasemmalla ylhäällä, ovat nyt taivuttaa taittoviivan. Kärjet tulee koskettaa parhaimmillaan.

Laaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta StarLaaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta Star

Nyt sinun kääntää sivua ja huomaa, että aiemmin buckled kulmat edelleen laajentaa. Sivut, jotka ovat nyt yläpuolella taivutetut kulmat ovat nyt hochgeknickt seuraavassa vaiheessa - nimittäin pitkin alkuperäistä taittolinjaa. Jos tämä tehdään, luettelo käännetään uudestaan. Arkki pitäisi nyt näyttää samanlainen parallelogram. Laita se niin, että se on suorassa ja herättää vaikutelman, että se pyrkisi oikealle.

Laaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta StarLaaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta StarLaaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta Star

Ryppyjä seuraavassa vaiheessa, oikea puoli ylemmän rivin ja taita sama pystysuoraan alaspäin. Nyt ottaa vasemmalla puoli on bottom line ja taivuttaa pystysuunnassa ylöspäin. Nyt käännä paperi ympäri uudelleen.

Laaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta StarLaaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta Star

Lukuun ottamatta kahta ulkonevat elementit, rakenne nyt muistuttaa timantti. Taivuta kaksi ulkonevaa kappaletta kohti diagonaalinen taittoviivan. Joka nyt tosiasiallisesti aiheutuneet timantti on taitettu pystysuunnassa seuraavassa vaiheessa keskellä. Sinun täytyy koota kulmat kanssa pienestä kulmasta. On rakenne romahtanut, olisi nähty visuaalisesti muodostaman kolmion.

Laaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta StarLaaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta StarLaaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta StarLaaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta Star

Hiljattain tehty elementti tai moduuli on tarve ingesant 30 osaa. Joten opastaa edellä kuvattujen vaiheiden 29 muun lehtiä.

FYI: Bascetta tähden on yhteensä 20 piikkejä, joista kukin koostuu kolmesta yksipuolista pyramidit. Mielellään tähti on sekoittaa Aurelio tähden. Vaikka tämä on samanlainen ja on myös 20 pistettä, mutta on koska toinen taitto tekniikka sileämpi pinta, ja se on myös liimattu.

 

 

Laaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta Star

Kertainen ensimmäinen tähti kärki

Nyt taitettua arkkia liitetään yhteen. Tämän, irrota ensin kolme kolmekymmentä tehty moduulit ja taittaa se - kuvata seuraavasti - valo: Jokainen rakenne on helposti kiinnitetty kummallekin ulkosivulle taittuu. Löysää Kutakin vahvistusta ja levitä helposti yhdellä sivulla. Sinun pitäisi nyt olla kolme osaa, jotka ovat helposti avattavissa kummallakin puolella.

Vihje: Taita nyt kukin 30 moduulit, joten sinun ei tarvitse tehdä jokaista piikkejä tätä.

Jotta ymmärrettäisiin paremmin Bastelanleitung suuntautunut niiden Beschriebung seuraavien vaiheiden väreissä näkyvissä oleva kansio.

Ensinnäkin ottaa keltainen levyt ja liitä se punainen paperi. Tämän, laskostumattoman elementti keltainen arkin tulee liittää punainen. On tärkeää varmistaa, että taittuu sovittava yhteen. Jos näin on, lisätyn keltakäppyrälehti sitten herutergeschoben loppuun, niin että kärjet molempien rakenteiden sopivat yhteen tarkasti. Puuttuu vielä kolmas osa: Ota sininen kansio ja laita se samalla periaatteella keltaisessa rakenteessa.

Laaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta StarLaaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta Star

Sitten sininen arkki tarvitsee vain suljettu. Avaa se on urpsrünglichen taittoviivan, aseta punainen välilehden kunnossa ja tiiviste uudelleen. Jos konstrukti on liitetty oikein, keskellä kolmisivuinen pyramidi olisi kehitettävä, joka dargstellt yhteensä 20 pistettä.

Laaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta StarLaaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta Star

Tinker Bascetta Star

Laaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta Star

Saada toinen kärki on - jos et ole jo tehnyt niin - kaksi taitettua arkkia ovat helposti avata. Ne tapahtuvat kahden vinoneliön kaltainen moduulit juuri niin kuin olet tehnyt sen jo edellisessä kolmessa. Sitten keltainen sivuosan jo kokoonpannun rakenteen avataan.

Mukaan aukilevitettyyn, keltainen osa, joka edustaa seuraava muutaman pistettä, ja kaksi uutta moduulia on kolme osaa, jotka rakentaa seuraava huippu uudelleen. Plug - kuten jo ensimmäisessä piikki - vihreä moduuli keltaisessa. Sitten oranssi kansio, joka kuuluu, että vihreä lehti seuraa. Nyt avaa oranssi taittoviivan ja aseta keltaisen välilehden sisällä. Nyt pitäisi olla kaksi toisiinsa pyramidit neljä rinnakkaista suippo puoli elementtejä.

Laaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta StarLaaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta StarLaaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta Star

Tämän periaatteen mukaan, jatkaa kolmannen ja neljännen piikkiä. Joten tarvitset yhden mitään, taitettuna sivuosaan jo koottu rakenne sekä kaksi moduulia, joista löytyy altaan improvisoidun ja avoimen lehtiä valmisteluun kahden pyramidit. Kun olet saapunut viidennessä pyramidi, moduuli tarvitaan vain siksi, että kärki on tällä kertaa laittaa yhdessä kaksi päällekkäistä puolta. Siirry tästä ennen kuin tavallista. Lopussa pitäisi olla Konstukt jossa on viisi pyramidit ja ylhäältä katsottuna kuin viisisakarainen tähti näyttää. Tämä rakenne on perustana muita tekijöitä.

Laaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta StarLaaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta Star
Laaditaan tähti Tinker - Ohjeet varten Bascetta Star

viimeistely joulutähti

Nyt lisätä edelleen kunkin viisi pistettä ja sivuosista kahden moduulin ja näin ollen kunkin kolmen elementin pyramidi. Jos tämä on tehty, kaksi haaraa on yhdistetty toisiinsa seuraavan huippu, joten tämä aika on vastaavasti vain yksi moduuli tarvitaan.

Poimia sitten yksi viidestä muut elementit, lisätä tähän kaksi moduulia ja täten muodostavat edelleen pyramidi. Nyt ottaa toinen kävi ilmi puolilla ja käännä se yhdessä viereisen elementin ja lisämoduulin pisteeseen. Teet tämän, kunnes kaikki moduulit on käsitelty.

Lopulta sinulla pitäisi olla kolme näköinen, jonka osat taittaa viimeinen pyramidi. Nyt Bascetta tähden pitäisi olla 20 pistettä ja niin olisi valmis.

Jos sinulla on vaikeuksia sovittaa yhteen ja joulutähti, videoesittely voisi auttaa. Esiintyvät usein yhdessä vaiheet helpompaa, kun itse nähdä sen ja one-to-one voi käsialaa. Siksi löydät kaksi videota kuvauksista varten Bascetta tähti.

Laajat opetusvideota varten Bascetta Star

Lyhyt video kuvaus taittamiseksi tähti

Ostaa esitteitä varten Bascetta Star