Kaihtimet voi toimia tehokkaana heijastamaton, lämpöä ja yksityisyyttä. Tämä edellyttää hyvälaatuista. Lisäksi ikkuna varusteet tulisi optimaalisesti sopivat yksilölliset tarpeet. Näytämme millaiset kaihtimet siellä ja missä laatuominaisuudet etsiä.

Tyyppisiä kaihtimet

Kaihtimet nykyäänkin lähes jokaisesta ikkunasta. Räätälöidyt ratkaisut voit varustaa edes epätavallisia ikkunan koot vastaavasti. Ero tehdään koskien asennuksen tyyppi:

sälekaihtimet

Kuten nimestä voi päätellä, ovat sälekaihtimet asennettu tiloissa. Asennuksessa turvaudutaan yleensä yksi ratkaisuista mainitut viisi:

  • lasilistaan
  • ikkunan syvennykseen
  • ennen ikkunan syvennyksen
  • on Ikkunapuitteen
  • seinälle

Sisäinen tuotteet ovat useimmiten kutsutaan ns sälekaihtimet ja voidaan varustaa liikkuvan ja kiinteän terät.

ulkoa ikkunaluukut

Markiisit asennetaan ikkunan ulkopuolelle, ja sää on alttiina. Näin ollen materiaali on oltava erityisen luja ja kestävä. Kanssa laadukkaita tuotteita säleet ovat paksummat ja puristetulla. Ne voivat olla liikkuva, pyörivä tai kiinteä. Evät opas toteutetaan kaapeleita tai kiskoilla.

Sisäänrakennettu kaihtimet

Muut kaihtimet asennetaan välitilassa on kaksinkertaiset ikkunat. Composite ikkunat ovat ennalta määrätty. Kuitenkin tällainen kokoonpano on vain kannattavaa, kun asetat uudet ikkunat. etu Sisäänrakennettu kaihtimet on, että aurinkovoidetta ei saa yhteyttä sää ja on siten kestävämpi. Haitta: asennettu ruutujen väliin, suojaa kuumuudelta on vähäisempää kuin ulkoisten kaihtimet.

Sähkö- ja manuaalinen

erilaistuvat toiminnassa on oltava manuaalisen ja sähkökaihtimet. Manuaaliseen tuotteet, toiminta tapahtuu useimmiten kammen välityksellä tai yksinkertaisen vetonarulla. Jos haluat vaihtaa läpän asennon, joko edelleen vetää johtoja tai kääntää baarissa käytetään. Helpompi toiminta voidaan saavuttaa loputtomasti ketjuja. Tämä voidaan jättää pois erillinen vetoköydet ja kääntötangot koska ketju yhdistää molemmat toiminnot.

Äärimmäistä mukavuutta, ota yhteyttä kaihtimet automaattisella. Täällä, manuaalinen toiminta ei ole välttämätöntä. Pääsääntöisesti sähkökaihtimet tulevat vasta, kun ulko- ja levytilaa käytettävä laitos. Ulkona tyyppejä, sähköinen valvonta on joitakin etuja. Ensinnäkin sokea voi tapahtua kauko-ohjata mukavasti sohvalta tai pöytään. Toiseksi tehdä tuotteita ajastimella lisää mukavuutta, siinä voidaan asettaa niin, mihin aikaan päivästä varjostusta ja seulonta järjestelmä automaattisesti ylös tai alas. On myös Sähkökaihtimet herkkiä antureita, jotka reagoivat tuuli- ja auringon säteilyä ja toteuttamaan ehtojen mukaisesti säätelyn sokea. tuotteen kuvaus, esimerkiksi, niin sanottu tuuli anturi on usein mainittu.

Ei suositella ovat sähköisiä malleja kokoonpanon onteloon. Kun vika elektroniikka nousee, ikkunat on avattava, joka liittyy suureen aikaa ja kustannuksia.

Joustava ylempi ja alempi kiskot

Kaihtimet joustava pää ja alalista ovat hyödyllisiä, kun erittäin joustava aurinko ja yksityisyyden suojaa halutaan. Kiitos siirrettävää kiskoa kuten voidaan kutistaa vain alemmassa kolmanneksessa, kun taas ylempi kaksi kolmasosaa mahdollistaa näkymän ulkopuolelle. Kääntäen, sama koskee.

vaihteleva malleja

Kiitos jatkuva kehittäminen on jo muuttuja kaihtimet ottaa ohjattavissa itsenäisesti fin alueilla. Niiden avulla aurinko ja yksityisyyden suojan eri ikkunapinnoilla erikseen käyttää ja tehdä varjostus järjestelmästä entistä joustavampi.

sälekaihdin

näyttävät erityisen tyylikäs sälekaihdin. Tämä on yhdistelmä kaihtimet ja sälekaihdin. Pystysuora järjestely laaja säleet tarjoaa houkuttelevan ulkonäön. Tekstiili mallit antavat huoneet viihtyisä merkki.

laatuominaisuudet

1. Materiaali ja väri

Erilaisia ​​materiaaleja on suuri. Lisäksi muovi malleja ja muunnelmia puusta alumiini on tullut yhä suositumpia. Ne ovat kestäviä, vakaita ja kestäviä. Laatu kaihtimet ovat väri nopea, mikä tarkoittaa, että niiden värit eivät haalistu tai vain vähän UV-säteilyä.

2. sivuohjainhaaran

Laatu kaihtimet, kuten löytyvät massjalousien.com online vähittäiskauppias mittatilaustyönä kaihtimet, on shuttle suojaa. Nämä blindit on suunniteltu siten, että ne eivät työmatkan edestakaisin esimerkiksi kallistettaessa ikkunoita, mutta säilyttävät muotonsa kiinteitä.

3. kiinnitysmateriaali

Hyvä kaihtimet on ominaista helppo asennus. Vuonna erikoistarjouksia kuukausittain materiaalien mukana. Lisäksi yleismies saavat kattavan oppaan. Riippuen ikkunoiden ja kysyntä on useita asennus- ovat käytettävissä. Kun ikkunat ovat ei vaurioitunut puristus- ja liima-asennus, kiinteät asennukset ovat mahdollisia poraus. Kaupan esittelee optimaalisia ratkaisuja erilaisille ikkunan runkomateriaaleihin. Sähköisten tuotteiden ja kaihtimet ulkokäyttöön, asiantuntijan jonka asentaminen on usein tarpeen.

Tee-se-itse ohjeet kokoamiseen yksinkertainen sisätilojen kaihtimet suoraan seinälle avulla voidaan reiät saadaan seuraava video huonekalun discounter Roller.

4. Häikäisemätön huonetta ja optimoitu valon

Korkealaatuisten kaihtimet säädellä valon tarkasti. Yksityiskohtaisia ​​asetuksia, säleet voidaan säätää niin, että voit aina syötä tilaa yhtä paljon luonnonvaloa kuin haluat. Häikäisemättömän työtä työpöytä ja tietokone, mikä mahdollistaa sekä ilmakehän valoa syödessä.

5. Seulonta ilman rajoituksia

Vaikka monet sävy järjestelmät tarjoavat luotettavan seulonta, mutta tummentaa huoneita epämiellyttävä ja liian voimakas. Kiitos säädettävyys terät voidaan sijoittaa niin, että vaikka ei pääse tunkeutumaan näyttää ulkoapäin, mutta sinun täytyy antaa milloin tahansa arvokas päivänvalossa. Kyseessä on lähinnä yksityisyyden ovat rei'itetyt kaihtimet suositeltavaa. Niillä on monia pieniä reikiä, jotka päästävät läpi luonnonvaloa huolimatta hyvä yksityisyyttä.

6. Lämpösuojaus

Haluat käyttää sokea pääasiassa lämpösuojan? Sitten pitäisi valita ulkoa ikkunaluukut. Ne estävät auringon säteet eteen lasien ja kumartavat kasvihuoneilmiötä ennen johdonmukainen. Kotisi lämpenee johtuen Markiisit saati vahva, mikä on edullista kesällä ja korvaa kallis ilmastointi. Kaihtimet ruutujen väliin tarjoavat vähemmän lämpöä suoja kuten ulkomaisten mallien, mutta se suojaa paremmin lämpöä sisäisenä vaihtoehtoja. Yleensä heijastavat pinnoitteet ovat hyödyllisiä, koska ne heijastavat auringon säteet ja torjumaan lämpötilan nousua.

puhdistus vihjeitä

Lopuksi kärki puhdistamisesta: Koska manuaalinen puhdistus jokaisen siivekkeen on aikaa vievää, kannattaa turvautua läppä harjat. Kiitos mikrokuituliina esseitä pöly voidaan nopeasti irrottaa. Kaihtimet ovat hyvin likainen, voit nauttia kaihtimet materiaalista riippuen kylpyamme lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Myös intensiivinen epäpuhtaudet vapautetaan ja sitten puhdistaa paljon helpompaa.